VLOG: My day | viimeinen työpäivä ja valistusta lapsille

Eilisillan päätteeksi pärähti tubeen uusi my day -video ja mikäli mun YouTube -kanava ei ole tilauksessa, niin tavoitatte uusimman videon viimeistään tätä kautta!

Videolla pääsette seuraamaan mun päivää kuluneen viikon torstailta, tammikuun viimeiseltä päivältä. Luvassa oli mun viimeinen työpäivä yliopistolla ja päivän päätteeksi peruschillailua kotona. Pieni avautuminen myös viime aikaisiin keleihin liittyen: täällä Kuopiossa on parhaillaan ollut -30 astetta pakkasta, ja juniorit seisoo bussipysäkillä tennareissa nilkat paljaana. Vanhus neuvoo!

Pidemmittä puheitta, tästä pääsette videon pariin!

PS. Mun tubekanavalle on viime aikoina tullut todella paljon uusia tilaajia, kiitos siitä ihan mielettömästi! Lisäksi huomasin, että edellisellä videolla (Mitä syön päivässä? | lepopäivä) pamahti juuri tuhat katselukertaa täyteen, mikä onkin ensimmäinen kerta laatuaan! Ihan mielettömän siistiä!! Jos teillä on toiveita niin blogin kuin vloginkin puolelle, heittäkää ihmeessä kommenttia joko tänne blogiin, tubeen tai vaikka yksityisviestillä Instagramissa!

Ihanaa sunnuntaita!

♥ Jade

0

Vastaa

Close Menu