SYKSYN TAVOITTEET

 

Tavallisesti mietin mielessäni tietyin välein erilaisia tavoitteita, joita pyrin toteuttamaan tietyssä ajassa. Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa muutamia syksyn tavoitteita ylös joita myöhemmin voin käydä läpi täällä blogin puolella. 

 

Olen pitänyt syksyä miltei aina sellaisena aikana jolloin pyrin ns. uudistamaan itseäni jollain tapaa, useimmiten se oli ulkoisesti. Vanhemmiten se “uudistaminen” on muuttunut lähes kokonaan tavoitteisiin eikä niinkään painotu uuteen hiustyyliin tai uusiin vaatteisiin. Listaan nyt alle tärkeimpiä tavoitteita, joita asetin itselleni syksylle. 

 

  • Entinen treenimotivaatio takaisin. Koko kesän se on ollut täysin hukassa ja olen yrittänyt saada pikkuhiljaa sitä takaisin käymällä edes kerran kuntosalilla viikossa. Malttamattomana ihmisenä haluaisin sen motivaation takaisin heti. 

 

  • Murehdin paljon asioita ja usein yli ajattelen liikaa. Tavoitteeni syksylle on saada vähennettyä murehtimista ja siten pyrkisin enemmän nauttimaan hetkistä. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa jossain vaiheessa postauksen, kunhan tiedän sopivan hetken sille. 

 

  • Opettelen spagaatin. Kyllä! Olen ollut huono venymään ja ylipäätään venyttelemään. En saanut seisaaltaan käsiä lattiaa tai istualtaan käsiä varpaisiin. Viikon aikana siihen on tullut muutosta ja asia, josta olen erityisen ylpeä on se, että saan kämmenet lattiaan!! Hiljaa hyvä tulee! 

 

  • Pyrin antamaan itselleni kerran viikossa omaa aikaa tai hemmotteluhetken. Lemppari hetki on yksin saunassa, pimeä kylppäri, musiikki soimassa taustalla sekä kasvonaamio kasvoilla. P A R A S T A !

 

Katsotaas sitten loppuvuodesta miten hyvin olen saanut toteutettua edellä mainittuja asioita ja asetetaan sitten taas uudet tavoitteet! 

 

 

Miut löytää muuten instagramista nimellä @juliajaarni, tili painottuu lifestyleen sekä stoorin puolella näkyy jokapäiväistä arkea. 

 

Kiitos kun luit <3

   

                                                                                   –   Julia Heidi Eveliina  –  

3

Vastaa