Yllätysjuhlat…

”Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory”

Aurinkoista sunnuntaita kaikille.
Kirjoittelen täältä junasta matkalla kotiin Tampereen reissulta. Viikonlopun aikana oon ehtinyt mökkeillä, viettää laatuaikaa ystävien kanssa Tampereella, vetää kunnon jurrit ja nyt kyllä odotan todella pääsyä kotiin. Täällä junassa on myös muilla aika darranen tunnelma ja viereistä junan vessaa käykin jengi vuorotellen äänistä päätellen laatoittamassa uuteen uskoon. Onneksi ei tarvitse sentään olla yksi heistä.

Perjantaina tosiaan lähdettiin mökille nauttimaan ihanasta säästä ja lauantaina tämä mamma sitten otti ja lähti vielä Tampereelle viettämään siskon yllätyssynttäreitä, jotka sitten ei kuitenkaan niin yllätykselliset ollutkaan, kun jotkut vaan ei osaa olla vahingossa paljastamatta ja lipsauttamatta liikaa. No pääasia oli, että oli ihan hullun hauskaa!

Käytiin heti alkuun ystäväni kanssa meidän yhteisellä entisellä työpaikalla noin 7 vuoden takaa syömässä…

…ja muisteltiin niitä villejä aikoja kun siellä tuli työskenneltyä ja ei työt paljon nuorten naisten juhlintaa silloin estellyt.
Kannattaakin mennä ravintola Napoliin syömään, jos Tampereella vierailee tai vaikka ihan Tamperelaisillekin vinkki jos miettii muuten vaan hinta/laatusuhteeltaan hyvää ravintolaa, jossa siis italialinen menu. Pizzat on kaupungin parhaat ja pastatkin on niin hyviä, että joskus on ollut pakko tilata molemmat kun ei vaan osaa päättää 😀

Iltaa vietettiin yökerhossa, joka on nimensä kyllä muuttanut vuosien aikana jo moneen kertaan, mutta sijainniltaan oli se missä silloin 7 vuotta sitten oli tapana viikonloput viettää. Portsarikin meidät muisti ja lähtiessä kysyikin ollaanko tultu verestämään vanhoja muistoja. No kyllä oltiin. Ja oli niin superhauskaa.

0

Vastaa

Close Menu