8 kuvaa, joita en julkaissut

Oonkin täällä muistaakseni kertonut, että tykkään ottaa puhelimella kuvia paitsi julkiseen jakoon, myös ihan vain omiksi muistoiksi. Suuri osa kansioista löytyvistä räpsyistä ei siis ikinä päädy mihinkään. Kuvakansioita selaillessa sain kuitenkin idean koota yhteen postaukseen muutamia kuvia minusta, sillä muistoja niihin liittyy, vaikka ne eivät ihan täydellisiä otoksia olisikaan!

Nämä kahdeksan kuvaa on kaikki otettu reilun puolentoista vuoden sisällä, enkä ainakaan muistaakseni ole jakanut niistä yhtään Instagramissa, Snapchatin storyssa tai blogin puolella. Tilannekuvia ja peiliselfieitä, joista huomaa, miksi niitä ei ole julkaistu, mutta joista jokaisen olen jostain syystä säilyttänyt.

Ystävän kanssa tsekkaamassa Helsingin yötä elokuussa 2018, jolloin Tampereelle muutto ja opintojen alku olivat jo ihan kulman takana. Oli kai ihan lennokas ilta kuvan perusteella!

Samana syksynä, entisessä solukämpässä napsaistu kuva ilmeisesti päivän lookista. Noita farkkuja en valitettavasti oikein enää pidä, sillä treenin myötä ne ovat tietyistä paikoista muuttuneet hieman liian tiukoiksi, haha. Tällä kuvalla ei kummempaa tarinaa olekaan, mutta se tarjoaa pienen kurkkauksen siihen, miltä näytin fuksisyksynä.

Uudenvuodenaattona 2018, kaverin kavereiden silloisessa kämpässä otettu kuva. Halusin esitellä mun uutta playsuitia (joka on kyllä aika lemppari edelleen!), mutta poseeraukset olivat suunnilleen näin onnistuneita – uudenvuodenaattona oli vähän muutakin tekemistä kuin hyvän kuvan saaminen.

Tämä kuva on viime kevään vappuviikoilta, jolloin olin kaverini kanssa katsomassa kyrpong-kisoja. En tiedä, mitä tällä poseerauksella oikein hain, mutta sainpahan muutaman hassun kuvan huvittamaan mua jälkeenpäin!

Kiireinen tutkimusmatkailija kasvitieteellisessä puutarhassa viime kesänä. Tämäkin on aika tilannekuva, näytän siltä kuin olisin lähdössä kuvaajaa karkuun, vaikka itse puhelimen istutinkin poikaystäväni käteen.

Viime syksynä yliopistolla. Olin juuri aloittanut saksan uudelleen ja mulla oli ilmeisen hyvä hiuspäivä. Uuden paidan myötä taisin olla niin tyytyväinen mun asuun, että päätin napsaista selfien.

Syksyllä vujusitseille lähdössä. Halusin vain pikaisesti nappaista talteen kuvan mun sitsilookista, mutta kovin hyviä kuvia en ehtinyt ottaa, ennen kuin piti jo lähteä sitsipaikalle. Musta on pari kuvaa myös sieltä, mutta nekään eivät menneet aivan putkeen, haha.

Viimeinen kuva on melko tuore, maaliskuun alussa otettu. Otin sen ennen balance-tuntia, kun vielä suunnittelin tekeväni viikon asuista postauksen. Lopulta päätin siirtää postauksen toiseen ajankohtaan, mutta se meni vähän pieleen. Tässä koronatilanteessa mun asu on nimittäin melkeinpä poikkeuksetta ollut leggingsit sekä college- tai t-paita, eli ei ihan sitä asupostausmateriaalia, mitä ajattelin.

Tällaisia kuvamuistoja mulla! Oonko ainoa, jolla ne hienot kuvat esimerkiksi juhlalookeista menee monesti vähän sinnepäin ja lopulta jäävät ilahduttamaan pelkästään itseä? ?

3

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Nonna

  Mulla löytyy kyllä semmosia ”aarteita” puhelimesta, että välillä mietin miksi ihmeessä niitä edes on siellä 😀

  1. jenniseveriina

   Osittain tuttu tunne kyllä! 😀 No, onpahan muistoja tallennettuna 🙂

 2. Sini00

  Oi kun näissä on kivoja asuja! Toi uuden vuoden playsuit varsinkin *.*

  1. jenniseveriina

   Kiitti paljon! Se on kyllä kiva, harmi vain ettei ole kovin usein tilaisuutta käyttää 😀

 3. Erja

  Tällaiset postaukset ovat superkivoja <3 Hauskaa nähdä sen niin sanotun kiillotetun kuvan taakse!

  1. jenniseveriina

   Kiitti paljon! Ja jep, hauska näyttää tätä toistakin puolta, vaikka yleensä kuviin vähän panostaakin 😀

Vastaa