Lokakuun tavoitteet

Syyskuu meni niin, että hujahti. En edes tajunnut kuun vaihtuneen, ennen kuin aloin katselemaan Intagramissa päivityksiä lokakuusta. Ehkä osansa tästä tekee se, että kelit ovat olleet todella suotuisat ja lämpimät. Mä tykkään tehdä erilaisia suunnitelmia ja tavoitteita. Niistä tulee myös konkreettisempia, kun ne kirjoittaa ylös ja vielä parempi jos kerrot niistä ääneen. Alla mun neljä erilaista tavoitetta.

 

1. Urheilu: 10 kilometrin juoksu. Asetin jo kesällä tavoitteekseni juosta syksyllä 10km. Nyt on jo lokakuu, joten tavoitetta täytyy lähteä kokeilemaan. Vähän jännittää, sillä en ole nyt pariin viikkoon juossut yhtäkään juoksulenkkiä. Vain yhdellä perheen yhteisellä lenkillä tein juoksuvetoja. Ensi viikolla täytyy päästä lyhyemmälle juoksulenkillä, jotta saan tunnustelua juoksua. Mulla on ollut nyt vaikeuksia palautumisen kanssa, mutta toivotaan että ne siitä helpottaa.

 

2. Raha: Ostolakko. Syyskuussa kulutin rahaa paljon enemmän kuin olisi pitänyt, joten nyt on kompensoitava sitä lokakuussa. Syyskuussa ostin uuden pyörän sekä vaatteita itselleni. Vaatteita oli pakko ostaa, sillä sopivia ei tahdo kaapista löytyä. Löytyy vain liian isoja tai vähän liian nafteja. Pyörää pidän hyvänä sijoituksena hyvinvointiini enkä niinkään tuhlaamisena. Syyskuun hankinnoilla pitäisi pärjätä taas pitkään. Haaveilen maantiepyörääni traineria, niin siinä voin poiketa ostolakosta, jos löydän sellaisen edullisesti käytettynä. Muuten aijon pidättäytyä hankinnoista ja ostaa vain tarpeellisen eli ruokaa ja hygieniatarpeita.

 

3. Työ: Verkkovalmennuksen suunnittelu ja työkuviot. Lokakuun aikana mun pitäisi virittää aivot työmoodiin ja rykäistä uusi verkkovalmennus hyvään malliin. Siinä riittää työnsarkaa tarpeeksi ja vähän enemmänkin. Olen kuitenkin tosi innoissani tästä kehittelystä! Muutenkin pitäisi alkaa miettiä ensi vuoden suunnitelmia valmennustyön saralle. Tarkistaa valmennuspaketit, suunnitella pienryhmä- ja ryhmävalmennuksia. Sekä miettiä mitä koulutuksia haluan käydä. Pääni sauhuaa paljon ideoita, nyt pitäisi saada niitä paperille ja alkaa toteuttamaan!

 

4. Perhe ja Parisuhde: Aikaa yhdessä. Päivät ja viikot kuluvat hurjaa vauhtia. Arkiaskareet, työt ja harrastukset vievät ison osan arjesta. Aina silloin tällöin on mukava lähteä koko perheen voimin yhdessä retkelle ja unohtaa kiire ja askareet. Pakataan eväät mukaan ja lähdetään luontoon nauttimaan koko perhe. Täällä meillä Tammelassa on kauniita maisemia esimerkiksi Torronsuon tai Liesjärven kansallispuistoissa. Lisäksi tavoitteena on pyhittää yksi ilta kuukaudesta parisuhteelle. Mulle ja meille on tärkeää viettää aikaa myös ihan kaksin. Yleensä käydään yhdessä syömässä ihan rauhassa ja ehditään puhumaan kunnolla ja keskittymään toisiimme. Todella tärkeetä!

 

Mitä suunnitelmia sulla on lokakuulle?

 

 

 

 

 

 

Syysterkuin Karoliina

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nonna/Käsikirja Minusta Sinulle

    Mäkin teen tavoitteita itselleni, ihan viikkotasollakin ?

    1. karoliinalaaksonen

      Jes hyvä! 🙂

Vastaa