Blogin tilannepäivitys

Moi!

Mulla on ollut jonkin sortin blogi joulukuusta 2011 alkaen, minkä jälkeen en ole pitänyt erityisiä taukoja. Bloggaus oli suosittua puuhaa mun ollessa yläasteella 5-8 vuotta sitten, mutta tuolloin omat blogini olivat aika lapsenkengissä ja lisäksi tyyliltään aika spesifejä. Somemaailma on kuitenkin muuttunut muutamassa vuodessa ja vuorovaikutteisuuden osuus blogeissa alkanut vähetä. Osa vuorovaikutteisuudesta johtui kai ”kommentti kommentista” ketjutuksista, joiden virkaa instaboostiryhmät kai nyt toimittavat, mutta siitä huolimatta tilanne oli vähän toisenlainen nykyblogeihin verrattuna.

Tänä kesänä mun into bloggaamiseen on kuitenkin ekaa kertaa kaikkien vuosien aikana tuntunut laskeneen. Tunne tuli jo ennen kuin lähdin tänne mun kesätyöpaikkakunnalle, jossa edelleen oon. Mulla on yhä se sama inspiraation ja luovuuden tarve, jota on ehkä viime päivinä jossain määrin purettu Sita Salmisen kalenteria täyttämällä. Haluaisin kuitenkin myös jollain tapaa ilmaista itseäni sosiaalisessa mediassa, mutta blogi on alkanut tuntua kanavana vähän ei-ajankohtaiselta. Päivittelen kyllä silloin tällöin esimerkiksi Instagramia ja tykkään värkätä muokkausten ja filttereiden kanssa, mutta tavallaan jotain muutakin olisi hyvä sen rinnalla olla, ettei kaikkea omaa hömppää tarvitse puolitutuille spämmiä. Mun ig nimittäin on ihan tavallisen (sosiaalisesti semi tönkön) tallaajan ig, eikä mikään inspis-influensseritili.

Luulen, että mun on tässä kohtaa pidettävä pieni tuumaustauko ja oltava jonkin aikaa miettimättä blogijuttuja. Voihan olla, että yksinkertaisesti koen blogit omimmaksi kanavaksi ja palaan uudella innolla, mutta toisaalta nyt voisi antaa inspiraation löytää uusiakin kanavoitumistapoja. En kylläkään tiedä, että mitä! Ehkä sen näkee sitten, miltä alkaa tuntua…

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tiina

    Kyllä se sieltä varmasti löytyy, kun hetken funtsii 🙂

    1. jenniseveriina

      Kiitti! Niin mäkin uskon 🙂

Vastaa