Vihdoin ohi…

”One day I want to honestly say, I made it

Huhheijaa tänään se pääsykoepäivä sitten koitti ja nyt voi totisesti huokaista helpotuksesta, että se on ohi. Tuntuu jopa hassulta olla kotona ja tajuta, että enää ei tarvitsekaan viettää kaikkea mahdollista aikaa nenä kiinni kirjassa vaan voin kaikessa rauhassa tuhlata aikaani katsomalla tyhjänpäiväisiä realityohjelmia. Kunnes se koulu sitten alkaa…

Rehellisesti sanottuna koin kyllä, että suoriuduin kokeesta hyvin. Ja kun näin kysymykset sekä essee-aiheen, en voinut muuta kun kiitellä itseäni, että päätin vielä eilen illalla kerrata erityisesti englannin kielisen osion perinpohjaisesti, sillä muuten olisi saattanut sormi mennä suuhun joissain kohdissa.

En kuitenkaan voi olla ollenkaan varma sisäänpääsystä, sillä tiedän, etten siltikään ihan täysin pistein siitä selvinnyt ja ehkä ne 10%, jotka valituksi tulevat ovatkin saaneet 100% oikein. Siinä ei edes 99% silloin riitä. Ja lähtöpisteetkin tietenkin vaikuttaa.

28.6 saan (viimeistään) tietää tulokset, mutta vähän turhan pitkään sitä omaa kohtaloaan saa nyt sitten jännätä. Eikä se maailma siihen kaadu, vaikken nyt tulisikaan valituksi, uutta yritystä sitten vaan syksyllä, mutta kyllähän se harmittaa, kun on niin paljon aikaa ja energiaa tähän nyt laittanut ja jos se olisikin ollut täysin turhaa… tai no, täysin ja täysin, kokemusta rikkaampana sitten kakkoskierrokselle ainakin. Ja sehän ei tietenkään vielä riitä, että pääsee sisään, kun pitäisi päästä sen jälkeen uloskin, mutta jonain päivänä uskon voivani sanoa, että minä tein sen!! Mutta nyt tosiaan odotellaan. Peukut pystyyn kaikille pääsykokeissa olleille!

5

Vastaa

Close Menu