6x minä helmikuussa

Moi! Halusin tehdä tähän väliin jonkin hauskan ja simppelin postauksen, ja kuukausikin kerkesi jo vaihtua, joten päädyin kaivelemaan kovalevyä menneiden helmikuiden ajalta. Tässä postauksessa palataan siis muutamia vuosia taaksepäin muistelemaan vanhoja!

Helmikuu 2014: Haha, oon aikamoinen cooliuden huipentuma! Kasiluokalla näytin siis tosiaan tältä, mutta eipä se mua erityisemmin nolota – kuuluin nyt vain niihin, jotka kävi teini-iässä läpi jonkin erikoisemman tyylivaiheen. Itse tuunattu nahkatakki oli mun vakiovaruste ja Mötley Crüe -paita tärkeä vaate myös. Se oli mun monien muiden paitojen tapaan miesten mallia, sillä niissä oli aina hienommat printit! Housut ja takki näyttää mun silmään kyllä hieman epäsopivilta helmikuun sääolosuhteisiin… ?

Helmikuu 2015: Tässä mennään ysiluokkaa, jolloin niittejä vielä piisasi, mutta suunta oli kuitenkin vähemmän räikeään päin. Tukka oli kokonaan musta ja ruutupaidat löysivät tiensä mun vaatekaappiin. Enää en kylläkään shortseja yhdistä paksuihin sukkahousuihin, mutta ainakin iso ruutupaita peittää vähän.

Helmikuu 2016: Tässä oon lukion ekalla tekemässä teatteriprojektia hollantilaisessa koulussa, tarkkaan ottaen harjoittelemassa esitykseen kuulunutta tanssipätkää. Teatteriharjoituksien vuoksi mun vaatetus on tässä vähän normaalia rennompi, ja samalla oli menossa otsatukan kasvatus. Projekti oli ihana, mutta aika väsyttävä, mistä varmaan johtuu mun puoliksi kiinni olevat silmät ja hyvin kiinnostunut ilme, haha.

Helmikuu 2017: Tähän väliin ihan naamaselfietä, sillä mulla oli vähän teknisiä ongelmia samaisen kuukauden vanhojentanssikuvien kanssa. Tässä kuvassa on jälleen teatteriprojekti menossa, tällä kertaa kotona Suomessa, nämä kyseiset letit teki mun host-oppilas. Hiukset olivat vielä aika paljon tummemmat, ja mun oikea kulmakarva ei selvästikään ollut vielä löytänyt paikkaansa maailmassa.

Helmikuu 2018: Koska 2017 oli mun vanhat, vuoden päästä seurasi luonnollisesti penkkarit sekä abiristeily! Siksipä tämä kuva onkin otettu laivan hytissä punaisessa pitsimekossa, laukku on sittemmin ehtinyt mennä rikki. Abiristeily oli kyllä aika hauska reissu, mutta pakko myöntää, että sen jälkeen opiskelijaristeilyt ovat kyllä vieneet siitä voiton! Tämän kuvan jälkeen alkoikin sitten kirjoituksiin ja pääsykokeisiin lukeminen…

Helmikuu 2019: …mikä johti vuoden mittaan tähän. Vaikka tästä kuvasta on vasta vuosi, huomaan heti, miten jotkut asiat ovat muuttuneet. Tämän kuvan olen napannut entisessä soluhuoneessani, minkä lisäksi haalareihin on tullut merkkejä aika paljon lisää ja vuosi sitten vielä tuliterät mainosprintitkin ovat päässeet jo hiukan rapistumaan.

Tällaista tänään! Musta on aika hauskaa silloin tällöin lukea postauksia, joissa palataan vanhoihin kuviin ja menneisyyteen. Onko teistä?

 

 

 

 

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nimetön

    Tää oli hauska postaus idea! 🙂 Hmm pitäisiköhän itsekkin kehitellä joku vastaavanlainen postaus blogiin, just mietinkin tässä että olisi kiva postata jostain, mutta en oikeen keksinyt mitään hyvää postaus aihetta 😀

    <3: Sofia, nouw.com/fashionsituation

  2. jenniseveriina

    Kiitos! Joo kannattaa, se arkistojen kaivelu voi olla aika hauskaa puuhaa 😀

Vastaa