Hei, nice to meet you!

Moikka! Olen Julia ja tässä on ensimmäinen blogipostaukseni. Yaiks! Ajattelin kertoa vähän itsestäni ja siitä, mistä olen, mitä teen, mistä tykkään ja mitä tulen jakaamaan tässä blogissani!

 

 

 

Olen aika monipuolinen ihminen ja tykkään aina oppia uutta, joten blogistakin tulee aika monipuolinen ja mielenkiintoinen. Liikuntaan, joogaan, terveyteen ja myös mielenterveyteen painottuva.

Olen muuttanut  Suomeen Virosta 13- vuotiaana äidin ja siskoni kanssa. Kävin täällä peruskoulua, lukiota ja sain BBA – tutkinnon Haaga- Helian ammattikorkeakoulussa, jonka kävin englannin kielellä. Itse tulen venäläisestä perheestä, olen syntynyt Narvassa vielä Neuvostoliiton aikaan, he-he. Olen siis 31-vuotias. Ja sinkku. 

 

Olen tanssija, tanssinut koko ikääni 7-vuotiaasta lähtien. Venäläistä kansallistanssia, kilpatansseja 5 vuotta ja nykytanssia ja high heels- tansseja noin 5 vuotta. Aloitin vuosi sitten  joogaamaan, jota haluan myös opettamaan lähitulevaisuudessa. Harrastan surffausta, opiskelen tällä hetkellä psykologiaa, numerologiaa ja astrologiaa. Rakastan matkustamista, musiikkia, autoja ja laulamista. Olen käynyt musiikkikoulua Virossa ja soittanut 5 vuotta kitaraa ja vuoden pianoa. Olen myös harrastanut kynsien laittamista noin 10 vuotta ja seuraavat 2 kk tulen päivittämään osaamiseni manikyyri-, geelilakkaus- ja rakennekynsien kursseilla! 

Harrastuksiini kuuluu myös kuvauksien järjestämistä sekä mallin keikkoja. Olen toiminut mallina todella monissa kuvauksissa vuodesta 2010 lähtien ja se on myös yksi niistä asioista josta tykkään paljon. Joulukuussa 2017 tästä  harrastuksesta syntyi isompi juttu , perustin oman valovausstudion. Siitä ajattelin kertoa teille seuraavassa postauksessa enemmän, jossa voisin avata kaikki salaisuudet, suret ja ilot.

En syö lihaa, en juo alkoholia, rakastan luontoa, eläimiä ja lapsia.

 

 

Lainauksena oma teksti Instagram-postauksesta: 

”Jotkut löytää sen oman jutun heti koulun jälkeen, jotkut tietää jo lapsesta asti, kuka heistä kasvaa isona.

Minulla on ollut aina kysymyksen alla se että mitä haluan tehdä. Lapsena lempileikki oli ”teatteri” kun laitettiin siskoni kanssa kaikki sukulaiset riviin ja sitten alkoi show. Laulamista, tanssimista, näyttelyä, kitaran soittoa. Isona halusin olla laulaja, mutta en ainakaan vielä ole päässyt niin pitkälle, vaikka ajatuksia on edelleen. Musiikki on ollut aina iso osa minua. 

Tällä hetkellä löysin itseäni kirjoittamisessa ja voi että kun tuntuu hyvältä! Haluan jakaa omia ajatuksia etenkin nyt kun opiskelen paljon psykologiaa pystyn jopa auttaa ja neuvoa!

Huomasin että harva lukee pitkiä postauksia Instassa, joten… ” olen nyt tässä! 🙂

Täällä tulen kertomaan omasta kokemuksesta yrittäjänä, jaakaamaan omia ajatuksia psykologiasta ja parisuhde- ongelmista. 

Tervetuloa joogaamaan kanssani sekä lukemaan mielenkiintoisia juttuja matkoilta ja minun värikkäästä elämästä!

Kuvat: Tanya Ewwel Photo

6

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nimetön

  No huh huh, sä oot tehny kyllä kaikenlaista ja osaat vaikka ja mitä. Tulin ihan kateelliseks lukiessani.. 🙂
  Tervetuloa Poselandille! <3

  1. julialeonivirtala

   Kiitos ihana! Olen niin innoissani! ? ❤

 2. Nimetön

  Ihanaa, kiva että aloit kirjoittaa ? terkuin ”kanssabloggaaja”

  1. julialeonivirtala

   Kiitos tsemppauksesta! Olen niin iloinen että uskalsin, kun en ollut varma pystynkö kirjoittamaan suomeksi.. ja kylläpä pystyn! ❤

Vastaa