Corners of my soul. All of them.

Heippa!

Tämä postaus tulee sisältämään enemmän kuvia kun tekstiä. Haluaisin jakaa teidän kanssa näitä upeita kuvia tästä valokuvauspäivästä, jonka olemme järjestäneet kuvaajan kanssa viime kuussa. Oli ihan hurjan kylmä ja tuulinen päivä, mutta kaikki oli jo lyöty lukkoon aikoja sitten niin me lähdimme kuvaamaan kylmästä syksyilmasta huolimatta. Mukana oli muutamia asukokonaisuuksia, kokonainen peili, kamera ja me. Aamulla olen käynyt meikissä ja kampauksessa etukäteen jotta lookki olisi täydellinen.

Suuntasimme Vantaa kohti, Marian ( kuvaajan) mielestä kesällä siellä oli kauniita peltoja, josta piti tulla kuvauksien lokaatio, etukäteen me ei tietenkään siellä yhdessä käyty. Olemme ajeltu ympäri jonkun aikaa kunnes olemme löytäneet ihan järkyttävän kokoisen pellon lähellä tietä. Aurinkoa ei näkynyt, mutta olimme täynnä innostusta ja ei muuta kun auto parkkiin ja menoksi.

Ihan joka ikinen kuva jonka saimme on älyttömän kaunis ja kaikesta tärkein: aito. Näissä kuvissa minä olen aito, sellainen kun olen. Se mielitila joka oli siinä mukana, kaikki ne tunteet, ajatukset, epäilykset, kaikki liikkeet ja katseet. Maria on saanut kuvattua minun sielun.

Kuvia on hurjan paljon, mutta lisään tänne vaan pienen määrän. Olen uskomattoman kiitollinen kaikista ihmisistä, jotka tulevat vastaan tässä elämäni vaiheessa. Kaikista, jotka jäävät elämääni ja täyttävät sen omilla aidoilla tunneilla. Kaikista, jotka osaavat olla aitoja kuten minäkin ja heidän sydämmet ovat täynnä rakkautta. Suunnattomasti kiitollinen.

Kuvat: @vetrovata
Muah: @daria_taivas

1

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Eira

    Aivan mahtavia kuvia 😻 Rakastan tota tunnelmaa ja värimaailmaa♥️

Vastaa