Kesän viisi suosikkia

 

Jatketaan edellisen postauksen aiheella eli kesällä. Tässä postauksessa luettelen ne viisi asiaa, mitkä itselle tänä kesänä on ollut suosikkeja. Ne voivat olla asioita, vaatteita, henkilöitä, meikkejä jne… Jatka siis lukemista, jos haluat tietää mitkä ne on 😉 

 

  1. Hameet

Jos syksyllä ja talvella hamstraan neuletakkeja niin kesällä hamstraan hameita. Hameisiin tutustuin viime kesänä hiukan, mutta tänä kesänä hullaannuin niihin täysin. Lemppari hame on farkkuhame mikä ylettyy melkein polviin asti, mutta tykkään pitää ehdottomasti myös rennompia hameita. 

 

      2. Nu skin itseruskettava

Tämä tuote on ehdottomasti kesän yksi lempi tuotteista. Aurinkoa tänä kesänä en paljoa ole ottanut, joten tällä itseruskettavalla saa ihanan päivettyneen ihon. Mikä parasta, tämä tuote ei tee ihosta oranssia! 

 

      3. Mansikat / Pensasmustikat

Mansikat ovat tavallisesti niitä kesän lempiherkkuja, mutta viime kesinä ei itselle.  Syy on se, että saan usein tuoreista mansikoista allergia oireita. Tämä kesä oli poikkeus. Yllätyin kun kesän alussa huomasin, etten saanutkaan mitään oireita ja pystyin nauttimaan mansikoiden mausta oikein kunnolla. Nyt olenkin syönyt tänä kesänä mansikoita, noh aika paljon. Toinen kesän herkku on ollut pensasmustikat, parasta <3 

 

        4. Vapaa-aika 

Voin sanoa, että parasta tässä kesässä oli vapaa-aika. Tänä kesänä on matkusteltu ihan urakalla sekä tullut tehtyä sellaisia asioita mihin ei normaalisti riitä aikaa. Nyt on sellainen olo, että on rentouduttu kunnolla ja sitä juuri tarvitsin. Odotan syksyä kuitenkin jo innolla, jotta saa taas normaalit rutiinit arkeen. 

 

         5. Lyhyt tukka 

Teen yleensä pikaisia päätöksiä ja olen aika malttamaton ihminen. Olin päässäni miettinyt lyhyttä tukkaa ja etsinyt netistä mallikuvia. Heinäkuussa päätin yksi päivä, että nyt leikkautan tukkani ja niinhän siinä kävi… Rakastuin tähän tukkaan! Niin kevyt olo ja näyttää kivalta tämän vaalean tukan kanssa. 

Tällaisia postauksia on tosi kiva tehdä! Mietinkin, että voisin ottaa tästä tavan ja luetella aina joka kuukauden lopussa viisi suosikkia. Oisko hyvä? 

 

Nyt ehkä oli kesän postaukset tässä ja aika siirtyä kohti syksyä. Ihanaa syksyn alkua teille kaikille <3

– Julia Heidi Eveliina –

4

Vastaa