Money money money

(Yhteistyö vertailelainoja.fi)

”Sometimes all you need is a billion dollars”

Jumalan terve täältä kotisohvalta, pieni silmätulehduspotilas kainalossa!

Onneksi ei ole vielä ainakaan tarttunut itselle. (koputan puuta) .

Tänään kirjoittelen teille vähän talousasioista. Itse katsoin parhaaksi 17 vuotiaana pärjätä omillani ja ihan hyvin pärjäsinkin. Kiersin pikavipit kaukaa, tein koulun ohella osa-aikaisia töitä ja sain laskut maksettua hyvin. Mutta ylimääräistä ei kyllä jäänyt mihinkään. Niimpä tilasin lähinnä kaikki vaatteet ja sisustustavarat/huonekalut osamaksulla eri yrityksistä. Kohta huomasin, että osareista oli tullut jo tuhansien eurojen kokoisia velkoja ja käynnissä oli monen vuoden noidankehä, sillä tilasin kokoajan lisää, kunnes lopulta päätin, että nyt haluan vain eroon velasta enkä hommaa sitä yhtäään enempää . Aina maksoin laskuni, ja olen ollut siitä todella tarkka, että laskut pitää maksaa. Aloin kuitenkin miettiä miten paljon maksan ylimääräistä, kun joka yritykseen maksetaan tilinhoitomaksut, korot ja korkojen korot ym.

 

Niimpä suosittelen ehdottomasti kaikille saman polun kulkeneille ja myös teille, joilla on edessä paljon hankintoja, ottamaan yhden isomman lainan samasta paikasta, jolloin maksaa vain yhteen paikkaan tilinhoitokuluja ja lainakorkoja. Laina kannattaa aina vakuutusten, sähkösopimusten yms. tapaan ehdottomasti kilpailuttaa ja itseasiassa vielä parempaa, antaa jonkun tehdä se kaikki puolestasi ja se joku on tietenkin www.vertailelainoja.fi

 

Ihanaa viikonloppua!

5

This Post Has 2 Comments

 1. Kaikki lainat kannattaa sijoittaa aina asuntolainaan, koska siinä aina halvin korko.
  Kun ja jos ostat asuntoa, siihen saa lisäksi ”remonttiin” lainaa jos on vain varaa ottaa ylimääräistä.
  Tämä remontti lainan sitten voi sijoittaa miten haluaa autoon, sisustukseen ym..
  Kaikenlaisilla kulutusluotoilla( viime aikoina saattaa olla poikkeuksia koska korot niin pienet) aina yleensä kovempi korko kuin asuntolainalla( marginaali nykyään asuntolainoissa 0.5-1.5) ja pikavipit ovat täyttä huijausta ja tyhmien, yleensä suht köyhien ihmisten hyväksikäyttöä.

  Jos tarvitsee lainaa on järkevää olla yksi laina pankista ja se mieluiten asuntolaina. 🙂
  Miksi noin nuorena kotoa lähdit?

 2. Totta!

  En tiedä, oli vaan niin kova kiire itsenäistyä. Jälkeenpäin ajateltuna olisi ihan hyvin voinut parikin vuotta vielä asua kotona..

Vastaa

Close Menu