Otetaan morsiamelle!

Before she says ”I do” , let’s have a drink or two

Tänä viikonloppuna vietettiin mun pitkäaikaisimman ystävän polttareita. Ollaan tunnettu aivan pennusta saakka ja kaikki vuodet pitkistä välimatkoista huolimatta pidetty yhtä.

Nyt hän on sitten löytänyt oman Mr. Rightin, ja hääkellojen on aika soida muutaman viikon päästä.

Mutta sitä ennen tietenkin oli kerättävä kaikki ykkösmimmit kasaan kilistämään tulevalle morsiammelle….

(kuvassa ei ole koko jengi valitettavasti)

…ja koko viikonloppu olikin varattu tähän ja järjestetty erilaisia ohjelmia täyteen, valitettavasti itse pääsin liittymään seuraan vasta lauantaina, joten puolet ohjelmanumeroista jäi itseltä välistä. Polttareita vietettiin Jämijärven äärellä ihanassa vuokramökissä, joka ei kyllä paljoa täydellisemmällä paikalla olisi voinut olla.

Terassilta laskeutui portaat alas hiekkarantaan…

…josta pääsi uimaan ja mehän uimme! Tai no, ainakin minä ja pari muuta uskaliasta…

Maisema oli myös täydellinen suomalainen järvimaisema.

Ilta oli kostea, niinkun polttarit nyt yleensä on ja hauskaa riitti! Paljon perinteisiä polttariohjelmia käytiin läpi, kuten morsiussauna ja exien nimillä varustettujen tennispallojen jorpakkoon viskomista mailalla. Juomapelit varmisti vahvan humalatilan ja ikivihreät hittibiisit tanssitunnelman. Ilta oli kaikinpuolin hyvin onnistunut. Isot kiitokset kaasoille järkkäilystä, itseltä ei olisi mitenkään riittänyt aika ja energia niin onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Mutta aikamoinen matkustaminen taas yhden vuorokauden sisään eestaas ja on se vaan pakko todeta ikean mainosta lainatakseni:  ”Ihanaa olla kotona. ”

Tulevalle hääparille toivotan suuresti onnea ja pitkää ja kestävää liittoa❤

2

Vastaa

Close Menu