Uusi yritys

”If at first you don’t succeed, try, try, try again”

 

Lohdullista elämässä on se, että uusia tilaisuuksia tulee aina. Tottaka joskus saattaa tulla vastaa ns. ”once in a lifetime” -tyyppisiä tilaisuuksia, joihin itse pyrin aina tarttumaan. Mutta noin niinkun muuten.

Hain keväällä kouluun ja harmikseni sisäänpääsy jäi 3 pisteestä kiinni. Vaikka mielestäni koe meni oikeasti hyvin. Harmittaa, ettei jälkikäteen saa tietää mikä sitten on mennyt väärin, sillä koetta tehdessäni muistan ajatelleeni, että tämähän on semi iisi, enkä myöskään kompastunut kompiin.

Olin melko varma, että mulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään, eikä se nyt pisteellisesti mahdottoman kauas jäänytkään, mutta toisin kävi, ja jäin nuolemaan näppejäni, kun muut heittivät koulureput tänä syksynä selkään. En voi sanoa, ettenkö olisi ollut pettynyt. Tottakai olin, sillä olisin oikeasti halunnut kouluun. En kuitenkään jäänyt asiaa murehtimaan, jatkoin elämääni ja nyt syksyllä hain uudelleen. Nyt kokemusta rikkaampana kokeillaan josko onni olisi parempi tällä kerralla. Tiedän, että en myöskään ole ainoa joka ei heti ensi yrittämällä pääse sukkana sisään ja haluankin olla myös esimerkki muille, että luovuttaa ei kannata. Tietenkin annan kaikkeni tähän hakuprosessiin nyt, mutta jos en vieläkään pääse, aion siltikin yrittää uudelleen ja ehkä mietin siinä kohtaa uudelleen, miten voin muuttaa omaa tekemistä niin, että seuraava kerta onnistuu, koska selvästikin teen sitten jotain väärin. Jaksan nyt uskoa ja luottaa kuitenkin, että onnistun tällä kertaa. Vaikkakin katsoin tilastoja ja näytti siltä, että pisteraja ainakin viime vuonna oli tiukempi syksyn haussa aika paljonkin kevääseen verrattuna, joten nyt pitäisi parantaa edellisestä lähemmäs kymmenellä pisteellä jos siihen vertaa .

Koe tulee olemaan lokakuun lopussa ja tässä juuri odottelen ennakkomateriaalia julkistettavan, koska eipä jää liikaa aikaa lukemiseen jos ei kohta ala kuulua. Keväällä aineisto julkaistiin koepäivään nähden paljon aiemmin, mutta ehkä sitten aineisto tulee olemaan lyhyempi. Toivottavasti.

Täällä edelleen sairastetaan ja olisi ollut hyvää aikaa nyt viikonloppuna jo aloittaa lukeminen kun eipä tässä juuri muutakaan järkevää pysty tekemään. Mutta eiköhän se sieltä ensi viikon aikana viimeistään ilmesty nettiin niin pääsee tää neiti taas pänttäämään. Pitäkää peukkuja!

Nauttikaa viikonlopusta!

4

Vastaa

Close Menu