Juhannus ei juhlituta

Heippa hei ja ihanaa juhannuksen aikaa kaikille ihmisille. <3

Tuntuu niin oudolta, että miten nyt voi olla jo keskikesä ja juhannuksen aika. Kuinka ajatteli, alkuvuoden menneen etananlailla koronakriiseilyn ja etäkoulun kanssa ja nyt yhtäkkiä vietetäänkin keskikesän juhlaa juhannusta.
Kuinka vuosi on puolessa välissä ja herran jumala sieltä tulee joulu taas kovaa vauhtia……… HAHA en oo muuten yhtään jouluihminen! Rakastan kyllä jouluruokia syödä ne pari päivää, mutta sitten riitti kiitti. Vihaan joulussa sen kaupallisuutta ja ihmisten stressiä. Itse olen lähinnä se tyyppi ketä herää jouluaattona niin sääääätänän aikasin aina, ja sit päätänkin lähteä vielä kauppoihin pyörimään kun ei ole muuta tekemistä ja ostan lahjat haha. Mutta perhana, ei nyt mitään joulua mietitä vaan pysytään ihan tässä juhannuksessa haha!

Ihan semmonen toinen hauska funfact tähän väliin, et vihaan tällaisia ”pakkojuhlinta” päiviä. Just kaikki vaput, uudet vuodet, juhannukset, niin ei perhana eieieiei. Nuorempana näitä suunniteltiin ikuisuus ja kaiken piti olla niin pööööörfect, mutta nyt mulla on aivan ja täysin go with the flow meininki, enkä todella jaksa ressata taaskaan mistään.

Monet on kysellyt mitä meinaan tehdä tai tulisinko sinne ja sinne ja sinne.
Oon kyllä aivan hullun otettu, kun seura kelpaa ja on pyydetty tulemaan mökeille ym, mutta jotenkin on nyt taas terveyden kanssa vähän ongelmia, niin haluan vaan työviikon jälkeen ottaa rauhassa, enkä tuhlata energiaani alkoholin juomiseen.
Mutta oon siis ajatellut mennä viettämään juhannusta mun hyvän ystäväni Annen ja hänen perheensä kanssa. Ajateltiin, että mennään perjantaina kokeilemaan ensi kertaa suppailua ja voin nyt jo kertoa, että tämmösenä ihmisenä ketä omistaa olemattoman tasapainon, niin siitä tulee kyllä varmaan aivan ja täysin fiasko. Joten kuvamateriaalia siitä ei tule, koska en halua etsiä puhelintani meren pohjasta haha.
Annen esikoinen Inna, on mun kummityttöni, niin on myös ihana päästä viettämään hänen kanssaan aikaa pitkästä aikaa suppailun jälkeen. <3

Mun ystävä Veera pyysi niiden mökille mua ja harmittaa kyllä etten sinne pääse lähtemään, meidän aikataulut ei töiden takia mennyt oikeen yks-yhteen, mutta siellä oli aivan ja täysin sellainen aivot narikkaan meininki ja puhelimen sai unohdettua täysin, kun sähköä ei ollut.

Mä oon kyllä niin mökki ihminen ja toivon, että jonain päivänä mä omistaisin mökin, missä saisi laiturin nokassa istua illat. Kuunnella partsilla viltin alla musiikkia ja nautiskella viintä ja kaikkia grilliherkkuja. Ympärivuorokautista saunomista ja nakuna hypätä uimaan. Veneilyä auringonlaskussa. Kalastamista. Sit semmonen lavatanssi meininki. Pitkään valvomista ja pitkään nukkumista.
HEI VITSI. Olisko parasta <3

Se on jännää kuinka ennen halusi niin tarkalleen kaiken suunnitella, mutta nyt rakastaa sitä tunnetta, kun saa tehdä ja mennä just niinku sillä hetkellä on fiilistä. Oli se sitten sitä dokaamista tai hengailua tai vaan nukkumista, niin voin tehdä just niinku ite haluan.

Ennen mun juhannukset olivat todella kosteita, ja nyt mä paljon mielummin syön kaikki ne kalorit, jotka on ennen tullu vedettyä kurkusta alas haha.
Oikeasti kun miettii aikaa, kun mäkin poltin tupakkaa, niin jos lähdettiin vkl jonnekkin mökkireissulle niin tupakkaakin piti ainakin 5 askia ostaa ettei vaan lopu kesken……… HYI HEL………..
Oon kyllä niin onnellinen, kun siitä myrkystä olen päässyt myös eroon.

FREE THE NIPPLE

Onko teillä jotain perinnettä mitä teette aina juhannuksena?

Mä siis rakastan näitä kaikkia hölmöjä ihania taikoja, joita aina juhannuksena tehdään.
Ei tainnut tulla kenellekkään yllärinä tosin, koska oon niin rakkauden puolesta puhuja. <3

Mun perinteeseen kuuluu ehdottomasti kukkien kerääminen tyynyn alle. Mä olen aina ollut tosi taikauskoinen ja tää on semmonen tapa joka vaan aina täytyy tehdä.
Ja mulle on vielä tärkeetä, etten kerää semmosia kukkia tyynyn alle, joista joku on joskus sanonut että ”tuo on myrkyllinen”. Yleensä ihmisiin meneekin juuri sen takia muhun hermot, kun mun kukkien kerääminen kestää niin kauan, kun en voi ottaa niitä myrkyllisiä tyynyni alle haha.

Joskus on myös tullu kierrittyä alasti nurmella, koska sen on sanottu tuovan hyvää naimaonnea haha, mutta ei oo kyllä meikällä kauheesti näkyny semmosta onnea. Ehkä tarttis olla koko tämä juhannus älästi, niin jos se sit löytäis mutkin.

Myös vihta kuuluu EHDOTTOMASTI juhannukseen ja saunaan. Ai hitsi se koivun tuoksu!!!

FUNFACT taas tähän väliin, vaikka se ei nyt mitenkään liity juhannukseen, mutta taikauskoon kyllä!
Mun ehkä sairain neuroosi ja taikausko on ihan pienestä saakka kiusannu mun arkeani, mutta mähän en siis voi esimerkiksi laittaa eripari sukkia jalkaani haha. Siis mä katon perkele saumoja myöten, että ne on samat sukat hahahaha en kestä oon niin kreisi………….. Ehkä tän takia oonki sinkku haha.

Aloin tässä miettimään oikeen enemmän näitä perinteitä ja juhannus muistojani, ja siis todella vahvasti mun mieleeni tuli myös se, kuinka oon aina vihannut kun ihmiset sanoo ”Hyvää jussia”. Kuinka ihan oksu nousee kurkkuun siitä kun kuulee jonkun sanovan niin haha.

Mutta hei!! Ihanaa juhannusta teille kaikille ihmisille. Toivottavasti syötte hyvin, toivottavasti meinaatte nauttia. Ja kun kerrankin saadaan vissiin aika mahtavista ilmoista nauttia, eikä tartte olla ne villasukat jalassa! Niin jännää.
MUTTA kaikkein tärkein asia on, että pitäkää toisistanne huolta. JA muistakaa aurinkorasva <3

ps. Luulenpa kyllä, että suurin osa on nyt jo niin fiiliksissä lähtemässä juhannuksen viettoon, että tää teksti menee monelta ohi ja lukee tän vasta juhlinnan jälkeen, joten toivottavasti teillä oli ihana juhannus. Toivottavasti tapahtui vaan hyviä juttuja ja toivottavasti teitte taikoja ja kaikki on hyvin. <3

<3 Juulia

7

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. idahyvarinen

    Sulla on kyllä aina niin ihania kuvia!?

    1. juulialindstedt

      Oi kiitos!! <3

Vastaa