Bikini fitness suosikit! | Fitness classic 2019

Kevään kisat lähestyvät ja vihdoin pääsee itsekin taas katsojan rooliin!

Tähän postaukseen kokosin muutamia yleisen sarjan kilpailijoita, joiden näkemistä lavalla odotan erityisesti. Alle 164 cm pituusluokassa on tänä keväänä paljon uusia kilpailijoita ja tunnetut nimet loistavat poissaolollaan. Mielenkiintoista nähdä, kuinka upeita uusia kilpailijoita sieltä paljastuukaan!

Alle 160 cm

Eveliina kilpaili viime syksynä ensimmäistä kertaa ja oltiin molemmat junnuissa -164 cm pituusluokassa. Todella mielenkiintoista nähdä minkälainen muutos fysiikassa ja koko paketissa on saatu aikaan näin lyhyessä ajassa!

Ellen väärin muista, niin Wilma taisi valmistautua myös viime keväänä kisoihin, mutta homma jäi syystä tai toisesta kesken. Nyt kuitenkin hän on mitä ilmeisimmin astelemassa lavalle ja ainakin itse jään innolla odottamaan lopputulosta! Hän on aiemmin kisannut pari(?) vuotta takaperin ja mielenkiintoista nähdä, mitä tässä ajassa on saatu aikaan. Mainittakoon myös, että Wilman IG:stä löytyy aivan ihania kuvia ja hän on mielettömän kaunis!

Alle 164 cm

Kuten sanottua, tämä sarja pitää sisällään pitkälti itselleni tuntemattomia nimiä. Tsekkailin kilpailijalistaa läpi ja tässä yksi poiminta; Elina kilpailee ilmeisesti ensimmäistä kertaa, ja paketti näyttää oikein hyvältä!

Alle 168 cm

View this post on Instagram

Jag kan om jag vill ???????? #11daysout

A post shared by PERNILLA FANNY MATILDA (@pernillabockerman) on

Moni varmasti tietääkin suositun tubettajan eli Pernillan. Hän kilpailee nyt ensimmäistä kertaa ja on vasta 19-vuotias. Nuoresta iästään huolimatta lihasta näyttäisi olevan todella hyvin ja kokonaisuus näyttää varsin hyvältä! Odotan todella mielenkiinnolta minkälainen kokonaisuus lavalla nähdään!

Sanna ei varmasti esittelyjä kaipaa EM- ja MM-kisojen jäljiltä 😀 Hänkin on vielä juniori-ikäinen, mitä ei todellakaan ihan heti uskoisi. Ei voi muuta sanoa kuin m-i-e-l-e-t-ö-n fysiikka!

Lisää juniori-ikäisiä kilpailijoita! Hanna kilpaili viime keväänä ensimmäistä kertaa, ja tässäkin odotan todella suurella mielenkiinnolla minkälainen muutos vuodessa on saatu aikaan!

Alle 172 cm

Mikä kaunotar! Johanna kilpaili muistaakseni 1,5 vuotta sitten syksyllä. Kuvista päätellen kehitystä on tullut täälläkin suunnalla ja paketti näyttää hyvältä! Tosi hienoa nähdä Johanna taas uudestaan lavalla!

Nelli alkaa myös lukeutua niihin, jotka eivät juuri esittelyjä kaipaa. Nelli kilpaili ensimmäistä kertaa vuosi sitten syksyllä, uudelleen viime syksynä ja nyt onkin menossa toinen kisakausi putkeen. Jatkuvasta dieettaamisesta huolimatta nainen näyttää kuitenkin kehittyvän koko ajan, ja Nellistä on varmasti koko ajan tulossa vain tunnetumpi ja tunnetumpi nimi lajissa! Myös hän on juniori-ikäinen.

Tässä sarjassa haluan nostaa esille vielä yhden nimen, joka on itselleni täysin tuntematon. Petra kilpailee nyt ensimmäistä kertaa, ja näyttää todella hyvältä! Mielenkiintoista nähdä hänet lavalla.

Yli 172 cm

View this post on Instagram

Homma etenee????

A post shared by Reetta Kanniainen (@reettakanniainen1) on

Pitkässä sarjassa esille pomppasi vain yksi ainut nimi – Reetta. Hän voitti ensimmäiset kisansa 1,5 vuotta sitten syksyllä ja menestyi myös MM-kisoissa. Aika kova sijoitus on varmasti luvassa tälläkin kertaa, eikä suotta. Aivan mieletön fysiikka!

 

♥ Jade

3

This Post Has One Comment

  1. ♥️♥️♥️

Vastaa

Close Menu