Faktoja minust

No mutta moikka!
Kiva kun löysit tiesi tänne. Ja jos oot jo toistamiseen täällä, niin KIITOS. Merkitsee mulle paljon, että halusit taas tulla lueskelemaan mun hölmöjä höpinöitä.

Se täytyy sanoa, että parhain palaute mitä ikinä voi saada, on kun sain monta viestiä edellisestä postauksesta, että selvästi minä välityn kirjoituksestani. Se tuntu jotenkin super ihanalta ja tärkeältä jutulta, että tosiaan siitä välitty just se aito, oikea Juulia.

Mä ajattelin et tän päivän teksti pitäis sisällään vielä sitä, että sä pääsisit tutustumaan muhun paremmin ja viihtyisit täällä mun tekstien seurassa. Some on nyt täynnä pelottavia ja ahdistaviakin asioita, niin haluaisin sulle edes hetkeksi hymyn huulille ja unohtamaan kaiken pahan.
Ajattelin, että voisin kertoa jotain faktoja itestäni, millanen oon ja opit näkemään kuinka häiriintyneitäkin tapoja mulla saattaa olla hahaha

1. Mä haluaisin ihan hirveesti osata laulaa. Ajelen paljon Pori-Turku väliä ja mulla on aina autossa ihan oma esiintymisareenani ja hoilaan ihan täysii ääneni käheksi.
PLUS musiikista ne viä, että mulla soi aina spotify kotona ja mulla liikkuu lähes kokoajan huulet, kun hyräilen biisejä.

2. Mä voisin toimii lääkärinä tai murhaajana… KÖHÖM MURHATUTKIJANA hahaha! Oon kattonu Greyn anatomiat ja CSI miamit moneen moneen kertaan, joten olisin siis ihan pätevä noissa hommissa.

3. Vihaan limppareita. Lasillinen fantaa/jaffaa voi sillon tällön mennä, mutta ikinä en kotiini oo limppareita oo ostanut tai noccoja sun muuta.

4. Jos mä haluan järkyttää ihmisiä, niin mä kerron niille aina etten oo ikinä pelannu monopolya. HAHA oon hirvee pelailija ollu, mutta se on vaikuttanu aina liian ärsyttävältä peliltä, siks en oo halunnu pelata sitä.

5. Mä oon Tuutori! On ollu todella antoisaa hommaa ja antanut todella paljon. PLUS meikälle maailman isoin juttu oli, kun voitin ainoona Porin ja Rauman tuutorina, ykkösten suosikki palkinnon <3
6. Mä oon aina halunnu koiran. AINA. Ja ei mikä tahansa koira, vaan vaalea labradorinnoutaja ja sen nimi olisi Lola. That’s my future. <3

7. Mulla on R-vika! Kävin ties kuinka kauan puheopetuksessa ala-asteella. Se lopetettiin siihen, kun tää puheopettaja sano mun olevan mahdoton tapaus, enkä tuu sitä ikinä oppimaan.

8. Mä vihaan lintuja. Ne on pelottavia. Ja…. no… mä pelkään myös oravia.

9. Mä vihaan puhua puhelimessa. En ees tie mistä se kumpuaa. Tai no, tuntuu aina, että oon just jotain super tärkeetä tekemässä ja sitten joku kehtaa häiritä mun rauhaani haha

10. Mä tuolla jo aikasemmassa kirjoituksessa sanoin olevani meikkihullu ja se totta tosiaan olen. En välttämättä halua ees tietää, kuinka paljon mulla on menny rahaa, noiden laatikoiden täytteeseen.
11. Mulla ei oo mitään visuaalista silmää. Tai esimerkiksi en osaa lainkaan sisustaa. Mulla ei oo siihen mitään silmää. Luovuutta oon sentään saanut harjoiteltua meikkauksen parissa.

12. Mä en ikinä torkuta aamuisin.

13. Mä en vois ikimaailmassa pistää eri pari sukkia jalkaan. Haha tää on ehkä mun häiriintynein piirre, mutta tää ”ongelma” on ollu mun mukana niin pitkään kuin muistan, ja aina katon saumoja myöden, että mulla menee samat sukat jalkaan.

14. Mä en siedä juustoa. Mut on pakotettu päiväkodissa syömään juustoa ja mä piilotin niitä taskuuni ja mihin kaikkialle, etten vaan joutuis popsimaan niitä. Siitä lähtien mulla on ollu traumat huh.
Ja jos syömislinjalla mennään, niin mä en voi lähes mitään hedelmiä syödä. Alkaa heti kutkuttaa suussa.

15. Mä oon pienestä asti kattonu isän kanssa avara luontoa ja edelleen rakastan kaikkia luontodokkareita ja usein iltaisin saatan viettää pitkän tovin, katellen ja hihitellen jotain eläinvideoita haha.

16. Mulla on kaksi kertaa leikattu selkä. Ensimmäisellä kerralla mulle tehtiin mittava leikkausvirhe ja jouduin siitä 4,5vuotta kärsimään, ennen kuin se korjattiin. Tää on asia josta tuutte varmasti monta tarinaa vielä kuulemaan. Mutta voin sen jo kertoa, että jotain hyvää siitä seurasi. Olin polttanut monta vuotta tupakkaa sitä ennen, mutta silloin se loppui.
Mut nyt oonki sitten koukussa mynthon pastilleihin…. nimimerkillä 3 askia repussa..

17. Mä VIHAAN, siis anteeksi VIHAAAAAAAAAAN paketoida lahjoja. Siis se on mulle ihan ydinfysiikkaa hahaha

18. Yks asia mistä mun ystävät myös järkyttyy on se, että mulla ei ole mitään väliä mistä lasista tai mukista viinini juon tai voin syödä jälkkärin vaikka isolla lusikalla. Ihan samalta se viini maistuu kahvikupistakin haha

19. Meijän iskä sano joskus haluavansa mersun, mutta mää ostin sille marsun.

20. FAKTA numero viimeinen on, että mä oon aina salaa haaveillut bloggaamisesta. Niin kirjoittamisen tai videon muodossa bloggaamisesta, mutta oon aina aatellu mun lukihäiriön olevan kuitenkin este näille unelmille. Mutta oon niin onnellinen, että voitin pelkoni ja lähdin tähän hommaan mukaan.

Toivottavasti edes joku kohta sai sulle hymyn huulille.
Ihanaa viikonloppua, pitäkää huoli toisistanne!

<3 Juulia

7

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Nimetön

  No ihana postaus – mua ainakin hymyilytti! ? Ja siis kuin kiva kuulla, et muutkin pelkää lintuja!! Ne on oikeesti hurjia – jotkut pulut varsinkin! ?

  1. juulialindstedt

   Ihanaa, että hymyilytti ❤
   Ja siis todellakin jotkut pulut ja lokit, niin apua ?? ihan hirveitä.

Vastaa