Puhelimesta | 1.5.2020

Moi! Pitkästä aikaa muutama puhelinkuva, joiden myötä kerron vähän, miten kevät on poikkeusoloissa sujunut. Tän kevään juttuja ovat olleet muun muassa…

…Maalaaminen pitkästä aikaa. Abivuonna tehdyn kuvisdiplomin jälkeen en ole enää aktiivisesti piirtänyt tai maalannut, enkä ole edes tuonut taidetarvikkeitani Tampereelle. Korona-aika sai mut kuitenkin kaivamaan vesivärit jälleen esiin, kun ne kerran täältä porukoiden luota löytyvät.

…Pinterestin ihanien flat lay -kuvien matkiminen ja selfiemaratonia varten laittautuminen. Ehtiipähän ottaa kunnolla kuvia!

…eräänä viikonloppuna Alfapet ja Lego Star Wars. Netflix-sarjoista kulutuksessa poikaystävän kanssa Viikingit ja yksinään Gossip Girl.

…Simsiin koukuttuminen. Mun oma vanha kolmonen pyörii aika huonosti tällä läppärillä, mutta sitten huomasin Originin tarjouksen ja ostin Sims 4:n kympillä. Eristyksen vuoksi näin tietty tilaisuuteni tulleen, joten tällä hinnalla uskalsin kokeilla, toimisiko se! Ja kyllähän se ihan hyvin näyttää toimivan, joten oon jo käyttänyt useita tunteja sukua kasvattaen, tavoitteita täyttäen ja kaupunkia rakennellen.

…Se ulkoilu, josta kirjoitin ihan oman postauksenkin. Nyt ei vain oikein meren jäälle ole enää menemistä, haha.

…Kotitreenit, niin tanssin etätunnit kuin omat kehonpainotreenitkin.

…Pienimuotoiset synttärijuhlat ja semi-intensiiviset juomapelit, kuitenkin vain perhepiirissä.

…Leipominen ja ruoanlaitto. Yhtenä päivänä laitoin pitkästä aikaa avokadopastaa, viimeisimpänä leivoin ensimmäistä kertaa itse juustokakun. Käytin Valion limejuustokakun reseptiä ja olin kyllä aika tyytyväinen lopputulokseen! Makuhan on kuitenkin aina tärkein, vaikka kakku ei ollutkaan reunoiltaan aivan täysin tasainen.

…Ilo siitä, että selvisin kielioppikurssista ja käännöstentistäkin irtosi (ihka ensimmäinen?) vitonen.

…Vappupiknik olohuoneen lattialla. Koskenranta odottanee sitten syksyllä, johon opiskelijavappu on tarkoitus siirtää.

…Nukkuminen. Ainakin unta ehtii saada riittävästi! Normaalisti tykkään opiskella vaikkapa yliopistolla tai kirjastolla ja laittautua kouluun, mutta toisaalta aamut ovat olleet kivan rentoja, kun etäluennolla voi istua teekupin kanssa collegepaidassa ja leggingseissä ilman meikkiä.

Tältä mun kevät on näyttänyt! Toivotaan, että pian saataisiin kuitenkin palata normaalimpaan elämään <3 Ihanaa vappua kaikille!

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. sofia

    Hahah mä seuraan myös poikaystävän kanssa viikinkejä, ja yksin tulee katsottua gg:tä 😀

    1. jenniseveriina

      Eikä vähän hauskaa et on just samat setit! 😀

Vastaa