Joulu kuvina

Tänä vuonna vietin joulun äitini luona pääosin kahdestaan. Perjantai-iltana koristeltiin joulukuusi, josta tuli varmasti hienoin kuusi ikinä tähän mennessä.

Lauantaina kävin aamukahdeksalta ostamassa viimeiset joululahjat ja kymmeneltä suuntasin kampaajalle. Kotiin palattua laitoin kinkun uuniin ja iltapuolella lähdettiin käymään äidin äidillä eli mummillani.

Sunnuntaina eli aaton aattona päivä alkoi piparien koristelulla, jonka on ollut joka vuosi mun hommaa. Kävin salilla tekemässä treenin ja muuten päivä kului aika rennoissa merkeissä. Illalla veljeni tyttöystävineen tuli käymään, syötiin ensimmäinen jouluateria ja vaihdettiin lahjoja.

Jouluaattoaamuna katsottiin äidin kanssa hetki Joulupukin kuumaa linjaa ja itse kävin aamupäivällä jälleen tekemässä treenin, jonka jälkeen istuttiin joulupöydän ääreen. Aatto meni todella chillisti – käytännössä vaan maattiin sohvalla ja syötiin. Iltapäivällä käytettiin hyväksi taloyhtiön saunaa ja yleistä joulusaunavuoroa – saatiin saunoa kahdestaan koko tunnin ajan.

Saunan jälkeen lämmitettiin punaviiniglögiä (joka oli ihmeen hyvää!) ja siirryttiin lahjojen pariin. Tällä kertaa, ensimmäistä kertaa ikinä, sain toimia joulupukkina – joskin meitä lahjojen saajia oli vain kaksi 😀 Oli aika mielenkiintoista huomata että tänä vuonna, myöskin ensimmäistä kertaa ikinä, mua kiinnosti melkeinpä enemmän mitä äitini saa lahjaksi, kuin mitä itse saan.

Itselleni ehkä paras joululahja oli, kun äitini avasi yhden hänelle antamistani paketeista ja kyyneleet alkoivat valua. Paketista paljastui kehystettynä pari suurennettua (20×30 cm) kuvaa itsestäni Nordic Fitness Expon kisalavalla. Äitini auttoi todella paljon kisadieetin aikana (ja jo pitkään ennen sitä) mm. matkoissa Helsinkiin poseeraustunneille, bikinien suunnitteluun ja ties minne. Äiti on myös vuosikausia ollut tässä projektissa mukana – syksyllä 2016 olin ensimmäistä kertaa katsomassa fitnesskilpailuja Nordic Fitness Expossa, ja äitini lähti tuolloin mukaan. Näiden kisojen jälkeen rohkenin viimein hankkimaan itselleni valmentajan, ja siitähän koko homma lähti. Äiti on ollut joka kerta mukana katsomassa fitnesskilpailuja kanssani, joka on ihan mieletön osoitus siitä kuinka häntä kiinnostaa se, mitä harrastan tai mitä haluan tehdä.

Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun mulla ei ollut oikeastaan mitään joululahjatoiveita. Ainoat toiveeni olivat kaksi kirjaa sekä pakon ohella jonkin sortin kasvovoide edellisen loppuessa 😀 Seuraavaksi paljastan omat lahjani!

Molemmat toivomani kirjat; Arto Pietikäisen Joustava mieli ja Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Joustava mieli on kirja, jota valmentajani vastikään suositteli minulle luettavaksi, eikä näitä suosituksia todellakaan turhanpäiten tule. Sisällysluettelon tsekattuani kirja tuntuu olevan täysin nappivalinta omaan ajattelumaailmaani. Voittamisen anatomiaa puolestaan on suositeltu paljon somessa ja mielenkiinnolla odotan mitä tämä pitää sisällään!

Äitini kanssa käytiin reilu kuukausi sitten eräässä ihanassa jouluputiikissa, joka oli täynnä sisustustavaraa. Hypistelin siellä erästä huonetuoksua – nimen perusteella, tottakai! Tuoksu oli muutamasta vaihtoehdosta ylivoimaisesti parhain, eikä Jade Lotus ollut nimelläkään pilattu 😉 Kas kummaa, että joulupukki päätti antaa minulle kyseisen huonetuoksun sekä samaa sarjaa olevan tuoksukynttilän.

Sisustustavaraa sekä veljeltäni sain pari mukia (Meninblue -mukeja saatiin äidin kanssa pari kappaletta, enkä tiedä oliko nämä hänelle tarkoitettu, mutta äiti halusi että otan toisen itselleni). Veljeltäni sain myös Arabian Suomi 100 -keräilymukin sekä paketillisen teetä – tulee tarpeeseen! 😀

Kosmetiikkaa; Oriflamen lahjapakkaus, jossa kosteusvoide, saippua ja suihkugeeli. Toisessa lahjapakkauksessa hajuvesi ja pieni kosteusvoide, lisäksi (toivottu) kasvovoide sekä paketillinen kynsilakkoja

Alusvaatteita, sukkia – tulee aina tarpeeseen, sekä veljeni antama teepaketti

 

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, maailman ihanin, söpöin ja pehmein pyjama! Eilisillasta asti olen hengaillut kyseinen kokonaisuus päälläni, enkä tästä ihan hevillä luovu.

Lahjojen avaamisen jälkeen jatkettiin punaviiniglögin parissa ja pelattiin yksi erä lautapeliä. Katsottiin telkkaria, syötiin toinen (tai kokonaisuudessaan kolmas) jouluateria, konvehteja ja myöhemmin katsottiin vielä Yksin kotona 2 -elokuvaa.

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu ja saitte mieleisiä lahjoja!

♥ Jade

2

Vastaa

Close Menu