Puhelimesta | 24.2.2020

Moi! Oon tällä hetkellä Oulussa, missä viivyn vielä tämän viikon, eli hiihtolomani ajan. Otin pienen varaslähdön tänne jo keskiviikkona, minkä ansiosta olen ehtinyt jo vierailla viikonloppuna poikaystävän kotikaupungissa ja hoitaa alta pois pari koulujuttua täältä käsin. Tänään jaan kuitenkin taas muutaman hetken kuluneilta viikoilta!

Tammikuun lopussa lähdössä Turun kautta nordistiristeilylle seilaamaan. Väriä piti tunnustaa tietysti haalareiden ja ainekerhopaidan muodossa. Itse reissu oli tosi kiva ja mulla oli ainakin oikein hauskaa!

Tax freestäkin tarttui jotain pientä kivaa mukaan. Oreot on ehkäpä mun lempikeksejä ja niitähän laivalla myytiin muodossa jos toisessakin. Lisäksi löysin kosmetiikkakaupasta korealaisen Holika Holikan sheet maskeja, joita ei Suomessa mantereella ole ainakaan toistaiseksi osunut mun silmään. Vaihtoehtoja oli monia, mutta mua houkutteli eniten mansikka ja sitruuna.

Melkeinpä heti risteilyltä palaamisen jälkeen juhlistettiin vielä poikaystävän kanssa mun synttäreitä sisäminigolfin ja sushibuffetin muodossa. En oo mikään sushihifistelijä, mutta Itsudemon ruuat uppoaa mulle kyllä vähän liian hyvin! Sushien lisäksi uudeksi suosikiksi muodostui kuvassakin esiintyvä vihreä kasa, eli merileväsalaatti.

Yhtenä yönä uni ei oikein tullut, joten nappasin seuraavan aamun kielioppitunnille mukaan ananas-Noccon. Niitä ei turhan usein raaski ostella, mutta kyllä ne kuitenkin silloin tällöin piristävät väsyneitä aamuja. Ja sattuipa se sopimaan väriltään aika hyvin mun kalenteriin, haha.

Matkustusasua keskiviikolta! Kuvassa esiintyvä uudehko neulemekko on sen verran mukava, että se päällä jaksaa istua junassakin. Päätin jättää käsilaukun Tampereelle, joten laukun virkaa sai toimittaa viime postauksessa jo esittelemäni Marimekon kassi. Se on kyllä yhtä lailla kiva!

Tällaisia arkikuvia tänään! Mä jatkan nyt lomanviettoa muun muassa käymällä mummolassa ja toivottavasti luistelemassa. Moikka! ?

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nimetön

    Oi Holika Holikan naamiot on ihania! Ite oon yllättäen nähny niitä Citymarketissa myynnissä, kannattaa sieltä tsekkailla jos osuis silmään! 🙂

    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    1. jenniseveriina

      Korealaiset ihonhoitomerkit on kyl jees! Kiitti vinkistä, pitääpä vielä loman aikana katsella näkyykö ☺️

Vastaa