Yhden naisen tuunaustalkoot

”If you don’t like it, change it”

 

Syksyisin mulle tulee aina tarve jonkinmoiselle muutokselle.

Tällä kertaa…

 

… Tuijottelin viime viikonloppuna meidän vanhaa ja oikein hyvin palvellutta tv-tasoa. Siinä se uskollisena tönötti kannatellen sitä kaikkein tärkeintä ystävää, joka iltaisin suo sen oman, pienen hetken lapsen nukkumaanmenon jälkeen, kun pääsee seuraamaan sitä omaa pientä netflixsarjaa aivan kaikessa rauhassa.

Jotenkin tuo kauan palvellut tv-taso vaan ei enää hivellyt silmää ja tuli sellainen tunne, että hänet on aika vaihtaa nuorempaan ja vetreämpään. Aloin googlailla eri malleja netistä ja miettiä minkälaisen sitä sitten ostaisi. En osannut päättää. Lopulta päätin, etten vielä tee mitään hätiköityä, vaan jospa ensin vähän itse tuunaisin kaverille uutta ilmettä.

 

 

Puuhan on nyt sisutuksessa taas todella in. Joten puukuosia pitää tottakai sen olla. Ajattelin mennä sieltä mistä aita on edullisin, ja ostin Clas Ohlsonilta rullan puukuosista dc-fixiä, sillä se on ennenkin osottautunut hyväksi vaihtoehdoksi ja hyvänä puolena siinä on se, että sen saa koska tahansa pois, jos ei tykkääkään tai menee pieleen.

Irrotin vetimet, koska mielestäni niitä ei uuteen lookiin enää kaivattu, päällystin vetolaatikot ja jätin kehikon valkoiseksi. Tämän inspiksen sain selaillessani uusia tv-tasoja.

Simsalabim ja alle 10 eurolla meillä on taas uusi tv-taso 🙂 .

 

Kannattaa kokeilla mitä sitten ikinä tuunata tahtookaan!

4

Vastaa

Close Menu