Reissu reissattu…

There is no place like home

Oioioi olipahan loma ja taas suomessa ollaan! Reissaaminen on niiiiin ihanaa, mutta vielä ihanampaa on sen jälkeen tulla kotiin omaan sänkyyn, ja vielä kävi niinkin hyvin, että koti oli tullessani putipuhdas ja lakanatkin vaihdettu..ah. Tosin se koti ei 10 minuuttia kauempaa ollut siisti kun hurrikaani Amanda oli vetänyt kaiken ylösalaisin.
No, sivuseikka.

Viikko Rhodoksella siis takana ja toisaalta olisi toisenkin viikon viihtynyt, vaikka alkulomasta sanoinkin, että viikko niin pienellä paikalla riittää. Mutta se menee aina niin, että ensimmäinen viikko on vähän hakemista ja juuri kun alkaa pääsemään jyvälle, missä on hyvät ruokapaikat, shoppailumestat, mihin kannattaa mennä ja millä ym. niin on aika lähteä kotiin… Siinä mielessä toinen viikko olisi hyvä kohteessa kuin kohteessa.

Aurinkoa on nyt otettu, on uitu ja aurinkorasvamarinaadissa muhimisesta huolimatta klassisesti paloin..tottakai. Onneksi en pahasti, mutta lentokoneessa huomasin, (kuten joka ikinen kerta) että ilman kuivuus siellä aiheuttaa säälimättömän ihon kuoriutumisen. Puolet ihosta jää aina muistoksi lentokoneen penkkiin kun suomen päässä nousen pois. Aina sama.

Loma pienen lapsen kanssa onkin sitten ihan erijuttu kun ilman lasta, eikä se mikään yllätys siis ollut, mutta siitä myöhemmin lisää. Hyvin meillä kaikenkaikiaan meni ja Amanda oli todella kiltti reissun ajan ja aivan innoissaan uimassa ja bongaamassa kulkukissoja- ja koiria.

Kirjoitan vähän laajemmin vielä Rodoksesta lähipäivinä, nyt, jottei omaan sänkyyn ehtisi tottua, starttasi auto kohti seuraavaa määränpäätä ja lähdimme koko perheen voimin mökille juhnnusta viettämään perinteikkäästi kylmään ja sateiseen säähän. Mitäs muuta voi juhnnukselta odottaa , kolmeen viikkoon ei ole satanut, mutta nyt tietenkin juhannus istutaan vesisateessa ja heti sen jälkeen nautitaankin taas lämpimästä ja aurinkoisesta säästä. Tottakai.

Mitä parhainta jussia siitä huolimatta kaikille!

2

Vastaa

Close Menu