Ripsiseerumi testissä!

”May your coffee be strong and your lashes be long”

 

Heipparallaa!

Ajattelin nyt kirjoittaa hieman mun ripsiseerumi-kokeilusta. Kerran aiemmin tosiaan olen testannut Lash Food-merkkistä seerumia, mutta sen toimivuus jäi hieman avoimeksi siinä suhteessa, että aloitin käytön heti 7 vuoden ripsienpidennysten käyttämisen jälkeen, joten arvatenkin ripset oli aika hatarat siinä vaiheessa ja ajan kanssa ilman seerumiakin olisi siitä alkanut elpymään. On siis mahdotonta sanoa, oliko kuinka paljon seerumin ansiota, että ripseni parin seuraavan kuukauden aikana kasvoi vai oliko seerumilla lopulta osaa tai arpaa siihen ollenkaan?

No, nyt sitten ajattelin palata tähän seerumi asiaan uudelleen ja koska Revitalash-merkkistä seerumia on paljon kehuttu toimivaksi,  halusin tällä kertaa kokeilla sitä. Olen nyt ollut noin 2 vuotta ilman ripsienpidennyksiä, joten tässä toimivuustestissä omat ripset on jo lähtöltilanteessa vertailukelpoisemmassa kunnossa kuin viime kerralla.

Aloitin käyttämään seerumia heinäkuun puolivälissä, eli reilut pari kk sitten. Käytin ensimmäisen viikon vain joka toinen päivä, sillä näin mulle neuvottiin, että silmä tottuu, eikä ala punottaa.

6 viikkoahan on yleensä se aika, jossa tuloksia näissä seerumeissa luvataan, mutta käyttökokemuksia oli kuitenkin hyvin erilaisia, ja osa väitti jo kahdessa viikossa saavuttaneensa merkittäviä tuloksia.

Yritin pysyä kärsivällisenä, vaikka viikot kului, eikä rehellisesti sanottuna ollut havaittavissa pienintäkään eroa lähtötilanteeseen. Päätin silti jatkaa seerumin käyttöä, koska miksen, olinhan sen maksanut, eikä sitä vaivaksi voi kutsua kerran päivässä levittää ripsien tyveen.

6 viikon jälkeen havahduin kuitenkin siihen, että ehkäpä sittenkin ripset ovat pidentyneet hieman, ei huomattavasti, mutta hieman. Nyt reilun 2 kk jälkeen väitän, että pientä eroa todentotta pituudessa on tapahtunut. Mitään mullistavaa eroa en silti edelleenkään huomaa. Luulen, että tämäkin on sellainen tuote, joka toisilla vaikuttaa paremmin, kuin toisilla.

Tilasin itse tämän seerumin Kicksistä, ja koska en ollut varma toimivuudesta, tilasin suoosiolla pienemmän koon eli 2 ml ja hintaa tuotteelle oli 94€.

Mitään ilmaisia nämä ei siis todellakaan ole, mutta halusin nyt ottaa riskin ja kokeilla. Jatkan kyllä käyttämistä putelin loppuun saakka ja katsotaan sitten tilaanko lisää vai en.

Tässä ennen ja jälkeen kuvat 2 kk käytön jälkeen 🙂

 

 

Ihanaa viikonloppua!

Xoxo

 

2

This Post Has 10 Comments

 1. Täytyy kokeilla. 👌

  1. Joo kokeile ihmeessä 🙂

 2. Jopa on tyyristä tavaraa 🙈 itellä kans lähtee ripsienpidennykset tässä vielä tän vuoden puolella ja itkettää jo valmiiks 😬 joku tollanen seerumi vois päätyy myös itselle testiin sitten 🤔

  1. Joo maksaahan noi, mut sit ite mietin et sama raha menee parin kuukauden ripsihuoltoihin, nii ei tuntunu nii pahalta maksaa 😁

 3. On kyllä kallis tuote mutta vaikuttaa todella hyvältä! Ja just tuo mitä kommenteissa sanot, maksaa ne ripsipidennyksetkin melkoisesti.

  1. No just se, on tässä kumminki pitkän pennin säästänyt kun ei oo ripsipidennyksiä tarvinu maksella joka kk 🙂

 4. No mutta tätä täytyy kyllä kokeilla ❤️

 5. Moi Ira, minulla aina ollut syntymäpitkät ripset ja olin niihin kypsä teininä ja leikkasin niitä pois.
  Sillä seurauksella että ne kasvoivat vaan pidemmäksi.
  Eli käsittääkseni halvin ja paras keino lisätä ripsiä pidemmäksi on leikata niitä lyhyemmäksi.
  Tosin siinä menee aina jokunen viikko kun ne kasvaa 🙂

  1. Haha voisi toimia, mutta en ehkä uskalla ottaa riskiä 😀

 6. Juu toimii, mutta naiset ei uskalla edes kokeilla 😀

Vastaa

Close Menu