Täsä mä ny ole!

Moikka!
Meinasin kirjottaa, että sää varmaan mietit kuka mää olen, mutta sithän mää muistin että mun nimeni lävähti ensimmäisenä sun naamalle kun avasit tän sivun.

Mut hei, kiitos just sulle ketä tulit tänne! JA jotta ei pääsis dementia iskemään, niin mä olen tosiaan Juulia. Kutsutaan myös Julpeksi, Julpiksi ja Julmaksi Juuliaksi, mutta ihan kiva tyyppi mää ole.

Jaa, ai miks mää täällä nyt kirjottelen?
No, mun rakas ystäväni Jonna on musta jo pari kertaa huudellu Alonalle, että mää voisin olla hyvä kirjottelee tänne poselandin sivuille. Sit mää aattelin, että no perhana ja lähetin Alonalle semmosen itteni näköisen hölmön ja aidon kirjeen.
Kerroin mimmonen mää olen ja heitin kaikki riskit heti kehiin, että ensinnäkin oon Turkulainen ja lukihäiriöinen, niin kielenkäyttö voi olla kamalaa luettavaa ja kuultavaa, enkä mää kyllä muuta voinu luvata, kun aitoa höpinää mun ajatuksistani ja elämästäni.
Ja no sit Alona tosiaan tarjoi mulle mahdollisuutta lähteä kirjottamaan, joten TÄSÄ MÄ NY OLEN.No mut mitä mun elämään muuten kuuluu ja mitä sä luultavasti pääset lukemaan ja millaisia tunteita sä pääset mun kanssa tuntemaan?

Mä oon vielä kuukauden verran 28vuotias naikkonen, sinkkuna ”viihdyn”….. okeiokei, viihdyn oikeasti heh.

Sit mää oon kans aikamoinen meikkihullu, eli mä lupaan että väriä ja kimallusta täältä sivulta ei tuu puuttumaan! Tai no…. kai se on hyvä balanssi ku vaatteet on yleensä mustia, mutta värikäs meikki pelastaa hehhehee.

Meikäläinen aloitti tossa justiinsa Monna ja Tuukka Pursiaisen ”Suurin muutos” valmennuksen, joten pääset näkemään kuinka tää plussakokoinen muikkeli pistää vatsamakkarat tirisemään.

Monen yrityksen jälkeen pääsin opiskelemaan Satakunnan ammattikorkeakouluun ja täällä meikäläinen opiskelee toista vuotta sosionomiksi, lastensuojelun linjalla. Tavoitteena olis valmistua tulevaisuudessa todelliseksi supersosionomiksi ja semmoiseksi ihmiseksi ketä mä olisin nuorena elämääni tarvinnut.
Pääset myös varmaan kuulemaan tästä kamalan ihanasta etäopiskelusta viikkojen edetessä…..

Mää mainitsin tuolla aikasemmin olevani Turkulaine, kröhöm, olen tosiaan Porilaistunut, mutta henkeen ja vereen ikiturkulainen. JA se miks tää täytyy ilmaista näin, niin kyl heti täytyy heittää faktat tiskiin, että oikea Porilainen mä en ole (huh).

No ehkä sit pakko jakaa myös se, että mä olen hullun tunteellinen. Kaikki mitä tunnen, tunnen sen täysillä. Ja rakastan puhua ja kirjoittaa tunteista. Rakastan raakaa ja rehellistä ja sen haluan myös sun näkevän ja tuntevan, kun luet mun juttujani.

Mun elämä on ollu täynnä sitä ja tätä ja en malta odottaa, että pääsen kertomaan kaiken just sulle, ketä siellä nyt lueskelet mun höpinöitäni.
Ja haluan sanoa, että oon just susta aivan äärettömän kiitollinen, kun luit tänne asti ja toivottavasti pysyt mun matkassa mukana. <3

Rakkaudella Juulia

 

 

 

9

Tällä artikkelilla on 11 kommenttia

 1. Nimetön

  Ihana Julle! Ja hei. Oot niin kauan turkulainen ku oot asunu kaurmmin turussa kuin siellä, missä asut nyt. Terkuin Turkulainen Raisiosta. <3

  1. juulialindstedt

   Mää taidan arvatakin kuka kultakimpale siellä kirjoittelee❤?

 2. Nimetön

  Beibiiiii oot super!!! <3 -J

  1. juulialindstedt

   ❤❤❤❤

 3. Nimetön

  Vautsi miten mielenkiintoisen ja vahvan kuuloinen nainen <3

  1. juulialindstedt

   Apua miten ihana kommentti ?❤KAUNIS KIITOS ❤

 4. Nimetön

  Kirjottaminen on kyllä sulle ehdottomasti tosi hyvä juttu.
  Love you ♥️♥️ -Sonja

  1. juulialindstedt

   Love you rakas ! Kiitos ❤❤

 5. Nimetön

  Love you ♥️♥️ Bloggaus sopii sulle ku nakutettu!
  -Sonja

 6. Nimetön

  Oi, huikea aloitus <3 Tää sopii sulle!

  1. juulialindstedt

   Kiitos tuhannesti ???❤

Vastaa