5x parasta tällä hetkellä

Hei taas! Palasin hiljattain takaisin Tampereelle ja arkeen. Opiskelurytmi vaatii vielä totuttautumista loman jälkeen, ehkä vähän pitää keräillä taas motivaatiotakin, mutta muutama kiva juttu on kuitenkin piristänyt tätä siirtymää. Robin-referenssi jäi pois otsikosta, mutta nyt mä kerron mun viisi ”parasta just nyt” -juttua!

? Kehonhuolto. Syksyllä jumpat vähän jäi mun osalta, mutta nyt oon pariin otteeseen käynyt balance-tunnilla, missä on hyvä availla ja herätellä kroppaa väsyneempänäkin maanantaina. Liikkeitä tehdessä muut asiat painuu hetkeksi taka-alalle mielessä ja tunnin jälkeen on ihanan rentoutunut olo! Pitäisi joku kerta käydä kokeilemassa myös venyttelyä, niin saisi sitäkin tehtyä kunnolla ihan ohjatusti. Mua kiinnostaa eniten juuri tällaiset kehonhuoltotyyppiset tunnit, kun salin ja baletin muodossa tulee jo liikuntaa muutenkin harrastettua. Jotain sykettä nostavaa voisi kyllä joskus vähän lisäilläkin väliin!

? Antti Tuisku – Valittu kansa. Tarkoitan lähinnä sitä yksittäistä biisiä, jota oon soittanut repeatilla muutaman viikon ajan, vaikka ihan meneviä kappaleita vaikuttaisi löytyvän myös kyseiseltä albumilta.

? Mun eilen tekemät tortillat. Päätin käyttää pakastimeen jääneet tortillalätyt pois, joten tein ensin lämpimän täytteen kidneypavuista, valkosipulinkynsistä, sipulisilpusta ja tacokastikkeesta. Näiden kaveriksi lisäsin tortilloihin avokadoa, tomaattia ja kurkkua, minkä jälkeen silppusin vielä tuoretta korianteria ja puristin vähän limemehua päälle. Niistä tuli ehkäpä parhaita, mitä oon itse ikinä tehnyt!

? Selkeytyneet kesäsuunnitelmat. Nyt uskallan jo sanoa, että ensi kesänä oon menossa kahdeksi kuukaudeksi Ahvenanmaalle! Saaristomaisemat kutsuu siksi, että mun opintoihin kuuluu pakollinen kieliharjoittelu. Ahvenanmaa vahvasti ruotsinkielisenä ympäristönä täyttää vaatimukset, ja samalla hoituvat ensi kesän työkuviot hieman uudenlaisen kokemuksen puitteissa. Aika win-win!

? Tulevat bileet ja muut. Eilen tuli ilmoittauduttua sitseille sekä ostettua liput niiden kanssa samalla viikolla oleviin bileisiin, haha. Muuten ehkä otankin maaliskuun vähän iisimmin tapahtumien suhteen, että jaksan huhtikuussa juosta kaikissa wappumenoissa! Tosin jos kaverit kyselee, en tapaa kieltäytyä 😀

Tällainen pikkupostaus tänään! Kirjoittelen ensi viikolla ehkäpä asuista ja toivottavasti saan pian myös kunnolla fiilistellä kevättä. Moikka!

0

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nimetön

  Kivan positiivinen postaus <3 Kuulostaapa hauskalta tuo sun kesän tuleva reissu! Saaristot kesäisin on parasta ^^

  1. jenniseveriina

   Kiitti paljon! Tosi kivaa kyllä päästä niihin maisemiin, vaikka toki vähän jännittääkin ☺️

 2. Nimetön

  Kehonhuolto on niin ihana juttu! Mä oon viime aikoina hurahtanu rullailuun ja ai että se sattuu niin mukavasti joissain kohdissa 😀 Valittu kansa on ihan sikahyvä biisi ja Kerran vuodes kirkkoon kans! Ja nam minkä näkönen kakkupala näissä kuvissa ♥

  https://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  1. jenniseveriina

   Rullailu vois kyllä olla hauskaa, vaikka kuulemma kivuliasta onkin 😀 Ja joo noita biisejä kuuntelisin kyllä mielelläni livenäkin!

Vastaa