Wanties: kevät & kesä 2020

Moi! Maaliskuu alkaa taittua loppuaan kohti, joten ajattelin, että nyt saa jo jakaa ajatuksia liittyen kevään ja kesän tyylijuttuihin. Pari hankintaa pitää oikeastikin tehdä, mutta mukaan mahtui myös vähemmän välttämättömiä haaveita…

Kuvat: Stadium, Stockmann

 

Havahduin hetki sitten siihen, että mun vanhat Adidas-tennarit alkavat olla vähän rispaantuneet reunoista ja kantapäistä. En ole mikään erityinen kenkäfriikki, mutta valkoiset tennarit on mun vakkarikengät suuren osan vuodesta. Löysinkin pian netistä nämä Niken tossut, jotka aion kokeilla tilata Hulluilta päiviltä. Pidän sporttimerkeistä, mutta päädyn yleensä kuitenkin valitsemaan niiltä ne hieman sirommat mallit.

Ennen koronatilanteen tuomia äkillisiä muutoksia kiertelin Ratinassa ja panin merkille, että midimittaisia vekkihameita löytyi melkeinpä joka putiikista. Niitä on jo näkynyt aikaisempina vuosina, mutta itse alan lämmetä vasta nyt. Erityisen paljon mua miellyttää ne metallinhohtoiset, jollaisen mielelläni hankkisin ihan kotiin asti! Midissä tarkenee, vaikka ei aivan paahtavan kuuma olisikaan, ja sukkahousuilla hameen käyttöikää voi pidentää. Periaatteessa jopa talven puolelle asti, mutta silloin ainakin mulla tahtoo loppua sopivat takit.

Kuvat: Zalando, Pinterest

 

Uusi hame ei aivan välttämättömyys ole, mutta yhden jutun haluaisin ensi kesäksi löytää: kesätakin. Sellaisen kevyen, jonka voi kesäiltana sujauttaa päälle. Coatigan lienee yksi nimitys? Mulla on nimittäin menneinä kesinä ollut pieni dilemma, kun on ollut vain yksi sopivan mallinen neule ja sekin liian talvinen. Myytäisiinköhän tänäkin vuonna sellaisia kietaisumalleja? Sellainen menisi kivasti myös myöhemmin takkien alla pitkähihaisena.

Helteitä varten mulla ei ole kovin monia vaatteita, sillä kuten oon Nouwilla joskus tainnut kertoa, en halua ostaa paljoa sellaisia vaatteita, joiden käyttöaika on vuoden mittaan lyhyt. Pidän kietaisumallisista kesämekoista, mutta ”kunnon” kesävaatteiden osalta en ole päättänyt vielä mitään uusia hankintoja tehdä. Ehkä täytyy mennä tutkailemaan kirppareita!

Mitä te tykkäätte vaikkapa juuri midihelmoista, ja mitä teidän kevään ostoslistoilta löytyy?

0

Vastaa