Mitä mää meinaan hei kesäl

Hellurei ja hellät tunteet!

Mua naurattaa tää otsikko ku kuulostan ihan Porilaiselta haahahahaha.

MUTTA! Viime näkemästä on aikaa ja aika dramaattisella postauksella jäin pikku tauolle.
Oon tosiaan ollut sairauslomalla ja edelleenkin olen tämän kuun, niin siksi olen myös blogin kirjoittamisesta pitänyt lomaa. Olen ollut todella väsynyt unettomuuden takia, niin tämäkään ei ole ollut prioriteetti numero ykkönen.

Mutta päätin tänään palailla sorvin ääreen, kun surffailin siellä täällä ja löysin Jonna Leppäsen blogista kymmenen kysymystä kesästä, Linkkaan tekstin tähän, ja ajattelin että tämähän on mukava ja helppo toteuttaa!

Elikkä, mää kerron teille nyt minu kesästä!

 

1.Mitä odotan eniten kesältä?

Mähän siis herään täysin henkiin kun kesä tulee. Rakastan lämpöä, kauniita mekkoja, valoa ja aurinkoa ja koen, että se saa myös mun parhaimmat puolet esiin. Sekä pahimmat, koska hikoilen hahaha!

Odotan lämpöisiä kesäiltoja, ystävien kanssa grillaamisia ja vaan ajan viettämistä, vaikka terassilla viinin merkeissä. Yyterin upeaa rantaa ja kaunista hieman päivettynyttä ihoa.

 

@noorabomphotography <3

 

2. Miten aion viettää juhannusta?

Juhannus ei juhlituta! Haha, kirjoitin sen nimisen tekstin viime vuonna juhannuksen aikana.
Mä tosiaan aina vähän ahdistun näistä ”Pakkojuhlinta” päivistä. Mutta tänä vuonna menen mun ystävän luo Kauhajoelle. He on ostaneet kihlattunsa kanssa sieltä talon ja siellä on tilaa temmeltää ja hölmöillä ja varmaan pääsen taas ihan johonkin kasvimaa hommiin, niin nautin siitä kyllä paljon. Syödään hyvin, otetaan varmaan vähän olutta ja varmaan jotkut ”ihanat” olympialaiset se keksii ……… HAHAHAHA oon niin pessimisti pelailija.

 

3. Aionko matkustaa jonnekin?

Ei mitään sen suurempia matkusteluita tapahdu tänä vuonna. Olisi ihana päästä käymään toki Helsingissä, Tampereella, sekä Hämeenlinnassa tapaamassa ystäviä. Sekä tietysti paljon tulee mentyä Turun ja Porin välillä.

 

4. Onko mielessäni jotain hankintoja kesää varten?

Törsäsin ja ostin marimekon shortsit. Aivan törkeän ihanat ja odotan niin, että pääsen rokkaamaan niiden kanssa joka puolelle haha. Mutta viime kesänä ostin auton ja se oli kyllä paras hankinta ikinä.

 

5. Mikä on suosikki asuni kesään?

Mä olen niiiiiiiin neiti kesäheinä ja rakastan mekkoja. Voisin pitää vaan mitä värikkäämpiä ja upeampia mekkoja koko ajan. Toinen mun ehdoton lemppari on värikkäät kimonot, koska mun kädet on mun semmonen heikoin kohta niin mun on vaikea olla pelkällä topilla. Siksi joku ihana värikäs kimono on ihan lembbari kans.

 

@noorabomphotography <3

 

6. Lempikesäkaupunkini?

No Turku ehdottomasti!! Koen, että kaikki kaupungit herää kesällä eloon ja onhan täällä Porissakin yyteri joka on aivan pirun uskomaton. Mutta kesäillat turussa, kun ihmiset on jokirannassa ja jokilaivoilla ja on hyvä meininki ja voi apua. Se on parasta.

 

7. Mitä kesäruokaa aion syödä kyllästymiseen asti?

Siis ehdottomasti grilliruoka on parasta. On se sitten liha, tai kasvikset tai halloumi, niin ai että grilliruoka on parasta. Oon myös rakastunut jäätelöön.
Mulla on ruoka-aine allergioita ja nyt tänä vuonna ollut niin pahat siitepölyallergiat ja niissä on semmosia ristiallergioita, eli esim. mansikat ja herneet jäävät tänä vuonna mulla syömättä. Normaalisti pystyn niitä tietyn määrän syömään, mutta nyt koska allergiat ovat olleet niin pahoja, niin enpä usko että nuita voin lainkaan syödä nyt.

 

8. Olenko heittänyt jo talviturkin?

No herran jestas, aikoja sitten haha. Toukokuun alussa varmaankin?
MITES MUUTEN!!!!
Tää on aina ikuisuus puheenaihe, mutta mun mielestä talviturkki heitetään vaan meriveteen, mutta osa sanoo, että ihan sama minne heittää kunhan uimaan menee. En ole samaa mieltä. Mitä mieltä sä olet?

 

@noorabomphotography <3

 

9. Mitä sellaista haluaisit tehdä, mikä on jäänyt aiempina kesinä tekemättä?

Oltiin Veeran kanssa lapissa viime marraskuussa ja mietittiin sillon, että olis niin siistiä päästä kesällä uudestaan tänne ja kiivetä särkitunturille ja kun tulee takaisin niin siinä puolessa välissä pääsisi pulahtamaan. Se jos joku olisi siistiä! Myös joku roadtrippi olis ihana. Rakastan ajaa autoa ja istua kyydissä, voisin ihan maailman ääriin mennä niin haha.
Ja siis ehdottomasti olen rannalla häpeilemättä just MINÄ!!

 

10. Pidänkö kesällä lomaa?

Olen nyt joo sairauslomalla, että ohan se lomaa, mutta ei sit kuitenkaan semmosta normaalia lomaa.
Mutta olen yrittänyt tästäkin nauttia, koska valmistua pitäisi tämän vuoden puolella ja toivottavasti jotain duunia tulee löytämään, niin ei sitä sit tiedä koska pääsee taas lomailemaan.

 

Toivottavasti sulla tuli hymy huulille ainakin kerran tekstiä lukiessa. Mun mielestä tämmöset kyselyt on aina hauskoja.

Mutta nyt haluan toivottaa kaikille ihanaa kesää. Nauttikaa nauttikaa nauttikaa. Rakastakaa. Tehkää paljon kaikkia ihania asioita.
Nauttikaa lämmöstä ja menkää sinne rannalle, just tuommosina upeina hyvinä omina itsenänne.

 

<3 Juulia

4

Vastaa