Kohokohdat vuodelta 2018

Vuosi 2018 on nyt taputeltu viimeistelyä vaille valmiiksi, joten tässä onkin hyvä hetki muistella hieman kulunutta vuotta! Seuraavassa tulee kohokohtia, päällimmäisenä mieleen jääneitä asioita kuluneelta vuodelta kronologisessa järjestyksessä.

Huhtikuussa..
..aloitettiin yhteistyö ProdeStoren kanssa
..valmentajan kanssa treffatessa käytiin läpi tulevaa kisadieettiä

Toukokuussa..
..puolivälissä alkoi se kauan odotettu kisadieetti. Se, mitä olin odottanut käytännössä 4-5 viimeisintä vuotta. Kisadieettiä on tarkemmin käyty läpi täällä blogissa;

..samaan aikaan kisadieetin aloituksen kanssa aloitin täysipäiväiset kesätyöt yliopistolla

Kesäkuussa..
..kisaprojektiin liittyen koitti bikinien suunnittelu

Heinäkuussa..
..siirryin bloggerin puolelta tänne Poselandille bloggaamaan, ihan huikeeta!

Syyskuussa..
..aloitin kuvaamaan vlogeja (joka edellytti mm. uuden kameran hankintaa)

Lokakuussa..
..Nordic Fitness Expo. Ekat kisat. Näitä on käyty läpi paljon, joten ei siitä enää sen enempää!

..kisoja seurasi luonnollisestikin dieetistä palautuminen. En aluksi edes tiennyt, mitä dieetiltä palautumisella tarkoitetaan, ja se ottikin alkuun aika koville. Alkujärkytyksestä huolimatta homma lähti kuitenkin oikein mukavasti liikkeelle!

..koulussa aloitin tekemään luonnontieteiden kandidaatin tutkielmaa, sekä jatkoin töitä yliopistolla muutaman viikon tauon jälkeen

Marraskuussa..
..kuukausi kisojen jälkeen kävin verikokeissa, ja tulokset olivatkin hieman yllättävät. Tästä alkoi lääkärissä ja verikokeissa ravaaminen, jota olen tehnyt sekä marras- että joulukuussa. Tällä hetkellä kaikki alkaa olla kunnossa!
..puolivälin jälkeen treffattiin valmentajan kanssa, joka oli yksi mun parhaimpia kokemuksia aikoihin – sain luvan alkaa treenaamaan hieman kovempaa ja enemmän!

Lisäksi Poselandin Noora heitti juuri haasteen, jossa valitaan yksi kuva vuoden jokaiselta kuukaudelta ja kerrotaan lyhyesti, miksi päädyttiin juuri kyseiseen kuvaan. Liitetään haaste kuvineen tähän oheen, kun samasta asiasta puhutaan!

Tammikuu

tammikuu_sali_treeni_2018_tuplahauis
Tammikuulta ei juurikaan ollut kuvia – tämä heti vuodenvaihteessa, vietin uuden vuoden Haminassa. Takana taisi olla sairastelua ja treenitaukoa, ja vihdoin pääsi taas kunnolla tekemisen makuun! Käsillä oli myös viimeiset kuukaudet siihen astista ikuista kehityskautta.

 

Helmikuu

helmikuu_selfie_jade
Helmikuun ainoita kuvia. Kuva otettu ennen illanviettoa – liikaa punaviiniä ja jäätelöä koko alkuvuoden ajan.

 

Maaliskuu

huonekaluostoksilla_sänky_testaus_shoppailutauko
Oltiin huonekaluostoksilla äidin kanssa ja löydettiin hänelle mm. sohva tällä reissulla. Mun mielestä sänkyjen testaaminen oli kuitenkin paljon kivempaa puuhaa!

Huhtikuu

fitnessclassic_huhtikuu_2018_ilona_siekkinen_yhteiskuva_mnutrition_messut_fitnesskilpailut_kulttuuritalo
Fitness classic, viimeiset kisat mitä itse pääsin katsomaan ennen kuin astelen itse lavalle! Messuihin kuuluu luonnollisestikin yhteiskuvien otto, ja tällä kertaa tuli juteltua Ilona Siekkisen kanssa hyvä tovi tulevista syksyn kisoista, joissa molemmat kisataan junioreissa 🙂

Toukokuu

toukokuu_2018_jade_töissä_kesätyöt_yliopistolla_biolääketiede_tutkimus
Kesätöiden virallinen aloitus yliopistolla. Mun ensimmäinen oman alan kesätyö ja samalla myös ensimmäistä kertaa olin koko kesän töissä.

Kesäkuu

kesakuu_2018_poseerausseminaari_alona_kuusisto_bikinifitness_poseeraus_esiintyminen_selfie
Meidän Poselandin Alona piti poseerausseminaarin täällä Kuopiossa – kuva otettu sen jälkeen, kun oli pakko päästä vielä uudemman kerran fiilistelemään poseja 😀 Seminaari oli ihan mieletön kokemus ja sain todella paljon luottoa omaan tekemiseen. Oli myös ihan huippua, kun Alona selvästikin tiesi mun osaavan asiat!

Heinäkuu

heinakuu_2018_jade_selfie_shortsit_hellekelit_toihin_lahdossa_dieetti_etenee
Heinäkuussa oli superkuumia päiviä, tämä eräänä aamuna ennen töihin lähtöä. Näin jälkeenpäin sanoisin, että mun silmää miellyttää tuon hetkinen kunto melko paljon!

Elokuu

Treffattiin valmentajan kanssa tiiviiseen tahtiin kisojen alla. Tällä kerralla muistan, että valmentaja sanoi kunnon menneen todella paljon eteenpäin edellisestä kerrasta. Kuntotsekissä olkapäät alkoivat lohkeilla ja valmentaja tuumasi ettei yläkerran tarvitsisi juuri sen kireämmäksi mennä.

Syyskuu

syyskuu_2018_kisadieetti_bikinifitness_viimeistelyviikko_selfie
Syyskuun vikan viikon lopulla alkoi mun viimeistelyviikko kisoja varten. Käytännössä tämä tarkoitti salitreenien, HIIT:ien ja aerobisen vähentämistä ja viikon mittaista hiilaritankkausta.

Lokakuu

lokakuu_2018_nordicfitnessexpo_fitnesskisat_bikinifitness_ensimmaiset_kisat_selfie_juniorcup_bikinit_kisapaiva_hotelli_super
6. lokakuuta. Nordic fitness expo vuosimallia 2018. Mun ensimmäiset kisat – kaksin kappalein. No words needed! Kuva otettu hotellissa illalla kisojen ja useiden tuntien messuilun jälkeen. Halusinkin jo samana päivänä takaisin kotiin ja tästä lähdettiinkin kohti Haminaa, vaikka meillä oli hotellihuone varattuna vielä seuraavaksi yöksi.

Marraskuu

marraskuu_2018_pikkujoulut_selfie_kamera
Pikkujoulut tyttöjen kanssa, josta mulle valitettavasti tuli aika pikainen lähtö takaisin kotiin seuraavan aamun verikokeiden takia.

 

Joulukuu

joulukuu_2018_haminassa_jade_joulukuusi_tonttuhattu_iloinen_hymy_hyva_fiilis_rauhallinen_joulu
Ihana joulu äidin kanssa!

 

Toivottavasti teilläkin oli kokemusten täyteinen vuosi ja saapi nähdä mitä kaikkea saadaan ensi vuonna aikaan!

♥ Jade

2

Vastaa