Kesän tyylikysely

Moi ja terkut saaristosta! Kerroin keväällä lähteväni Ahvenanmaalle kesätöihin, mutta pian sen jälkeen tuli korona sotkemaan suunnitelmia. Mulle järjestyi kuitenkin vastikään uusi työpaikka, joten lyhyellä varoitusajalla matkasin sitten tänne. Pakollinen kieliharjoittelu tulee suoritetuksi ja samalla saa palkkaakin, joten ei hullumpi järjestely!

Nappasin tämän tyylikyselyn Ellalta.

1. Mikä on kesän lempitrendisi?

En aluksi tykännyt yksiolkaimisista topeista, mutta alan vähitellen ehkä lämmetä. Toissa postauksessa puitu pyöräilyshortsien farkkuversio on kyllä myös kivaa vaihtelua minishortsien diktatuuriin!

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?

Kupittomia, ikään kuin toppimallisia bikiniyläosia. Pienilinssiset aurinkolasit on mulle myös ehdoton no-no!

3. Minkä viime kesän trendin jatkumisesta olet innoissasi?

Vekkimidihameet varmaankin! Omasta kaapista löytyy vain tylliversio, mutta oon kyllä ihastellut naisellisen tyylikkäitä vekkihameita kaupoissa etenkin tänä keväänä.

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?

Ei enää tässä vaiheessa. Loppukesä vierähtää muutenkin töissä, mutta jo tehtyjä tärkeimpiä hankintoja taisivat olla Onlyn kevyt kesätakki sekä H&M:n aleista mukaan tarttuneet kaksi kenkäparia, sandaalit ja loaferit. Paksut tennarit on vaan helteellä inhottavat jalassa!

5. Mikä on kesän lempiasusteesi?

Marimekon kangaskassi! Sitä tulee kyllä käytettyä muulloinkin, mutta kesäisin kangaskassit kuuluvat mun tyyliin tavallista useammin.

6. Entä millaisen takin vedät niskaan viilenevinä iltoina?

Sen Onlyn valkoisen, joka näissä kuvissakin esiintyy. Jos on todella viileää, päätynee päälle H&M:n trenssimäinen kevättakki tai nahkatakki.

7. Minkälainen on aurinkolasityylisi?

Tällä hetkellä multa löytyy perusmustat, joissa on kultainen yläreunus.

8. Matalat vai korolliset kengät?

Matalathan ne jalassa yleensä ovat, niin paljon kuin koroista pidänkin. Korkkaritilanteet täytyy miettiä aika huolellisesti etukäteen: pyöräily ja platformit eivät sovi yhteen, eivätkä sandaletit toimi, jos kahvilareissulta päätyy pitkälle kaupunkikävelylle. Multa löytyy jopa eräät korkkarit, joista tuli haavat jo lähikauppareissulla…

9. Mitkä ovat kolme kesän lempivaatettasi?

Tämä kuvissa näkyvä takki, toissa kesänä ostettu vaaleanpunainen perustrikoomekko sekä jo kolme vuotta vanha Ginan musta midimittainen tyllihame.

10. Luottoasusi?

Riippuu paljon lämpötiloista, mutta oikein kuumalla päälle päätyy usein äsken mainittu trikoomekko ja sen seuraksi loaferit sekä joko Ted Bakerin pikkulaukku tai Marimekon Räsymatto-kassi. Mekko itsessään on melko rento ja jopa vähän kotivaatemainen, mutta hiuksilla ja asustevalinnoilla pyrin sitten viemään lookia huolitellumpaan suuntaan.

♥: Jenni

1

Vastaa