Tallinn again!

”Work hard, travel harder”

Tallinna on siitä mainio, että sinne voi lähteä ihan tuosta noin vain päiväreissulle siinä missää vaikka Porvooseenkin. Ja niin aion tehdä usein myös jatkossa. Lähdettiin eilen tyttöjen kanssa vain 8 eurolla Vikinglinen xprsilla seilaamaan meren yli Tallinnaan shoppailemaan. Ongelma olikin sitten se, että aika lensi niin siivillä, että lopulta puolijuostiin takaisin satamaan, eikä ehditty todellakaan käydä kaikissa paikoissa missä oltiin suunniteltu. Oon nyt viime vuosina käynyt Tallinnassa suhteellisen usein ja oon kyllä jotenkin ihastunut siihen paikkaan. Se on lähellä, helpon matkan päässä ja lisäksi edullinen paikka viettää aikaa syöden, juoden ja shoppaillen. Sovittiin tyttöjen kanssa, että seuraavaksi lähdetään Tallinnaan kylpylähotelliin lillumaan ja rentoutumaan. Käytiin heti alkajaisiksi päivädrinksuilla mun aivan lempipaikaksi muodustuneessa Tai Bohissa, jota edelleenkin suosittelen äärimmäisen lämpimästi kaikille.

Siitä sitten suuntasimme kaupoille ja jotenkin innosta sokeana ajantaju katosi, mutta onneksi vilkaisin kelloa ja huomasin, että jollei haluta jäädä Tallinnaan niin olisi syytä juosten palata satamaan.

Harmittaa, ettei läheskään ehditty kaikkialle, mutta jääpähän ensi kertaan jotain.

Paluumatkalla syötiin laivan buffassa, ja pakko sanoa, että se oli aika suuri pettymys. Eckerölinellä heinäkuussa matkustaessani oli huomattavasti parempi ruoka. Mutta sai siitäkin vatsan täyttymään ja mikä parasta, viiniä niin paljon kun nyt siinä reilussa tunnissa ehtii syömisen lomassa kiskoa. Jatkettiin iltaa vielä Helsingissä apollossa, ja nyt mammaa taasen vähän väsyttää, vaikka mieli on sitäkin levänneempi. Ei muuta, kuin ajoissa nukkumaan ja huomenna onkin jo uusi viikko!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

3

This Post Has 2 Comments

  1. Voi että mä olen kateellinen teille Helsinkiläisille, kun Tallinna tosiaan on ihan vieressä. Täältä Turusta joutuu tekemään ensin pari tuntia matkaa ennen kuin on laivassa. Mutta kivaa siellä on siitä huolimatta käydä, siitä ei pääse mihinkään. Ihan uskomatonta miten paljon Tallinna kehittyy ja muuttuu melkein joka visiitillä: uusia rafloja, baareja ja kahviloita tupsahtelee kuin sieniä sateella – harmi että joitain suosikkeja myös häipyy, kuten mainio Linilind, jossa kävin jo kuvaamassa blogipostausta varten, mutta hupskeikkaa yhtäkkiä siellä olikin lappu luukulla. Mutta onneksi tuollaiset on poikkeustapauksia. Yhdestä uudemmasta tulokkaista kirjoitin just blogiinkin: mainio pieni coctailbaari vanhan kaupungin laidalla: https://sooloiluja.com/salakapakka-tallinnassa/

    1. Kieltämättä se on kyllä ihanan helppoa täältä Helsingistä lähteä! Kiitos kommentista ja vinkistä! Käympäs heti lukemassa postauksen 🙂

Vastaa

Close Menu