Ei mun elämässä tapahdu mitään

Miltä tuntuu, kun vihdoin postiluukusta kilahtaa kirje lapsettomuuspolilta? Paino, ei putoa ja tavoitteeseen on muutama kilo matkaa. Kello tikittää..tik…tok….tik…tok.

Ensimmäinen aika lapsettomuuspolille oli siis jo viime syksynä, mutta sieltähän kun ei tutkimuksissa mitään löytynyt sain karkeasti käskyn lähteä kotiin laihduttamaan ja palataan asiaan myöhemmin. En tiedä, oisko aika ollut ilman koronaa jo aiemmin mutta nyt kuitenk vihdoin kirje saapui ja meidän aikamme on 15.6. 

Jännittää, ahdistaa ja vähän pelottaa. En yhtään tiedä mitä käynnillä tapahtuu ja mikä on seuraava askel.. Painoa olisi saatava kolmessa viikossa pois 4kg ja en usko tähän itse hetkeäkään, koska se on 2kk tippunut vain reilun kilon. Stressi toki vaikeuttaa asioita ja siksi varmaan mitään ei oikein ole tapahtunut.

En ole jaksanut viikkoon liikkua yhtä paljon kun normaalisti ja sekin varmasti alkaa pikku hiljaa näkyä. Teroluteilla sain kuukautisvuodon juuri taas aikaiseksi ja tämä aika kuusta on aina hankalaa. Väsyttää, ei kiinnosta ja kaikki ottaa pannnuun.

En oikein, ole tiennyt mistä tänne puhuisin tai kertoisin kun tuntuu että tällä hetkellä ei ole mitään kerrottavaa. Ihmiset kysyy multa, että mitä kuuluu? Vastaan ”mitäs tässä kotona vaan..” mutta tarkemmin kun ajattelen onhan mulla tässä vaikka ja mitä. Se jutteluapu ei ainakaan tulisi pahitteeksi.. Kun vaan saisi aikaiseksi soittaa…

Työttömyys on jatkunut nyt kolmisen kuukautta. Olen opiskellut avoimen amk kursseja, hakenut tranedomi & kulttuurituottaja kouluihin, hakenut ja päässyt mukaan Miss plus koot Jyväskylä-kilpailuun, kirjoitan blogia, teen somea, nauhoitan ja suunnittelen pocastia, haaveilen verkkokurssista, suunnittelen kesälomareissua, olen äiti, hoidan kotia, urheilen, ohjaan vihdoin taas tanssitunteja ja kappas, aloitinpa myös viikko sitten Oriflamen-kauneuskonsulttina…

Niin..Kai mun elämässä nyt sit oikeasti on aikapaljon kaikkea. Täytän päivät toisensa jälkeen asioilla, ettei tarvitsisi miettiä vauvaa.

Kiitos jos luit, tämä on ehkä sekavin blogitekstini aikoihin. Tämän saattelemana ilmoitan, että aion jatkossakin kirjoittaa tänne fiiliksen mukaan aina kun siltä tuntuu.

Jos haluat kuulla jotain jostain tietystä aiheesta niin sana on vapaa, kerro!

Hei! Mä oon myös päässyt mukaan Päijät-Media yhteisöön – kiitos vielä kunniasta!
Ottakaa seurantaan @paijatmediayhteiso

♥ Jenni

2

Vastaa

Close Menu