One cafe-mocha-vodka-valium-latte to go, please

”Yes, I am crazy”

Long time no see! Pyydän anteeksi tästä radiohiljaisuudesta, mikä on viime aikoina vallinnut, sekä mun sometileillä, että täällä. Yksinkertaisesti  mun on pitänyt laittaa kalenteriin aikaa pelkästään sille, että otan vähän happea väliin ennen kun taas mennään. Ensimmäisen kouluviikon jälkeen mulle vasta on alkanut valjeta, mihin mä oikein olen ryhtynyt.

Töissähän on ensinnäkin omat kiireensä, mutta sitten kun se päivä ei olekaan sillä pulkassa vaan on vielä pitänyt jo juoksu jalkaa lähteä hakemaan lasta päiväkodista, hädin tuskin on kannattanut edes kenkiä ottaa jalasta kotiin tullessa, kun aikaa on ollut juuri ja juuri lennosta vetää jotain suupalaa naamaan ja taas on oltu jo menossa. Illalla kaupan kautta kotiin ja noin 21.30 oon vasta saanut takin riisuttua ja pää siinä vaiheessa niin pyörällä ja täynnä uutta asiaa, että on vaikea enää tuottaa yhtään selkeää ajatusta. Suurinpiirtein saanut otsanahalla raahautua eteisestä suihkuun ja sieltä sohvalle rukousasentoon. Onneksi nyt uskon kuitenkin edes hitusen helpottavan, kun ei tarvitse ainakaan tänä keväänä enää joka päivä juosta töistä koululle, vaan tehtävät voi tehdä ihan omalta kotisohvalta käsin.

Mutta ihan pähkähulluhan siis olen, kun olen jo valmiiksi haastavaan elämänvaiheeseen hankkinut vielä tällaisenkin lisähaasteen. Saa nähdä kauanko kestää, ennenkun mulla kasvaa jo harmaita hiuksia. Mutta oon päättänyt tästä selvitä ja sen aion tehdä.

Alkuun ottaa varmasti hetken, ennenkuin uuteen elämänrytmiin tottuu. Mutta ehkä kevään jälkeen voin sanoa paremmin, voiko tätä komboa suositella kenelläkään täyspäiselle ihmiselle, joka haluaa sellaisena myös pysyä.

Oon tietenkin todella kiitollinen tästä koulupaikasta ja mahdollisuudesta. Tätähän mä oon halunnut… Enkä halua valittaa, sanon vaan, että oon ollut viime päivät todella väsynyt ja kiireinen.

Sain valittua kaikki kevään kurssit virtuaalitoteutuksena, joten läsnäoloa on lähinnä vain aloitus- ja tenttipäivät, mikä on todella hyvä.

Miinuksena voin heti nyt sanoa, että joka hemmetin kurssiin sisältyy mother-fucking-ryhmätehtävä. Ja mä

V I H A A N ryhmätehtäviä, siis vihaan. Olen tiimipelaaja tarvittaessa, mutta ryhmätyöt on kertakaikkiaan paska keksintö, paitsi niille, jotka meinaa niiden avulla luistaa omista hommistaan, ja ottaa lopussa vaan creditit muiden tekemästä työstä. Mutta ei sekään yksinään tässä häiritse, vaan kun puhutaan monimuoto-opiskelijoista, niin tiedetään jo siinä vaiheessa, että kyseisillä henkilöille on 99% varmuudella muukin elämä olemassa, ja niiden elämien aikatauluja voi olla aika helvetin vaikea saada kohtaamaan keskenään.

Että terveisiä vaan Haaga-Heliaan.

Väsymyksen tasosta kertoo myös se, että näinkin lyhyen tekstin kirjottamisen aikana, mun on ollut pakko pitää kolme (3!) lepotaukoa.

Mutta nyt loppuu taas aika kesken, joten… Jatketaan harjotuksia! Toivon, että mulla liikenee nyt jatkossa enemmän aikaa taas omille jutuillekin, kun koulun alkuhässäkkä on ohi ja tännekin jtn sisältöä alkaa taas tasaisesti tulla. Pusmus ja hyvää viikonloppua ihanat!

Xoxo

0

This Post Has One Comment

  1. Olihan kiireet odotettavissa jos ja kun opiskelet ja käyt töissä sekä vielä tenavakin.. Kai kaikki ajattelevat sen ymmärtävät ja silloin ei riitä aikaa vapaa-ajan harrastuksille kuten blogi.

    Opiskelut tärkeämpiä tsemppaa siihen, äläkä liikoja stressaa blogiasi, sitkun on aikaa, halua ja jaksat niin sitten kirjoittelet tänne.
    Jaksamista ja tsemppiä opintoihin sekä muihinkin toimiisi.

    Ps. Black List tv sarja ei loppunutkaan, vaan uusin tuotantokausi alkanut ja muutama hyvä jakso jo tullut.

Vastaa

Close Menu