PIENTÄ LUKSUSTA ARKEEN

Ihanaa maanantaita kaikille! <3 

Yksi tapa, jolla saan pientä luksusta arkeen on tehdä kunnon kasvohoito hyvillä ja monipuolisilla tuotteita. Siispä mikä olisi parempi hetki ihonhoidolle kuin viikon ensimmäinen päivä! Alla näette miten hoidon teen ja mitä tuotteita siihen käytän. 

 

 

  1. Kostutan kasvot kädenlämpöisellä vedellä ja jätän kasvot hieman kosteaksi. 

 

 

 

      2. Seuraavaksi otan esille foreon puhdistuslaiteen, johon laitan L300 puhdistusvaahtoa ja alan pyörivin liikkein levittämään vaahtoa kasvoille. Kun tuote on kaikkialla, hieron vielä hetken, jotta saadaan verenkierto liikkeelle. 

 

 

       3. Pesen kasvot tuotteesta ja sen jälkeen levitän vanulapulla L300 kasvovettä koko kasvoille. Jos meikkiä on vielä                      jäänyt kasvoille, tällä saa hyvin meikin jämät pyyhittyä pois. 

 

 

        4. Sen jälkeen levitän pari tippaa Lumenen kirkastavaa seerumia. Nukkumaan käydessä käytän kicksin omaa kirkastavaa kasvonaamiota, jota voi käyttää yövoiteena ja jonka voi pestä aamulla pois. 

 


 

 

 

Haastan kaikki kiinnittämään huomiota ihonhoitorutiineihinne sekä tarkistamaan onko tuotteet teidän iholle tarkoitettuja. Oikeilla tuotteilla pääsee jo erittäin pitkälle ja iho kiittää!

 

                                            

                                                                                   –  Julia Heidi Eveliina  – 

 

1

Vastaa