Vuosi 2018

”The best time for new beginnings, is now”

Huh huh! Ompas ollut vuosi. Viimeistä päivää viedään! Toivottavasti teillä oli hyvä vuosi. Mun kokemuksen mukaan 2018 oli muutosten vuosi, myös lähipiirissä. Paljon asioita tapahtui tahtomattakin. Omassa elämässä muutokset onneksi oli kuitenkin pääosin positiivisia.

Suurimpia käännekohtia omassa elämässä kuluneena vuonna oli ensin helmikuussa vauvavuoden virallinen päättyminen, kun Amanda täytti yhden vuoden <3

Uusivuosi_1v_

Samoihin aikoihin aloitin haaveilun opiskelusta ja suunnittelin töihinpaluuta äitiyslomalta. Iso muutos meidän perheelle olikin huhtikuussa se, kun Amanda aloitti päiväkodin ja itse palasin työelämään. Seuraavaksi oli vuorossa koulun pääsykokeet, jotka eivät sitten kuitenkaan tarpeeksi hyvin menneet, ja kesäloma alkoi pienen pettymyksen saattelemana, kun koulupaikkaa ei sillä kertaa tullutkaan.

Työpaikalla jylläsi organisaatiomuutokset läpi vuoden, ja vihdoin loppuvuodesta sain vahvistuksen uudesta pestistä, josta kirjoitinkin jo aiemmin postauksessa Onnenpotkuja!

Syksyllä yritin toistamiseen opiskelemaan, ja samaan syssyyn työpaikan muutosten kanssa, sain kuulla, että mulla on tammikuusta lähtien myös opiskelupaikka Haaga-Heliassa. Aivan mahtavaa.

2018 vuonna tuli myös matkusteltua pitkästä aikaa, kun raskaus-ja vauvavuodet olivatkin menneet kokonaan kotimaassa hilluessa.

Kesäkuussa karattiin Kreikan auringon alle viikoksi  tyttöjenreissulle äidin, siskon, siskon tytön ja Amandan kanssa.

Kreikka_lindos

Kreikka_rodos

Loppukesästä vietettiin ihana viikonloppu Tallinnassa Amandan kummitädin kanssa.

Ja syksyllä Tallinna kutsui uudelleen, eri seurassa sillä kertaa.

Marraskuussa loppuvuoden hupennukseksi pääsin ihastelemaan Eiffeltornia ja paljon muitakin Pariisin nähtävyyksiä.

Nälkä kasvaa syödessä, ja etenkin viimeisin reissu lisäsi taas matkustushimoa entisestään. Ja olenkin siitä asti katsellut matkatarjouksia ja miettinyt minne ja milloin seuraavaksi lähtisi.

Vuosi sitten kirjoitin samanlaisen vuosikatsauksen 2017 vuodesta, ja muistan sanoneeni, että mulla on vahva tunne, että vuodesta 2018 tulee hyvä. Ja tulihan siitä.

On hassua, miten yhden vuoden aikana jonkun elämä voi muuttua aivan kokonaan, ja toisen ei juuri mitenkään. Silti on hauska käydä läpi vuoden lopussa aina edellistä 12 kuukautta ja miettiä mitä tapahtui ja mitä tuli tehtyä. Aika menee näin aikuis-iällä niin nopeasti, ettei oikein perässä pysy. Lapsena ja teini-ikäisenä muistan, miten vuodet suorastaan mateli ja aina odotti synttäreitä kuin kuuta nousevaa, että olisi jo taas vuoden vanhempi, kun se oli niin coolia olla iso. Nyt sitä toivoisi enemminkin nuortuvansa.

Summa summarum-vuosi 2018 oli oikein hyvä, mutta kyllä 2019 vuodesta tulee vieläkin parempi ja jännempi. Nyt on heti tammikuussa käsillä uusia juttuja niin, että ihan jännittää miten pää pysyy mukana koulu ja työkuvioissa. Hyvin se menee. Loistavaa tulevaa vuotta myös teille ja muistakaa, että nyt on oikein hyvä tilaisuus uusille aluille!

 

firework_newyear_

Ihanaa iltaa kaikille ja varokaa raketteja <3

1

This Post Has One Comment

  1. Onnea uudelle vuodelle 🙂
    Menestystä ja lisääntymistä

Vastaa

Close Menu