Sisustusjuttuja

”Oh, how she loved to be home”

Heipparallaa taas 🙂

Tässä postauksessa esittelen hieman uusia sisustusjuttuja, mitä olen kotiin viimeisimpänä hommannut ja mistä.

Tykkään sisustuksessa vaaleista sävyistä, ja vaikkea se ehkä ole kaikkein käytännöllisin väri pienen lapsen kanssa, niin siitäkin huolimatta olen päätynyt valitsemaan paljon valkoista.

Olohuoneessa meillä ei ole ollut pitkään aikaan mattoa ollenkaan, joten halusin nyt ensimmäisenä siihen uuden maton.

Olen pitkään haeskellut oikeanlaista mattoa eri nettikaupoista ja kivijalkaliikkeistä, mikä iskisi silmään kunnolla. Olen todella tarkka sisustuksessa, eikä mulle kelpaakaan mikä tahansa matto tai muukaan esine, vaan kaikki on tarkoin mietitty ja mallattu.

No sitten tykästyin On24.fi:n sivustolla tähän kaninturkki-jäljitelmäiseen mattoon. Näitä oli saatavana muunkin värisenä, ainakin mm. beigenä, mutta itse halusin puhtaan lumen valkoisen, ja sen myös tilasin. Matot ovat mielestäni yleisesti ottaen aika kalliita, varsinkin jos haluaa yhtään ”perusmattoa” erityisempää, mutta tämä matto maksoi kotiinkuljetuksella ”vain” n. 200 euroa.

Kooltaan tämä on 160cmx 200cm ja mielestäni sopivan kokoinen meidän olohuoneeseen.

Matto on todella pehmeä ja silkkinen jalan alla, ja siihen voisi melkeimpä käpertyä nukkumaan, kun on niin miellyyttävä 😀

Olen aiemmin tilannut On24.fi:stä näyttävän sänkymme, jota olen myös esitellyt esimerkiksi omassa instagramissa, Home-stooreissa.

Lisäksi on viimeaikoina näkynyt paljon näitä ns. sisustusheiniä eri sisutuslehdissä ja sivustoilla ja itse myös olen ihastunut niihin kovasti. Rakastan myös kukkia, mutta kiireisessä arjessa en ehdi kukkakauppaan joka viikko, jotta maljakossa olisi aina kukkia, joten nämä on hyvä ja pysyvä sisustuselementti maljakkoon laitettavaksi.

Olen kierrellyt eri kukkakauppoja ja kauhistellut näiden hintoja, jotka parhaimmillaan ovat maksaneet  20 euroa/ 1 heinä!!! Mutta sitten ihana ystäväni vinkkasi, että oli itse löytänyt Kaivokukasta vain 6,5 euron kappalehintaan näitä, joten riensin sinne oitis itsekin ostoksille, sillä se hinta kuulosti jo kohtuullisemmalta, ottaen huomioon, että itsekin halusin ostaa kuitenkin useamman kappaleen kimpun.

Toki nämä olivat myös pienempiä, kuin esimerkiksi 10-20 euroa maksavat, mutta minun tarpeeseen juuri sopivat:)

Mulla olisi myös muutakin uutta kotiin ostoslistalla, ja kerronkin niistä kuvien kera lisää, kun saan ne hankittua!

Ihanaa loppusyksyä, kohtahan tämä jo talveksi kääntyy!

Odottaako moni kovasti jo joulua? 🙂

4

This Post Has 7 Comments

  1. Siis tuo matto!!😍 itellä on just muutto edessä niin kyllä hotsittais ostaa jotain pientä uutta kivaa! Ja ihana päästä sisustamaan heti joulu kotiin.🥰

    1. Joo siis tää on niin ihana ja myös tuntuu ihanalta! Suosittelen!!!

  2. Vitsit toi matto on niiiiiin kaunis <3

    1. Niimpä itekin rakastan ja siis niin silkkinen ja pehmeä että lapsikin vaan menee kokoajan siihen ryömimään ja pyörimään 😁

  3. Ihanan näköistä! ❤️

  4. Ihana toi matto!! ❤️

    1. Kiitos❤️

Vastaa

Close Menu