TOP-10 Netflix-sarjat

”I like to party…. And by party I mean to hide in my room and watch Netflix”

Heips! Vakavasti ottaen… en ole mikään kotihiiri ja nautin kyllä ihan oikeistakin juhlista, mutta yksi lempparijuttu on myöskin olla välillä aivan kaikessa rauhassa kotona sohvan pohjalla ja tuijottaa tv:tä.

Nykyään katson oikeestaan todella vähän varsinaisesti telkkaria, sillä ohjelmat tulee katottua lähes aina Katsomosta tai Ruudusta, silloin kun itelle sopii. Sitten on enimmäkseen ne Netflix-sarjat mitä tulee ahmittua iltaisin useempi jakso putkeen.

Tiedän, etten ole ainoa, joten listaan nyt omat suosikit, koska aina on se sama kahlaus edessä uuden sarjan hakemiseen, niin tässä teille muutama ehdotus valmiiksi jos sama genre kiinnostaa.

Itse tykkään siis aikalailla rikos- ja / poliisissarjoista, joihin jää armottomasti koukkuun.

Ehdoton suosikki on siis sijalla 1. ja loput on suunnilleen parhausjärjestyksessä, mutta monet on keskenään aivan yhtä hyviä.

 

1. White Collar (kovat kaulassa)

 

”Sulavakäytöksinen huijari ryhtyy vankilan välttääkseen auttamaan FBI-agenttia toisten valkokaulusvarkaiden nappaamisessa. Mutta hänellä on siihen myös toinen, salainen syy.”

 

2.  Suits  (pukumiehet)

”Opintonsa keskeyttänyt Mike tekee älyllään vaikutuksen kuuluisaan juristiin, joka värvää hänet asianajotoimistoonsa.”

 

3. The Blacklist 

 

”Nerokas karkuri tarjoaa FBI:lle apuaan pahisjahdissa, mutta vain sillä ehdolla, että saa kumppanikseen aloittelevan profiloijan Elizabeth Keenin.”

4. Johan Falk

 

”Kunnianhimoinen nuori murhatutkija nousee tappajia, rikollisliigoja, asekauppiaita, jalokivivarkaita, terroristeja, lurjuksia ja vakoojia vastaan.”

(perustuu tositapahtumiin)

5. Sorjonen

 

”Lahjakas etsivä siirtyy pikkukaupungin poliisin palvelukseen saadakseen enemmän aikaa perheelleen. Hän joutuu kuitenkin keskelle huolestuttavaa murhatapausten verkkoa.”

6. The Killing (jälkiä jättämättä)

 

”Kiitetyn sarjan murhatutkijat Linden ja Holder yrittävät säilyttää mielenrauhansa selvittäessään synkkiä rikoksia sateisessa Seattlessa.”

7. The Fall

 

”Rikostarkastaja yrittää päästä kunnon perheenisää esittävän sarjamurhaajan pään sisälle, mutta hänellä on vastassaan myös omia demoneita.”

8. Luther

 

”Työnarkomaniaan helposti sortuva rikosetsivä yrittää pärjätä yksityiselämänsä kanssa ja ratkoa rikoksia analysoimalla murhaajien psykologiaa.”

9. Silta

 

”Ruumis löydetään Tanskan ja Ruotsin väliseltä sillalta. Kahden maan tutkijoiden on jaettava toimialue ja työtaakka tappajan löytämiseksi.”

10. Marcella

 

”Avio-ongelmista, traagisesta menetyksestä, muistikatkoksista ja äitiyden haasteista huolimatta lontoolainen etsivä taitaa yhden asian varmasti: murhaajien jahtaamisen.”

 

Siinäpä ne, tosiaan kaikki todella hyviä, vaikea päättää parhausjärjestystä, mutta 1. sijalla oleva on ehdottomasti voittamaton ja ikuinen lemppari.

Antoisia Netflix-hetkiä teille <3

7

This Post Has 4 Comments

 1. Blacklist on niin hyvä!! Tykkään kans kovasti rikossarjoista. Tosta Marcellasta en oo kuullutkaan, täytyypä tsekata 🙂

  1. Joo kannattaa! Se on viimisin mikä tuli katottua ja tykkäsin!!!

 2. Black list oli ok sarja, harmi kun kai lopettivat tuotannon 5 kauden jälkeen.
  https://www.netflix.com/fi/title/70281312

  Hauska ja katsomisen arvoinen minusta on sarjoissa jo 14 kauttaan tekevä Supernatural , siinä kaksi suht komeaa veljestä taistelee maailman pahoja voimia vastaa ja jumalakin on sarjassa nähty, sekä jumalan sisko 🙂 Modernia Fantasia seikkailua, toiminnan ja jopa kauhun muodossa.
  https://www.imdb.com/title/tt0460681/

  Billions on viimeaikaista sarjoista ehdotonta huippua, se kertoo rikkaasta self made sijoittajasta, hänen vastustajistaan ja maailmasta jossa Amerikan biljonäärit elävät.
  Hyvin tehty hyvin käsikirjoitettu ja hyvät näyttelijät, 4 tuotantokautta odotellaan. Draama trilleri.
  https://www.imdb.com/title/tt4270492/

  Jos pitää scifeistä niin uusin Star Trek on mainio Star Trek: Discovery vasta yksi tuotantokausi ja toinen käsittääkseni tulossa.
  Hyvin tehty ja käsikirjoitettu, paremmin tehdyt tehosteet kuin yhdessäkään edellisessä Star Trekissä ja ajallisesti sijoittuu alkuperäistä sarjaa hieman aikaisemmaksi.
  Star Trek on jo klassikko joka kuuluu yleissivistykseen.
  https://www.imdb.com/title/tt5171438/videoplayer/vi2661988889?ref_=tt_ov_vi
  Suurin osa nykypäivän tiedemiehistä on katsellut tämän sarjan eri tuotantoja. 🙂

  Scifeistä katsomisen arvoinen on myös toinen klassikko Dr Who, joka on tällä tuotantokaudella nainen , ensimmäistä kertaa sarjan historiassa ja sarja paranee aina vaan tehosteiden parantuessa ja tulee ihan Yleltä.
  https://www.imdb.com/title/tt0436992/

  Huumori puolella hauska sarja on The Good Place josta 3 tuotantokausi menossa, se kertoo naisesta joka olisi kuulunut helvettiin, mutta pääsikin taivaaseen joka oikeasti onkin helvetti.
  https://www.imdb.com/title/tt4955642/
  Hyviä sarjoja kaikille..

  1. Kiitos vinkeistä! Pitää laittaa listalle jos joku tai kaikki noista osuisi omaan makuun 🙂

Vastaa

Close Menu