KESÄ 2020

 

Kesä alkaa olla lopuillaan ja nyt olisi oikein hyvä aika kerrata mitä kaikkea sitä tulikaan kesällä tehtyä ja mitä tästä kesästä jäi käteen.

 

Kesä 2020 on ollut kaikin puolin ihan erilainen kuin aikaisemmat kesät. Ensinnäkin, tänä kesänä olen ottanut ihan rennosti. Olenhan ollut kesästä 2013 alkaen joka kesä töissä. Nyt voin siis sanoa, että on rentouduttu. Tottakai myös tämä poikkeustilanne on vaikuttanut siihen mitä kaikkea kesällä pystyi tekemään. Yleensä tykkään tallentaa kuvia hetkistä snapchatiin ja siispä kertaankin kesää sen kautta, jotta muistan mitä kaikkea sitä kesällä tuli tehtyä. 

 

                                                                             –  KESÄKUU –

Kesäkuu alkoi aika rennosti aurinkoa ottaessa. Siihen se auringonotto myös jäikin tältä kesältä. Ihanan kaverin kanssa käytiin parina päivänä ottamassa someen kuvia ja vietettiin lämpimiä kesäpäiviä. Sitten tuli se päivä, jota odotin jännittävin ja odottavaisin mielin. Nimittäin käytiin Jeminan kanssa ottamassa siskotatuoinnit! Ihme kyllä, se ei sattunut juuri lainkaan. Juhannus oli lähellä, joten hieman harmitti kun ei saanut käydä uimassa eikä saunassa. Pari viikkoa hujahti Savonlinnassa Jeren kanssa juhannusta vietellen, mökillä rentoutuen sekä sukulaisia ja kavereita nähden! Oli ihana nähdä sukulaisia ja kavereita kun vihdoinkin siihen oli aikaa eikä tarvinnut kiirehtiä kotiin. Savonlinna on niin ihana kesäkaupunki ja suosittelen jokaista käymään edes yhden kerran Savonlinnassa, erityisesti kesällä. 

 

                                                                              – HEINÄKUU –

Heinäkuusta ensimmäinen viikko vielä vieteltiin Savonlinnassa hieman surullisin fiiliksin ja sunnuntai lähdettiinkin jo takaisia Tampereelle. Ihana oli palata kotiin ja nukkumaan omaan sänkyyn! Ihana on olla reissussa, mutta kyllä se on kiva mennä kotiin takaisin tietynlaiseen arkeen. Sitä arkea ei kuitenkaan kovin pitkään kestänyt kun päätin viikon jälkeen kotiinpaluusta lähteä uudestaan Savonlinnaan, tosin tällä kertaa vanhempieni ja siskoni kanssa. Tällä kertaa viikon reissuun mahtui hengailua keskustassa, vierailua ylioppilasjuhlissa sekä käytiin kuuntelemassa Reino Nordinin keikkaa Huvilalla! Tästä alkaa muodostua jo itselleni vitsi, mutta lähdettiin viikon reissun jälkeen takaisin Tampereelle ja enhän ollut kuin kaksi kokonaista päivää kotona kunnes Jeren kanssa lähdettiin takaisin Savonlinnaan (pidätän naurua).Laskin, että tämän viimeisimmän reissun jälkeen olen ollut Savonlinnassa 28 päivää tänä kesänä… mutta mitäpä se haittaa! Heinäkuun viimeisellä viikolla meillä oli ihana Nuka-koira hoidossa ja kaveri Tampere-vierailulla <3 

Yhteenveto kesästä: vaikka tänä kesä on täytynyt ottaa huomioon korona ja sen tuomat poikkeukset, en muista milloin viimeksi olisi ollut näin ihana kesä kun tänä vuonna! On saanut viettää aikaa läheisten kanssa ja miettiä myös omaa tulevaisuutta, mikä on se oma juttu mitä haluaa tehdä isona! Mielenkiinnolla odotan ensi kesää mitä se tuokaan tullessaan. 

 

Toivottavasti teillä on ollut mahtava kesä kaikesta huolimatta<3 

 

                                                                         –   Julia Heidi Eveliina   – 

 

PS. Loppukevennys: Lähdetään Jere kanssa huomenna Savonlinnaan loppuviikoksi:)

  

 

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. viiavilhelmsson

    Sulla on ollut kiva kesä! Mekin vierailtiin Olavinlinnassa ja Savonlinnassa ylipäätään tänäkesänä. ☺️??

    1. juliaheidieveliina

      Oi!! Savonlinna on ihana kaupunki<3

Vastaa