Naistenpäivä 22.10. Changen myymälässä

Meillä oli Poselandin bloggareiden kanssa sovittuna lokakuun 22. päivä yhteinen Naisten(ilta)päivä Itäkeskuksen Change myymälään. Tämä tilaisuus tuli kuin pyynnöstä, sillä mulla ei ollut mitään hajua oikeankokoisista rintaliiveistä. Olen viimeiset 3,5 vuotta olen ollut raskaana ja imettänyt joten muutosta rintoihin on tullut suuntaan jos toiseenkin.

Päivä alkoi skumppien kilistelyllä sekä täytetyillä croissanteilla. Nam! Osa naisista pääsi ensin mittauksiin, jossa selvitettiin oma OIKEA koko ja osa jäi kiertelemään ja ihastelemaan valikoimaa. Suurin osa naisista käyttää rintaliiveissä väärää kokoa, minä mukaan lukien.

Ensimmäinen sopivan kokoinen liivi.

 

Mulla itselläni ei ollut mitään hajua oikeasta koosta, sillä viime vuodet ovat menneet imetysliiveillä ja rinnat ovat muuttaneet kokoaan monta kertaa edestakaisin. Rintaliivit pitäisikin päivittää tasaisin väliajoin, jotta päällä olisi oikean kokoiset liivit. Oikean kokoisilla liiveillä pystyy estämään mm. niska-hartiakipuja. Ja kyllä sen vaan tuntee, kun on hyvä ja oikea liivi päällä. Olo tuntuu sata kertaa paremmalta!

Ensin siis mitattiin rinnanympärys ja sitten lähdettiin hakemaan oikean kokoista kuppia. Varmaan 5-6 liivit kokeilin, ennen kuin löytyi oikea koko. Odottelin aina pukukopissa, kun myyjä kipaisi hakemaan isompaa/pienempää kokoa. Sitten lähdin etsimään malleja, joita halusin kokeilla. Erilaisia malleja ja värejä kokeilin ehkä 10-15 erilaista, sillä halusin selvittää mikä tuntuu ja näyttää parhaimmalta. Myyjät huolehtivat ja auttoivat koko ajan hakemaan oikeaa kokoa ja sääsivät olkaimia. Ihanaa palvelua!

Tämä tumman vihreä Lissi-setti oli täydellinen. Vaikka olikin ihan päinvastainen mitä yleensä olen ostanut.

 

Olen käyttänyt vuosikausia väärän kokoisia liivejä ja säätänyt niitä väärin. Olkaimet ovat olleet liian kireällä ja ympärys liian löysällä. Parempi oppia myöhään kuin ei milloinkaan! Tuntuu, että kun pukee kauniit ja istuvat alusvaatteet päälle nousee itsetuntokin monta pykälää ylöspäin. Changen myymälässä oli todella ystävälliset ja ammattitaitoiset myyjät. Voin vain suositella Changen myymälässä piipahtamista kaikille naisille!

Kuvassa päälläni on Lily body.

 

En oo ennen käynyt Changen liikkeessä, joten tämä oli ensimmäinen kokemus kyseisestä merkistä eikä takuulla viimeinen. Maksan mielelläni hyvästä palvelusta ja laadukkaista liiveistä verrattuna markettiliiveihin. Mulle itselleni iso plussa on se, että pystyn imettämään näistä liiveistä, vaikkei imetysliivit varsinaisesti olekaan.

Mulle mukaan lähti

  1. Melanie kaaritueton kolmioliivit + alushousut punaisina
  2. Lily harmaa body
  3. Lissi kaarituellinen kolmioliivi + alushousut tumman vihreinä (todella upea väri!)
  4. Sport bra urheiluliivit harmaina (on tosi tukevat ja toimivat juoksussa hyvin)

Samalla oli tietysti ihana nähdä muita Poselandin blogaajia ja käytiin yhdessä syömässä sushia. Nam! Ihana iltapäivä kaikenkaikkiaan! Edes pillkopimeä ja sateinen keli ei saanut mieltä matalaksi, kun ajelin kotiin esittelemään uusia ostoksiani.

Melanie kaaritueton kolmioliivi

 

Onnellinen uusien alusvaatteiden omistaja!

 

Jokaisen naisen pitäisi joskus päästä tälläiseen päivään (tai edes asiantuntevan liivimyyjän käsittelyyn)! Vaikka tästä Naistenpäivästä on jo kolme viikkoa aikaa olen vieläkin ihan fiiliksissä!

Naistenpäivä toteutettu yhteistyössä Change Suomi ja Poselandin kanssa.

Terkuin Karoliina

1

Vastaa