Suosikkeja talvelta

Hei! Musta on välillä kivaa tehdä suosikkipostauksia, joissa nostan esille muutaman viimeaikaisen lempparin. Tästä tuleekin pitkästä aikaa sellainen postaus, sillä talven aikana tiettyjä juttuja on kulutettu mun arjessa todella paljon!

  Bik Bokin pörrötakki

Haaveilin pitkin syksyä pehmoisesta pörrötakista, mutta tiesin, etten varsinaisesti tarvinnut uutta takkia. Olin iskenyt silmäni Bik Bokin luonnonvalkoiseen pörrötakkiin ja lupasin itselleni, että saan ostaa sen tai vastaavan, jos tulee alennukseen. Joulun jälkeen takin hinta tippuikin puoleen, joten tartuin tilaisuuteeni ja ostin vihdoin omani! Tarpeellisuusdilemman olen kumonnut myös, sillä tälle on ollut todella paljon käyttöä, kun talvi on ollut niin leuto. Ja takkihan on aina ulkona asun näkyvin osa, joten saa niitä hankkia erilaisiakin ?

Anne with an E

Oon huono katsomaan sarjoja, ellei joku nimenomaan istuta mua niiden pariin. Lapsuuden lukutoukkailuista huolimatta Montgomeryt ovat jääneet multa lukematta, mutta kuitenkin eräänä päivänä päädyin tutustumaan Vihervaaran Annaan sarjamuodossa ja oon siitä lähtien ollut ihan mukana! Kausia on kuitenkin vain kolme, joten kohta pitää keksiä jotain muuta iltatekemistä, haha.

Alpron soijarahkat

Ostaessani taas kerran itselleni jotain aamu- ja iltapalaa poikaystävän luokse päädyin kokeilemaan jotain uutta, ja sen jälkeen oon haalinut kaupasta yhden jos toisenkin, etenkin mangon ja passionhedelmän makuisen Alpron. Proteiinipitoisuus on hyvä juttu ja tykkään näistä rahkoista ehkäpä enemmän kuin maitopohjaisista kavereistaan! Junamatkoilla ja kirjaston opiskelueväänä toimii myös on the go -versiot, joissa on mukana lusikka ja granolaa.

Podcastit

Joo, en ole taaskaan mikään edelläkävijä, mutta podien kuuntelu on saanut mun kohdalla alkusysäyksen vasta nyt ostettuani pitkän kuulokkeettomuuden jälkeen JBL:n Bluetooth-napit. Pyöräongelmien takia olen pitkälti kävellyt kouluun, joten silloin mulla on usein napit korvissa. Matkoja ovat piristäneet pääosin Auta Antti, Poks sekä Parisuhdekriisi.

Marimekon Räsymatto-kassi

Toinen pitkään ennen ostopäätöstä ihasteltu tuote. Mun vanhat kangaskassit eivät olleet kovinkaan hienoja, mutta tämä on samaan aikaan rento ja tyylikäs! Oon Marimekon(kin) tuotteiden suhteen aika valikoiva, mutta Räsymatto-kuosi taitaa olla mun lemppari heiltä. Koululaukkuna kangaskassi tuo silloin tällöin kivaa vaihtelua käsilaukuille, vaikka en olekaan Calvin Kleinistani luopumassa.

Tänään tällaista pientä kivaa! Ylihuomenna lähden Ouluun, joten postailen sitten taas sieltä käsin lisää 🙂 Moikka!

1

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nimetön

  Oihh tuo bikbokin takki näyttää aivan täydelliseltä 8) Itteä vaan pelottais käyttää noin valkosta takkia kun oon semmonen sählä että varmasti sotkisin sen heti johonkin x)

  <3: Sofia, nouw.com/fashionsituation

  1. jenniseveriina

   Se on kyllä ihana! Joo vaaleat värit on kyl vähän riskialttiimpia, mutta ne on vaan niin ihania että tulee haalittua 😀

 2. Nimetön

  Ah Alpron rahkat on niin hyviä, nam! Passionhedelmä on ehkä lempparini niistä. Toi Marimekon kangaskassi on tosi nätti!

  1. jenniseveriina

   Jep ne toimii aina! Marimekolta löytyy kyllä kivasti noita omaankin makuun sopivia kuoseja 🙂

Vastaa