Muutakin kuin äiti

Mä oon ollut kotiäitinä kohta 2,5 vuotta (jos 4kk piipahdusta töissä esikoisen ja kuopuksen välissä ei lasketa). Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että olen saanut kaksi aivan ihanaa pientä lasta. Äiti on mun tärkein titteli ja tehtävä, mikään ei sitä voita. Silti mun täytyy ja haluankin olla toisinaan muutakin kuin äiti. Mä olen myös avovaimo, ystävä, harrastaja, työntekijä, PT, tiimikaveri jne.

Mun mielestä mä osaan ja pystyn olemaan parempi äiti kun pääsen hetkeksi pois arjen pyörteistä. Samalla annan myös muille lasten elämässä tärkeille aikuisille isompaa roolia. Mä haluan ja toivon, että mun lapsilla on monta turvallista aikuista ympärillään, joihin tukeutua jo pienestä pitäen.

Lasteni isä ja isovanhemmat saavat ottaa vastuuta ja tehdä mitä haluavat, ilman että olen siinä koko ajan säätämässä. Vaikka aika rennoksi itseni miellänkin. Pienet irtiotot tekevät hyvää kaikille. Onko sun helppo tehdä irtiottoja?

Arjessa tarvitsen pari kolme kertaa viikossa oman treenihetken 0,5-1h, jotta saan aivoja tuuletettua lenkillä hyvät musat korvilla. Nyt kun vauva on jo vähän isompi ja syö jo kiinteitä on hänet helpompi jättää muiden hoiviin. Vaikka äitiyslomalla on ihana olla ja jatkan sen jälkeen myös hoitovapaalla molempien lasten kanssa kotona, haluan tehdä muutakin. Esikoisen äitiyslomalla opettelin soittamaan pianoa ja ompelemaan lasten vaatteita. Nyt kuopuksen äitiysloman aikana olen opetellut somen ihmeellistä maailmaa ja aloitellut mm. tätä blogin kirjoittelua. Mulla on myös muita rautoja tulessa, mutta kerron niistä myöhemmin, kun aika on. Parasta somessa onkin uudet ihmiset mun elämässä.

Lauantai oli jännittävä päivä. Ensinnäkin olin 7h erossa mun vauvasta ekaa kertaa.Same Goal Family Toisekseen matkasin Same Goal Clothingin tiimipäiville, jossa oli noin 30 täysin vierasta ihmistä mulle. Tai siis somen kautta tiesinkin monet, mutta en ollut koskaan tavannut naamatusten.

Oli huippupäivä treffata samanhenkistä porukkaa ja samalla tutustua entistä paremmin Same Goal Clothingin tarinaan, arvoihin ja tavoitteisiin. Mahtava olla osa tätä porukkaa! #samegoalfamily

Kurkaa tästä Same Goal Clothing jos et tiedä vielä mikä SG on.

 

Miehellä ja lapsilla oli ollut myös mukava päivä, eivätkä he olleet edes kotona kun tulin. Olin niin onnellinen, kun pääsin ’ihmisten ilmoille’ ja perheelläkin oli ollut hauskaa. Pienet hetket silloin tällöin erossa perheestä vahvistaa sitä tunnetta kuinka tärkeitä he ovat ja kuinka ihanaa sitä onkaan palata taas kotiin!<3

 

 

 

 

 

 

Terkuin Karoliina, xoxo

0

Vastaa