Puhelimesta | 10.6.2020

Hei taas! Tänään on taas puhelinkuvien vuoro. Tällä kertaa niissä näkyvä arki on ollut melko rentoa, Tampereen alkukesästä nauttimista ja ranskan opiskelua. Tampereella on kyllä ollut ihana olla tähänkin aikaan vuodesta, viime keväänä kun karkasin heti vapun jälkeen Ouluun kesäksi. Viime viikkoihin on myös mahtunut yllättävän paljon ihan uusia paikkoja ja kokeiluja.

Joka kaupungissa on paikkoja, jotka lämpimillä ilmoilla paljastavat parhaat puolensa. Yleensä en osta itselleni lehtiä, mutta tuona kuvan päivänä nappasin Sokoksen lehtikioskilta Ellen mukaan ja viihdyin sen parissa Ratinan rantalaiturilla niin, että ehdin jo hiukan palaa. Tästä viisastuneena ostin Nivean öljymäistä aurinkovoidetta, jonka pitäisi jotenkin edistää luonnollista rusketusta. Saa nähdä kuinka käy 😀

Ratinan rannasta löysin kuitenkin itselleni yhden uuden lempparipaikan, pitkä laituri on kiva istuskelupaikka kesäpäivinä ja järvimaisema on ihana. Oulussa on kivaa, kun on merenranta, mutta onneksi Tampereellakin isot järvet kompensoivat merta aika hyvin. Vesistöt on jotenkin tosi rauhoittavia, minkä ihme kyllä oon kunnolla laittanut merkille vasta muutettuani nykyiseen asuntoon, josta Näsijärven ranta on ihan kivenheiton päässä.

Toinen mulle uusi kohde oli Hatanpään arboretum, jossa nautittiin nämä piknik-eväät tulppaanipenkin ja järvenrannan tuntumassa. Mun on pitänyt käydä kyseisessä puistossa jo varmasti Tampereelle muutosta asti, mutta vasta näin vajaan parin vuoden jälkeen sinne tuli vihdoin lähdettyä. Tämän kesän viimeiseksi reissuksi se kuitenkaan tuskin jää! Tämäkin paikka on järven rannalla ja se muistuttaa mua vähän Ainolan puistosta.

Ekaa kertaa kävin myös Lielahdessa, kun etsin halpoja kesäkenkiä ja vein vanhoja ja huonoja vaatteita keräykseen. Mulla ei nimittäin yleensä ole ikinä Länsi-Tampereelle asiaa, vaan pyörimiseni rajoittuu jotakuinkin Pyynikkiin.

Muita asioita, joita en ole aikaisemmin kokeillut, olivat kesäkeiton valmistus (ehdottomasti uudestaan) sekä Female Dancehall -tunnit. Balettia on jo ikävä, mutta kesälukkarissa on pelkkää jatkotasoa enkä vielä uskalla mennä sinne toikkaroimaan. Kevään peruuntuneiden tuntien vuoksi saadaan kuitenkin käydä muutama kerta ilmaiseksi irtotunneilla, joten oon käyttänyt hyödyksi tilaisuuden kokeilla uusia lajeja.

Junalookkia viime perjantailta, matkustuksesta kielii taustalla näkyvä treenikassikin. Olin siis poikaystävän kotikaupungissa viikonlopun, Ouluun asti päädyn sitten luultavasti juhannuksena. Mun hiukset näyttää jotenkin erityisen pitkiltä tässä kuvassa!

Minigolf oli sentään mulle jo tuttua kauraa, mutta reissuun mahtui taas yksi uusi kokeilu, kun yritettiin pelata vähän frisbeegolfiakin. Yritykseksi se kuitenkin jäi liian kovan tuulen vuoksi. Pelattiin vielä kahdestaan Switchillä 51 Worldwide Games -minipelejä, jotka oli melko koukuttavia, vaikka en ollutkaan kovin voitokas.

Tällaisia mun viime viikot on olleet! Oon yrittänyt nauttia täysillä lämmöstä, nyt kun sää on ollut pääosin niin kaunis. Loppukesä on vieläkin vähän auki, mutta toivottavasti saan siihen selvyyttä pian <3 Moimoi!

2

Vastaa