Mother´s Day

”Of all the rights of women, the greatest is to be a mother

Aivan ihanaa sunnuntaita kaikille ja ennenkaikkea ÄIDEILLE mitä parhainta äitienpäivää!

Se onkin niin suuri ja tärkeä titteli, että äitienpäivää pitäisi kyllä viettää vähintään kerran kuussa.

Meitä on niin monenlaisia , mutta ääritapauksia lukuunottamatta uskon, että jokainen äiti on kaikkein paras just nille omille lapsille. Ainakin meidän äiti oli meille ja teen itse parhaani ollakseni paras omalleni.

Vaikken oo koskaan ollut, enkä varmasti etenkään ulospäin vaikuttanut kovinkaan äidilliseltä tai mitenkään super lapsirakkaalta ihmiseltä niin yksi mun isommista peloista oli aina se, että mitä jos en koskaan saakaan lasta. Koska niinhän se on, että ei niitä lapsia tehdä, niitä sadaan.
Onneksi se oli turha pelko, ja saan viettää jo toista äitienpäivääni!
Aika menee niin hurjan nopeasti, että ei meinaa perässä pysyä. Tuntuu, että viime äitienpäivä olisi ollut eilen ja mihin se mun vauva hävisi?

Tää vauvavuosi on mennyt niin siivillä, että kun niinä vaikeimpaina öinä, kun  parin kuukauden ikäinen vauva huusi lohdutonta huutoa kurkku suorana, eikä mikään tuntunut auttavan, päässä kaikui viisaampien ja kokeneempien sanat ”nauttikaa nyt, aika menee niin nopeasti ja kohta se ei ole enää vauva” niin se yksikin yö tuntui ikuisuudelta.

Mutta niin se aika sitten vaan meni ja tässä jo ihastelen mun lapsen itse tekemää äitienpäiväkorttia. No okei, ehkä se taitaa suurimmaksi osaksi olla päiväkodin tädin tekemä, mutta se pienikin liidun veto, mikä on korttiin vedetty mun lapsen toimesta sulattaa sydämen.

Ja wau mikä ilma ja mikä päivä! Olikohan viime vuonna edes koko kesänä näin lämmintä ja kesäistä säätä?

Valitettavan harvoin saan niin ylellistä kohtelua, että aamupala tehtäisi mulle valmiiksi ja tarjoiltaisiin naaman eteen nautittavaksi, ilman että tarvitsee itse eväänsä asian eteen liikauttaa…mutta tänään!

Kerran vuodessa on parempi kun ei kertaakaan! Ja lahjallakin mua hemmoteltiin tänään. Ja sainkin aivan ihania Lushin kylpypalloja. Kyllä nyt kelpaa!

Happy to be a mother <3

2

Vastaa

Close Menu