Onnenpotkuja!

”New year, new challenges, new goals”

Uskon, että varmasti kaikki meistä tietää ja on kohdannut sen täydellisen ihmistyypin. Sellaisen, joka oli aina koko koulun suosituin, sai aina hyviä numeroita, voitti hymytyttö/poikapatsaat, oli hyvästä perheestä ja onnistui aina ihan kaikessa…. ihailujen saattelemana. Ja aikuisikä on jatkunut teeman mukaisesti. 

Minä en koskaan ole ollut se tyyppi. En tosin mikään täysi vastakohtakaan, mutta en tosiaankaan mikään ainainen onnistuja. Takaiskuja on tullut jos milläkin elämän osa-alueella paljonkin ja todellakaan en ole se, jota ihmiset kadehtii myrkyn vihreinä.

Nyt mun täytyy kuitenkin sanoa, että kerrankin musta tuntuu, että palaset loksahtelee paikalleen ja saan iloita omista onnistumisista täysin rinnoin!

Nimittäin haaveni opiskelusta Haaga-Helian liiketalouden linjalla vihdoin toteutuu ja pääsin siis toisella yrittämällä kouluun sisään!! Kaikki se turhautuminen epätoivo, mitä kävin pääsykokeisiin lukemisen aikana läpi olikin turhaa ja nyt en voisi iloisempi olla! 

Mutta opiskelu ei olekaan ainoa uusi asia mikä vuodenvaihteen jälkeen on edessä. Nimittäin hyvän työn tulos palkitaan ja tammikuu alkaa myös ylennyksen merkeissä töissä. Vaihdan siis täysin työtehtävää ja jatkossa toimin Kotimaan Energian sisäisen jatkosopimusmyynnin Team leaderina ja mm. coachaan mun tiimiläisiä parhaistakin parhaisiin tuloksiin ja loistaviin asiakaskokemuksiin voimassaolevien asiakkaiden kanssa.

Oon ihan super happy, kun elämässä alkaa uusi luku. Suoraan sanottuna tämänhetkinen elämä alkoikin jo vähän kyllästyttää. Olen pitkään kaivannut uusia haasteita ja nämä ovat mm. sellaisia haaveita, joista kirjoitin tännekin loppukesästä ”Haaveeni elämässä” postauksessa. Hienoa huomata, miten ajan kuluessa toiveet toteutuu. Siksi niitä kannattaakin käydä konkreettisesti läpi ja kirjoittaa ylös. Myöhemmin on kiva todeta, että elämä vei juuri sinne minne pitikin. 

Nyt on tietenkin sananmukaisesti edessä aivan uudet haasteet, kun täytyy löytää balanssi työn, koulun ja kodin pyörittämisen välillä. Aikaa täytyy kuitenkin löytyä myös lapselle, joka on kuitenkin mulle aina kaikista tärkein osa elämää. 

Mutta innolla odotan jo tulevaa vuotta! Täytyy sanoa että aikamoisen loppuhuipennuksen sai tämä kulunut vuosi omalla kohdalla näiden uutisten ansiosta. Toivottavasti teilläkin on hyvä vuosi takana ja 2019 vuodesta tulee vieläkin parempi! Mutta sitä ennen meillä kaikilla on edessä vielä ihana joulu <3

xoxo

3

This Post Has 3 Comments

  1. Onnea uusien haasteiden johdosta! 🙂

    1. Kiitos ????

  2. Onneksi olkoon ja tsemppiä uusiin haasteisiin, kyllä ne kaikki sujuu hyvin kun hieman panostat. 🙂

    Mukavaa joulua myös, miten teidän perheessä joulua vietetään, koska kuusi koristetaan, miten aaton ohjelma, milloin syödään, juodaan kahvit ja jaetaan lahjat sekä mahdollisesti käydään hautuumaalla ym?

Vastaa

Close Menu