Jonkun täytyy erottua joukosta

Kyllä, totta se on. Mä en tykkää joulusta.
Oon Poselandin oma The Grinch.

Kyllä mä joskus ihan pienenä, mutta en enää pitkään aikaan. Oon käyny baareissakin siitä lähtien kun oon ollu täysi ikäinen haha.

Itse en oo koskaan kokenu siihen liittyvän minkäänlaisia suoriutumispaineita tms muuta, mutta kulutusjuhlana todellakin sitä pidän.

 

Oon huono keksimään lahjoja, mutta taas sitten kun jotain keksin, niin oon oikeastaan aika kova tuhlaamaan.

Mä vihaan joululauluja. Aivan siis järkyttävää kiljumista.

Mä vihaan jouluun liittyvää tekopyhyyttä.

MÄ VIHAAN PAKETOIDA LAHJOJA APUA.

 

 

Monelle joulu on sitä yhdessä oloa ja syömistä ja rauhoittumista. No okei okei, mä kyllä rakastan jouluruokaa mutta muuten se on mulle ihan normi päivä muiden joukossa, sen syvempää merkitystä haha. Nytki oon oikeastaan aika tyytyväinen kun sain jouluksi töitä ja kenenkään ei tartte kilpailla kenen luo menen ja koska, KOSKA EN MENE KENENKÄÄN LUO.

Välillä tuntuu että kaikki perustuu myös sosiaaliseen pakkoon, kun moni haluisi olla vaan kotona mutta sit pitää just juosta siellä ja täällä ja tuolla.

Ja okei, mä rakastan myös jouluvaloja. Mutta, eihän niitä edes tarvi kutsua nimellä ”jouluvalot” hahaha kuolen nauruun kyllä kun kirjotan tätä.

 

 

Enkä tän isompaa postausta tästä haluakaan tehdä. Voi olla, että joulu saa uuden merkityksen, jos kumppanin löydän ja luoja mulle omia lapsia suo. Mutta nyt, se ei vaan ole mulle mikään mieluinen juttu ja kaikkien ei tarvitse kaikesta pitää.

Nauti sää kuitenkin sun joulun odotuksesta ja tulevasta joulusta.
Ja anna mun kiukutella, äläkä kommentoi mitään lässynläätä hahah PUS <3

 

<3 Juulia

7

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. viiavilhelmsson

    Voin samaistua vaikka mulla lapsi ja parisuhde onkin, kääk. ?

Vastaa