Kymmenen kuvaa lapsuudesta

Koska vietän yhä korona-aikaa täällä vanhempien luona, sain samalla hyvän tilaisuuden näyttää täällä muutamia mun lapsuuskuvia! Niitä löytyy varhaislapsuudesta ihan fyysisinä kuvina ja noin vuosien 2005-2010 väliltä myös muistitikulta. Sitä uudemmat kuvat ovatkin jo pääosin mun omalla kovolla.

Kuvia löytyikin tosi paljon, niin että kakkososakin meni harkintaan. Tähän postaukseen valitsin kuitenkin siis kymmenen kuvaa kymmenen ensimmäisen vuoteni ajalta!

Vauvana vuonna 1999 kylpemässä. En oikein osaa ajoittaa kuukautta, mutta ainakin oon jo onnistunut laittamaan kylpyankan suuhun, haha.

Siivousapulainen samaisena vuonna. Luulen, että tää on mun synnyinkodista, jossa asuttiin melkein siihen asti, että täytin kaksi.

Tää kuva taisi olla vuodelta 2002, eli olisin siis kolmen vanha. Silloin mun suurinta hupia oli pestä mummolan kivistä terassia, ja niin sain myös tehdä. Muistan jotenkin hämärästi itsekin, kun harjasin vettä edestakaisin kivipintaa pitkin.

Pelaamassa veljen kanssa ”tipupeliä” eli Charlie the Duck -peliä. Oon tässä ehkä neljän vanha, ja halusin ottaa tämän kuvan mukaan, koska tuo (meidän eka) tietokone on niin 2000-lukua! 😀

Prinsessavilkutus kesälomareissulla 2005. Oltiin Jyväskylässä Viherlaakso -nimisessä satupuistossa, joka ei enää olekaan pystyssä.

Sky Dancers -nuken lennätystä. Oliko kellään muulla noita, jotka sai narusta vetämällä ”lentämään”? Ja saako tuollaisia enää edes valmistaa? 😀

Iloinen piparinleipoja joulukuussa 2005, jolloin olen siis ollut eskarissa. Mun sydänessu on kyllä söpö!

Eskarin ”vanhojen tanssit” siitä parin kuukauden päästä. Tällainen pukuleikki varmaan oli mun mieleen, sillä prinsessahameet, keijunsiivet ja balettipuvut kuuluivat tyyliin pitkin lapsuutta.

Tokaluokkalaisena helmikuussa 2008 maalaamassa mun minilipastoa. Mulla oli pitkään lapsena hammasrako, mutta iän myötä se kasvoi umpeen. Muistan tuon lilan lipaston, säilytin siinä ainakin jossain kohtaa koruja. Onkohan se vielä jossain?

Coolina 10-vuotiaana Korkeasaaressa. Tyyli oli jo jossain määrin tärkeä ja kiva oma juttu, sillä kuten näkyy, mulla oli melkein aina koru sekä kaulassa että ranteessa. Harrastin silloin myös itse korujen tekemistä. Muistan, kun tykkäsin noista ohuista rannerenkaista ja pidin niitä yleensä aina yhtä tai kahta kerrallaan! Lookin kruunaa tietty vielä isot aurinkolasit. Tuo 10-11 vuoden ikä oli kieltämättä hauska ja iloinen vaihe, ennen kuin musta parin vuoden sisään tuli jäätävä teini, heh. Mutta se onkin toinen tarina se!

Tällaista vanhempaa materiaalia tänään! Tykkäättekö te nostalgisointipostauksista?

4

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. idahyvarinen

  Eikä miten ihania kuvia! <3 Parasta on kattella vanhoja kuvia!

  1. jenniseveriina

   Kiitos! <3 Se on tosi jees, niistä muistaa niin paljon sellaista, mitä muuten unohtuisi!

 2. Sini00

  Oi meillä oli kotona tommonen Sky Dancers -nukke, mutta se itse nukke oli jo kadonnut tai mennyt rikki siihen mennessä kun olisin osannut leikkiä sillä ;_; Oi että mua harmitti kun jäi vain se alusta jäljelle ja eihän sillä voinut oikein mitään tehdä. Niin söpöjä nää kuvat!

  1. jenniseveriina

   Aaa voi ei ? Noi oli kyllä aika hauskoja! Kiitti paljon 🙂

 3. sofia

  Kivoja lapsuus kuvia! Näitä on aina hauska katsella kun käy porukoitten luona kylässä 😀

  1. jenniseveriina

   Kiitos! 🙂 Joo nyt on ollut hyvä sauma nostalgisoida 😀

Vastaa