Puhti poissa, mikä avuksi?

Kaupallinen yhteistyö puhti.fi
Postauksen lopussa alekoodi

 

Moikka taas pitkästä aikaa. <3

Tiettekö mitä, mä rakastan kirjottaa ja luoda sisältöä tänne, ihan tosi, mä rakastan sitä.
Mutta! Sitten kun on monta rautaa tulessa, niin tää on se mistä se aika nipstyy. Ja monella raudalla tarkoitan sitä, että mulla loppu just 10 viikkoa kestävä harkka ja se oli todella antoisaa, mutta totta kai todella raskasta.
Harkan lisäksi oli kursseja ja tehtäviä, jotka piti suorittaa ja nehän on nimenomaan kirjoitustehtäviä, niin ei mun pääkoppani jaksa kuin tietyn ajan istua koneella. Siksi siis kirjoitus on oikeastaan suuntautunut noihin kouluhommiin ennemminkin kuin tänne.

Ja itseasiassa olin tossa just lapin rauhassakin ja olisin niin voinut jäädä sinne. Sattu vähän huonot ilmat ja lumet tuli tietysti sit vasta viimeisenä päivänä sinne, mutta meillä oli silti tosi mukava loma ystäväni Veeran kanssa. <3

@Piataimivisuals

 

MUTTA! Tää postaus on tosiaan toteutettu kaupallisessa yhteistyössä puhti.fi kanssa.

Mä olen kertonut kärsineeni hormonaalisista häiriöistä menneisyydessä, kuin myös taisin tossa aikaisemmassa postauksessa just kertoa kovasta päihderiippuvuudestani ja kun on syönyt lähes 10 vuotta lääkkeitä, niin kyllä se vaikuttaa sisuskaluihin ja niiden kuntoon. Paljon mua on mietityttänyt lähiaikoina kokonaisvaltainen hyvinvointi ja varsinkin se, mitenkähän mä nyt voin sisäisesti.

Sitten mulle tulikin mahdollisuus tehdä puhti.fi kanssa aivan mahtava yhteistyö.

 

@Piataimivisuals

 

Puhti.fi kautta saat siis ostettua valmiita labrapaketteja tai koottua just semmosen paketin mihin testeihin sä haluat!!
Testit toteutetaan Synlabissa. Suomessa on 35 synlabin toimipistettä, eli varmasti sun kotipaikalta tai vähintään lähikunnasta löytyy synlab, että voit myös käydä puhdin kautta testeissä!

 

Ja siis pitää oikeen selittää tää koko tapahtuma ketju, koska tää oli niin hullun yksinkertaista!!
Elikkä aluksi tosiaa rakennetaan tai valitaan semmonen testipaketti joka halutaan. CHECK.
Sit sää siirryt maksamaan sitä, ja lahjakortti kohtaan laitat juu…. Lue kuitenkin loppuun asti, niin kerron sen siellä! Mut tosiaan saan kivan pikku alennuksen mun koodillani. CHECK.
Sit sää pystytkin heti varaamaan myös sen labra ajan itsellesi! CHECK. Mut jos et osaa samantien valita labra aikaa, niin se on myös ok. Sitä ei tartte heti varata ja sun ostos pysyy silti sulla.

 

Mä tosiaan kävin eräänä perjantai aamuna testeissä ja mä ajattelin, että kun on viikonloppu välissä niin ensi viikolla, niitä tuloksia voi sit aikaisintaan odotella. NO MUTTA KOIN YLLÄTYKSEN!!!!
Sain lauantaina klo 22.30 viestin kuinka kaikki testitulokset on valmiita ja voin mennä kattomaan ne.
Eli tulokset tulee ihan hetkessä ja tosiaan testitulokset pääsee kattomaan puhti.fi nettisivujen kautta heidän verkkopalveluun, jonne kirjaudutaan pankkitunnusten kanssa.
Sieltä tosiaan näkee tulokset ja onko arvot viitearvojen sisällä ym, ja jokainen testi selitetään niin selkeästi mitä siinä on katsottu ja mitattu, että minäkin ymmärsin ne!!

Parasta tässä puhdissa on, kun voit tosiaan itse rakentaa oman lähetteesi, mitä kaikkea haluat sussa testattavan, eikä sun tartte lähetettä hakea lääkäriltä.

 

@Piataimivisuals

 

Mä tosiaan valitsin naisille tarkoitetun hormonaalisen testipaketin, joka sisälsi monia eri testejä. Olin kiinnostunut tietämään, millaisessa jamassa mun hormoniarvot tänäpäivänä on, koska niiden kanssa on joskus ollut ongelmia.

Ja mainitsin tuolla aikaisemmin, kuinka tajusin testitulokset, niin jotkut arvot jäi mua kuitenkin mietityttämään miten niitä saisi esim. nostettua tms, kuten mulla kävi niin, niin puhti.fi kautta saa myös erikseen etälääkäri ajan ostettua ja varattua ja se selittää sulle kaiken testituloksista! Mun mielestä seki on aika mahtavaa.

Mua on tässä lähiaikoina väsyttänyt tosi paljon, mutta meikäläisen ferritiini arvot oli viitearvojen sisällä, mutta kuitenkin ihan häntäpäässä. Ja myös vireystasoon vaikuttava D-vitamiini, niin ne arvot olivat todella alakanttiin. Nyt oon hetken aikaa jo syönyt siis lisä rautaa ja d vitskua, niin vireys on lähtenyt nousuun!!
Ja muuten testeissä selvisi, että kaikki arvot oli hyviä, joka oli tosi iso helpotus. <3

Ja nyt siihen ihanaan juttuun!!

Mä sain teille myös alekoodin, jolla saatte puhdin normihintaisista paketeista 10% alennusta!
Koodi on ”juuliaposeland” se on voimassa koko loppuvuoden.

Suosittelen ehdottomasti tarttumaan tuohon alekoodiin, jos et oo pitkään aikaan verikokeissa käyny tai jos sieltä muuten löytyy joku paketti mikä pitää sisällään jotain, mitä haluisit tietää tai nähdä, niin eiku verikokeille!

 

<3 Juulia

3

Vastaa