Kolme kaverusta

Pääsiäinen oli ja meni ja toivottavasti osasitte rentoutua tän kaiken hulluuden keskellä. <3

Oon tässä miettinyt…..
Mun tekstit on ollu ehkä hieman riipaisevia ja mun elämässä todella on tapahtunut paljon pahoja judduja. En halua, että ajattelette, että olen vaan kiukuttelija, hullu, eronnut, rakastunut, selkävamppi, VAAAAAAAAN ajattelin, että olisi hauskaa, että pääsisitte tutustumaan muhun lisää.
Siksipä, päätin haastaa mun pari rakasta ystävää vastaamaan kysymyksiin musta. Ja he halusivat tarttua haasteeseen.

Mä haluan, että opitte tuntemaan mut minuna, miten mä ite nään itseni ja miten mä puhun ja kerron itsestäni, mutta myös se miten nää tyypit näkee mut.
JA mä sanoin heille heti, että en halua mitään semmosia lässynlää vastauksia vaan miten he oikeasti näkevät ja tuntevat asiat. Ja kyllähän ne uskomattomia asioita tuntee.. <3

Mulla on tänään ollu ihan järkyttävä päivä. Mä oon ollu niiiiiin täynnä ahdistusta ja huh… Joten likkojen vastaukset tuli jotenkin just oikeella hetkellä… <3

Uhri number uno

No mutta moikka!
Haluaisitko sä esitellä itsesi kaikelle kansalle?
Olen Janette, joillekkin Janpe, Janetski, mitä nyt nimestä pystyykään keksimään. Koko elämäni olen asunut Turussa ja Juuliaa kovasti tänne yritän takaisin saada. Eli sinä sydämellinen turkulainen mies, iske ystäväni ja kaappaa hänet takaisin Turkuuseen 😉

Miten sä olet tutustunut Juuliaan? Ja muistatko mimmonen ensikohtaaminen se oli?
Oon tutustunut Juuliaan n. 15 vuoden iässä yhteisten ystävien kautta. Samoissa kotibileissa ollaan käyty ja kummatkin on varmaan kiskonut green cattia suoraan pullosta ?
Ensikohtaamista en muista, muistan vain Juulian kovan äänen ja naurun, joka kuului ja kaikui ? Todellinen ystävyys meillä alkoi vasta n. 3 vuotta sitten meikkiharrastuksen yhteydessä. (korjaa jos sekoilen?) Kummatkin rakastetaan maalata kasvoja ja kehua toisiamme, silloin kun toisella siihen ei aina riitä voimat ❤️

Millanen Juulia on ystävänä?
Juulia on ystävänä, paras. Mitä sitä valehtelemaan, hän on paras. Hän kuuntelee, piristää, rakastaa, auttaa, avautuu, nauraa, hän tekee mitä vain, että sulla on hyvä olla. Ja hän tekee sen silloinkin vaikka hänellä ei itselläkään olisi paras olo. Juulialla on mun mielestä tässä maailmassa todella tärkeä tarkoitus. Ensinnäkin mun parhaana ystävänä oleminen ja se että hän tulee auttamaan vielä monia ihmisiä nousemaan, jos heidän omat voimat eivät siihen riitä. Aivan uskomattoman vahva nainen ❤️

Jos Juulia olisi supersankari, niin mitä taikavoimia hänellä olisi? Olisko Juulia tarinan hyvis vai pahis?
Jos Juulia olisi supersankari niin hän olisi salamasisko ⚡
Hän tietää ketä on se toinen sisko ?
Hänen taikavoimansa olisi ihmisten omakuvan parantaminen. Hän kävisi meikkaamassa kasvoja, kuuntelemassa suruja ja kokkaamassa uskomatonta caesarsalaattiaan. Ja siis hän olisi hyvis, tottakai. Hänestä ei saisi pahaa tekemälläkään.

Minkä asian äärellä Juulia voisi viettää tuntikausia?
Juulia voisi viettää tuntikausia meikkaamassa. Hänellä on uskomattomia ideoita mitä pääsisi toteuttamaan ajan kanssa. Tai sitten hän voisi viettää ikuisuuden mun kanssa kahvilla, koska ei osata lopettaa puhumista kun nähdään välimatkan takia välillä liian harvoin ?

Mitä herkkuja Juulia ei mielellään jaa muiden kanssa?
Juulia ei jaa sipsejä muiden kanssa ? tai siis kyllä hän varmasti jakaa, mutta ostaisi ystävälleen oman pussin. Lempparisipsit ovat Pirkan grillisipsit joiden teko nyt valitettavasti lopetettiin. Tästä me ei olla vielä kummatkaan päässeet yli, eli Pirkka jos luette tätä tekstiä, TUOKAA NE TAKAISIN ?
Missä työssä voisit nähdä Juulian?
Voisin nähdä Juulian työskentelevän psykoterapeuttina. Hän osaa kuunnella, neuvoa ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti. En näkisi mitään estettä etteikö hän tulisi tulevaisuudessa olemaan muille avuksi. Hän tulee olemaan suuri tuki❤️

Mistä Juulia viehättyy eniten miehessä? Kumpi on Juulialle tärkeämpi, ulkonäkö vai luonne? Mitä rakkaus ylipäätään tarkoittaa Juulialle?
Juulia viehättyy miehissä heidän ulosantiin. Siitä että hänet saadaan nauramaan, koska hän rakastaa nauramista. Ulkonäkö ei ole tärkein, luonne merkkaa enemmän.
Hän haluaa tuntea olonsa turvalliseksi miehen seurassa. Ja voi mä toivon että Juulia uskaltaa avata vielä sydämensä, koska hänen sydämessä on naarmu. Naarmu jonka toivon rakkauden korjaavan❤️
Koska rakkaus on Juulialle tärkeintä tässä maailmassa. Tulla rakastetuksi ja antaa rakkautta. Koska tämä nainen rakastaa kunnolla, sitä ei tarvitse hänestä puristella ulos, hän kyllä näyttää sen koska hän ei pelkää rakastaa.

Mitä Juulia arvostaa eniten?
Juulia arvostaa rehellisyyttä ihmisissä. Hän arvostaa ihmisten unelmia ja antaa niille aina toivoa toteutua. Juulia arvostaa sitä niin paljon, kun hän pystyy auttamaan muita olemalla oma itsensä. Hän ei pystyisi satuttamaan edes niitä ihmisiä, ketkä ovat häntä joskus satuttaneet. Niin kaunis sydän hänellä on ❤️
Mistä Juulia ilostuu ja vihastuu eniten?
Juulia ilostuu uusista meikeistä, varsinkin glittereistä ?
Lista on suuri mistä Juulia tuntee iloa: ystävät, perhe, kesä,  sipsit, mac:illa alennusmyynnit, työpaikan vakkariasiakkaat, suklaa, blogi, onnistunut kuva.. lista on loputon koska tää nainen osaa nauttia elämästä?
Juulia vihastuu jos yrität tyrkyttää hänellä Pepsi tai colaa tai oikeestaan mitään virvoitusjuomia ylipäätään. Hän myös vihastuu jos ei saa musiikkia Turku – Pori matkallensa, koska autossa kuuluu laulaa ?

Mikä väri vastaa Juulian persoonaa ja miksi?
Juulian väri on räikeän pinkki. Aina muistan kun alettiin kunnolla näkemään Juulian kanssa, niin ihailin kun hänen huulilla oli Macin huulipuna ja sen sävy oli Candy yum yum. Ja se on räikein pinkki mitä koko valikoimasta löytyy. Eli se kertoo jo paljon, hän on räikein ihminen kun menet huoneeseen. Jos ei hänellä ole räikeintä huulipunaa, niin sitten hän erottuu räikeällä luonteellaan. En ole edes itse sitä Candy yum yum sävyä ikinä voinut ostaa, koska mä olen päässäni varannut sen vain Juulialle?

Lopuksi sinulla on vapaa sana. Kerro joku hölmö juttu Juuliasta tai teidän ystävyydestä tai jätä vaikka Juulialle ja lukijoille jotkut terveiset
Juulia on mulle niin rakas ja toivon että hän jokapäivä tietää sen ❤️
Vaikka me koetaan että tunnemme toisemme hyvin ja ollaan joka päivä yhteyksissä, niin tässä juuri n. viikko sitten tuli kummallekkin ”uutena” tietona toistemme toiset nimet ? Juulia oli melko varma omastani ja mähän heitin sitten ihan legendaarisen jonkun Helenan? no ei ollu mun veikkaus Helena ja Juulia sanos et ”se lukee hänen Facebookissakin, että mitä ihmettä nainen” ?
En ainakaan ikinä enää unohda uudestaan ?
Paras nainen mitä oon saanut mun elämään, enkä aio ikinä päästää irti ❤️

Paitsi nyt päästän irti puhelimesta, koska kramppi ??

// Ajattelin, että koska nää tekstit on niin uskomattomia, niin haluan kertoa mitä nää naiset saa mut tuntemaan.
JANETTE!
Mikä nainen. Kuten tuolla olikin, niin ollaan tavattu jo teineinä, mutta meidät yhdisti intohimo kosmetiikkaan.
Janette on sekotus aivan ääretöntä kauneutta, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, mutta välillä se puhuu kuin mikäkin merimies ja Janette on yks hauskimmista ihmisistä jonka tiedän. Siinä on nainen höystettynä aivan uskomattomalla huumorintajulla ja suurella sydämellä.
Janetesta on tullu mulle aivan äärettömän rakas ystävä, jonka kanssa voidaan jakaa kyllä kaikki ja olen siitä niin kiitollinen, kun tiedän voivani luottaa toiseen täysin.
Kiitos, että sä olet mun ystävä <3 Rakastan sinua!

Uhri number gaggonen

No mutta moikka!
Haluaisitko sä esitellä itsesi kaikelle kansalle?
Hei! Mä olen Veera, opiskelen Porissa sosionomiksi, samalla luokalla Juulian kanssa ja sielä ollaanki tutustuttu toisiimme. Oon 24-vuotias ja kotoisin Kauhajoelta. Saanki usein Juulialta kuulla mun murre sanoista.

Miten sä olet tutustunut Juuliaan? Ja muistatko mimmonen ensikohtaaminen se oli?
No tossahan se jo tulikin, mutta muistan hyvin ku oon Juulian ekan kerran nähny koulussa, sulla oli pinkit kengät, kova ääni ja nauru raikas. ? Silloin aattelin että tohon tyyppiin haluaisin tutustua paremmin. Sittenhän me ekan kouluviikon päätteeksi Kirjuripäivässä alettiin jutteleen ja räpsästiin ensimmäinen kuvaki yhdessä. Siitä se sitte lähti ja susta on tullu todella tärkeä mulle.?

Millanen Juulia on ystävänä?
Juulia on ehdottomasti luotettava, lojaali ja välittävä ystävä, ei jätä ikinä pulaan ja aina saa apua ja tukea kun sitä tarvii. Yhdessä voidaan jakaa ilot ja surut. Oothan sä myös tollanen hömppä, jonka oon saanu suostuteltua jopa laser sotaan, vaikka se ei ehkä ihan sun juttu ookkaa.?

Jos Juulia olisi supersankari, niin mitä taikavoimia hänellä olisi? Olisko Juulia tarinan hyvis vai pahis?
Ehdottomasti hyvis! Juulian supervoimana olis ilon ja onnellisuuden jakaminen maailmaan. Kysyin tätä myös poikaystäviltä ja se sano että Juulia olis meikkitar.?

Minkä asian äärellä Juulia voisi viettää tuntikausia?
Meikkauksen! Usein myös vierähtää monta tuntia Juulian sohvalla höpötellessä.

Mitä herkkuja Juulia ei mielellään jaa muiden kanssa?
Pirkan grillisipsit ja Pikku x höyrysämpylät.

Missä työssä voisit nähdä Juulian?
Juuri tässä, mihin ollaan opiskelemassa eli sosionomina, varsinkin nuorten parissa työskentely. Mutta jos pitäis sanoa jotain muuta niin onhan Juulia nyt hiton taitava meikkaamaan, joten joku meikkaaja/maskeeraaja sopis myös.

Mistä Juulia viehättyy eniten miehessä? Kumpi on Juulialle tärkeämpi, ulkonäkö vai luonne?
Mitä rakkaus ylipäätään tarkoittaa Juulialle?
Luonne on tärkein, mutta ulkonäöllisesti Juulia pitää siitä, että mies ei ole ”kukkakeppi” vaan pitää olla vähän lihaa luiden ympärillä ja ehkä tatuoinneista? Juulia on tunteella eläjä ja rakkautta ei häneltä puutu. Rakastuminen ei ehkä tapahdu Juulian kohdalla nopeasti, mutta kun niin tapahtuu niin se tapahtuu täydellä sydämellä ja vie mukanaan.

Mitä Juulia arvostaa eniten?
Ystäviä, rakkautta, rehellisyyttä, luotettavuutta ja terveyttä.
Mistä Juulia ilostuu ja vihastuu eniten?
Juulia ilostuu ihmisten auttamisesta, meikeistä ja ystävien kanssa vietetystä ajasta. Juulia ärsyyntyy siitä jos ei osaa jotain asiaa mielestään tarpeeksi hyvin. Väliinpitämättömyys ja kateellisuus toisia kohtaan on asioita, joista Juulia vihastuu.

Mikä väri vastaa Juulian persoonaa ja miksi?
PINKKI! ? tämä ei varmaan vaadi sen enempää selityksiä.

Lopuksi sinulla on vapaa sana. Kerro joku hölmö juttu Juuliasta tai teidän ystävyydestä tai jätä vaikka Juulialle ja lukijoille jotkut terveiset
Vapaa sana… Juulia tietää että nää on näitä mun vahvuuksia.? Vaikka me ei olla vielä oltu ystäviä kovin pitkään, niin ollaan koettu ja jaettu tosi paljon asioita. On ihana tietää, että sun sohvalle saa aina tulla jos joku asia painaa mieltä ja myös toki iloisina hetkinä. Ihanaa että löysin Porista näin ihanan ystävän.❤️

// Veera.
Ihminen joka teki Porista mulle kodin. En voi ikinä varmaan kiittää sua tarpeeksi, mitä sinä ja sinun ystävyytesi ja kaikki mitä olet mun eteeni tehnyt, en voi ikinä kiittää sua tarpeeksi kaikesta.
Oltiin viime kesänä yhdessä Pori jazzeilla ja tavattiin mun Hanna-täti joka halasi Veeraa ja kuiskasi sen korvaan. että sää oot se ketä pelasti Juulian. Veera potkii mua epämukavuusalueelle, koska se tietää jo ennen mua, että mä selviän kaikesta.
Ystävyytesi merkitsee mulle maailmaa. Rakastan sinua.

Uhri number viimeinen

No mutta moikka!
Haluaisitko sä esitellä itsesi kaikelle kansalle? 
Olen Anne, turkulainen, 29-vuotias kahden pienen lapsen äiti.

Miten sä olet tutustunut Juuliaan? Ja muistatko mimmonen ensikohtaaminen se oli?
Ollaan tutustuttu about 15 vuotta sitten. Mun perhe oli juuri muuttanut uudelle asuinalueelle lähelle Juulian kotia. Tutustuin siellä hetimmiten yhteen tyttöön (Umiin❤️), jonka kautta tutustuin myös Juuliaan. Meillä synkkas Juulian kanssa heti tosi hyvin ja aika pian oltiinkin ihan paita ja peppu yhdessä
Millanen Juulia on ystävänä?
Juulia on todella rakastava ja lojaali ystävä. Hän näyttää tunteensa, hän kertoo kuinka välittää. Hän on aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan. Juulia on myös hyvällä tavalla sekopää, ja yhdessä ollessa ei ainakaan naurua puutu. (Juulialla onkin maailman kovaäänisin ja herskyvin nauru ?❤️)

Jos Juulia olisi supersankari, niin mitä taikavoimia hänellä olisi? Olisko Juulia tarinan hyvis vai pahis?
Mulle tuli ekana mieleen apuun rientävä Bamse- nalle, joka pelastaa kaikki hädässä olevat ? Mutta hyvis ainakin ehdottomasti!

Minkä asian äärellä Juulia voisi viettää tuntikausia?
Meikkaamassa! Se on Juulian intohimo ja hän haluaa koko ajan kokeilla ja oppia uutta sen parissa.

Mitä herkkuja Juulia ei mielellään jaa muiden kanssa?
No pirkan grillisipsit ? Ne ainakin aiemmin oli Juulian herkku nro 1 ja kaverin piti ostaa oma pussukka jos niitä halus myös. En tosin tiedä onko tää pahe näihin sipseihin nyt jo vähän laantunut??  ((((EI OLE -JUULIA XD)))))
Missä työssä voisit nähdä Juulian?
Jossakin sosiaalialan työssä ihmisten parissa, nuorten kanssa eniten Juulian näkisin. Juulia on niin empaattinen ja hänellä on luontaisesti niin iso auttamishalu. Uskon, että Juulia päätyy työhön, jossa pystyy konkreettisesti auttamaan ja olemaan tärkeä tuki sitä tarvitsevalle.

Mistä Juulia viehättyy eniten miehessä? Kumpi on Juulialle tärkeämpi, ulkonäkö vai luonne?
Mitä rakkaus ylipäätään tarkoittaa Juulialle?
Ulkonäkö varmasti ensin sytyttää kiinnostuksen, mutta luonne kuitenkin ratkaisee ja on Juulialle tärkeämpää. Juulia viehättyy ulkonälllisesti erityisesti tummista, pitkistä ja raamikkaista miehistä. Miehellä pitää olla pilkettä silmäkulmassa ja katsoa syvälle silmiin. Miehen tulee saada Juulia nauramaan (se on kyllä aika helppoa?). Juulialle rakkaus merkitsee kahden ihmisen välistä lujaa sidettä, jolle annetaan kaikki itsestään, hyvässä ja pahassa. Luottamus ja rehellisyys on kaikki kaikessa.

Mitä Juulia arvostaa eniten?
Perhettä, ystäviä ja terveyttä. Hän on jokaisesta ystävästään suunnattoman kiitollinen ja rakastaa heitä pyyteettömästi. Ystävät merkkaavat Juulialle maailmaa. Kamppailu oman terveydentilan kanssa tuonut myös terveyden arvostuksen aivan uudelle tasolle.

Mistä Juulia ilostuu ja vihastuu eniten?
Juulia ilostuu kauniista sanoista, pienistä huomion osoituksista ja läheisyydestä. Juulia vihastuu epärehellisyydestä ja itsekkyydestä.

Mikä väri vastaa Juulian persoonaa ja miksi?
Keltainen. Juulia on niin lämmin, pirteä ja energinen. Hän oikeasti valaisee koko huoneen kun astuu sisään. ?
Lopuksi sinulla on vapaa sana. Kerro joku hölmö juttu Juuliasta tai teidän ystävyydestä tai jätä vaikka Juulialle ja lukijoille jotkut terveiset
Meidän hölmöimmät jutut ajoittuu varmasti teiniaikoihin, taidettiin olla aika sekopäinen kaksikko? Meillä oli silloin pussikaljailun lisäksi myös harrastuksena pukeutua mitä kummallisimpiin asuihin (mm. koluttiin paljon mun poikaystävän kaappia) ja otettiin miljoonia noloja kuvia omaksi iloksi… ((tähän voi ehkä laittaa jonkun kuvan selväntämään tätä juttua??)) Juulia on myös ainut ihminen kenelle olen voinut viedä juhliin ruukkusalaatin viemiseksi, koska kaupasta oli kukat loppu??

// Viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin.
Anne.
Mun rakkaus, mun sisko, mun sielunkumppani.
Mulla on kunnia olla Annen ja Juhon esikoisen kummitäti, Inna merkitsee mulle maailmaa. Tää koko perhe merkitsee mulle maailmaa.
Anne on yks syy siihen, miksi oon tässä tänään ja ikuinen kiitos hänelle siitä, että hän ei ole ikinä lähtenyt tai kääntänyt selkäänsä. Sä olet aina pitänyt musta huolta.
Rakastan sinua.

Ja ps. kyllä se toi mulle ruukkusalaatin rippijuhliin hahahahaha
ja pps. siinä vielä tuo kuva kaikessa kauneudessaan hahhahhahaa

6

Vastaa