Puhelimesta | 16.1.2020

Hei!

Mulla on usein tapana räpsiä kännykällä kuvia milloin mistäkin tilanteesta, olipa kyseessä sitten jokin hyvä itsetehty ruoka-annos tai bile-etkot opiskelukavereiden kanssa. Niiden pääasiallinen tarkoitus on toimia ihan vain muistoina, mutta usein mun lempikuvat päätyy myös blogiin. Aikoinaan mun blogi koostui melkeinpä yksinomaan tällaisista arkipostauksista, mutta vaikka nykyään niiden rooli onkin pienempi, on musta edelleen kiva jakaa säännöllisin väliajoin viime aikojen tärkeimpiä tapahtumia ja kivoimpia hetkiä. Yleensä hahmottelen vieläpä tekstiä ensin ja kuvia vasta sitten, mutta arkipostaukset toimii toisinpäin!

Tässä postauksessa palataan vielä hetkeksi joululomaan, jolloin vietin useamman viikon kotona Oulussa, ja vähän sen jälkeiseenkin aikaan.

Joululoman alussa näin pitkästä aikaa parasta ystävää sushin merkeissä <3

Vietettiin joulua tuttuun tapaan perheen kanssa mummolassa paljon herkkuja syöden, ulkoillen ja lautapelejä pelaten. Kai sitä oli jotenkin vähän aikuistunut 2010-luvun mittaan, kun tällaiset lautapelien tapaiset perheaktiviteetitkin ovat saavuttaneet mun hyväksynnän, etenkin tietovisa- ja sananselityspelit. Halusin myös saada perheen vilkkaimmasta jäsenestä jouluisen kuvan IG-storyyn, alla odotukset vastaan todellisuus. Mutta katsokaa toki myös tuota Lapin lumen määrää!

Välipäivät sisälsivät muun muassa saunomista ja lisää lautapelejä poikaystävän kotona. Uusivuosi meni aika tyypillisen baari-illan tyyliin Oulun yössä, tosin en nykyään kovin paljoa käy baarissa ilman haalareita, haha. Sitten saatiin vielä hyvä päätös poikaystävän koko syksyn jatkuneelle projektille, kun ehdittiin loman päätteeksi elokuviin katsomaan uusin Star Wars -leffa. Nyt oon taas vähän sivistyneempi leffojen suhteen!

Tampere kutsui mua taas loppiaisena ja saman viikon lopussa mulle tuli 21 vuotta täyteen! Synttäreiden kunniaksi kävin ystäväni kanssa brunssilla Pella’s Cafessa, joka oli ihan jees, ainakin jälkiruokakakkujen osalta. Mulla ei ole juurikaan vertailupohjaa brunsseista, mutta ehkä pitää hankkia lisää kokemusta!

Kevätlukukauden kurssit alkavat pikkuhiljaa käynnistyä ja vielä pitäisi saattaa loppuun yksi syksyltäkin roikkuva sellainen. Joukossa on pari aika mielenkiintoistakin juttua, jotka ehkä lisäävät motivaatiota kevääseen! Loppusyksy oli nimittäin aika hektinen, joten toivon, että nyt kun mulla on enemmän luentoja, on myös vastaavasti vähemmän itsenäisiä hommia. Tänään mulla oli kuitenkin vapaapäivä ja sen lisäksi vielä erityisen positiivinen fiilis, joka toivottavasti säilyy!

Tänään tällaista arkihömppää, tai suurimmaksi osaksi oikeastaan lomahömppää. Pidempiä, tekstipainotteisempiakin postauksia on kyllä pari kappaletta suunnitteilla lähitulevaisuuden varalle, ehkä ne ja tällaiset arkikuvapostaukset tasapainottavat sopivasti toisiaan. Vai mitä?

Moikka ❤

1

Vastaa