Julia Heidi Eveliina

 

Noniiin…vinkkailin omassa instagramissa vähän aika sitten, että uusia juttuja on tekeytymässä ja nyt se on virallista, mie oon aloittanut bloggaamisen!!

Kirjoittelin omaa blogiani viimeksi yläasteella ja tässähän tulee oikein nostalgiset fiilikset. Sain tämän tilaisuuden juuri oikeassa elämäntilanteessa ja olen kyllä niin tyytyväinen omasta päätöksestäni! Voisin tässä ekassa postauksessa kertoa vähän itsestäni. 

Eli mie oon Julia 22-vuotias, Savonlinnasta kotoisin ja nyt Tampereella asustellut kihlattuni kanssa jo kohta kaksi vuotta. Kuvailisin itseäni sosiaaliseksi, sekä helposti lähestyttäväksi kun minut alkaa tuntemaan. Koen, että vahvuuteni on myös tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ammatiltani olen parturi-kampaaja, mutta tällä hetkellä haluaisin tehdä jotain muuta mikä on enemmän minua. Sen tiedän, että se on jotakin luovaa ja media-alaan liittyvää ja koko ajan olen menossa omaa unelma-ammattiani kohti. 

   Entäpä kiinnostuksen kohteeni? Ennen korona-aikaa kävin noin vajaa vuoden säännöllisesti kuntosalilla ja huomasin kuinka olotila oli paljon virkeämpi ja jaksoin tehdä paljon asioita verrattuna nykyhetkeen. Korona-aikana en käynyt kertaakaan kuntosalilla ja kyllä sen olosta huomasi. Kesän olen mennyt ihan fiilispohjalla, enkä ole ottanut stressiä salilla käymisestä. Nyt pitäisi taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa treenaamaan kunnolla. Vaikka treenaaminen on jäänyt vähälle, rakastan silti salilla käymistä ja saan siitä valtavasti energiaa! Ammatiltani kun olen parturi-kampaaja, olen sitä kautta kiinnostunut myös kaikesta kosmetiikasta sekä ihonhoidosta ja toki tykkään hoitaa myös omia hiuksiani. Paheeni on hamstrata kaikkea kosmetiikkaa sekä hoitotuotteita… 

 

   Haluan, että tämä blogi pysyy rentona ja täyttyy omista fiiliksistä, kiinnostuksen kohteista sekä aiheista mistä tykkään kirjoitella, mutta pääasiassa teema blogissa on lifestyle. Aiheita saa kyllä ehdotella laittamalla viestiä esim. Instagramissa nimimerkillä @juliajaarni  <3 

 

   Tässä oli pintaraapaisu omista kiinnostuksen kohteista sekä millainen olen. Ehkä teille selviää lisää seuraavissa postauksissa, pysykää siis kuulolla!;) 

   

–  Julia Heidi Eveliina   –       

4

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nonna

  Tervetuloa mukaan 🙂 <3

  1. juliaheidieveliina

   kiitos! <3

 2. Elsa

  Jejj, tervetuloa porukkaan! ?

  1. juliaheidieveliina

   Kiitos paljon!<3

Vastaa