Matkalla ketoosiin

Uunifeta_food_homemade”Don’t listen to your inner fatty. She is an evil bitch. She misses bread” 

Heipä hei ja aurinkoista sunnuntaita! Oon tässä vajaan viikon nyt vetänyt hiilarit alhaalla ja tarkoitus olisi vielä ennen Nizzaa päästä kunnon ketoosiin.

Ketoosiin pääseminen on toisilla helpompaa ja toisilla taas haastavampaa. Pääsääntönä on syödä alle 24g hiilariia vuorokaudessa, mutta toiset pääsee ketoosiin korkeammallakin lukemalla ja yllätys yllätys itsehän kuulun tähän ryhmään, jonka tässäkin pitää tehdä pikkasen muita enemmän ja olen pitänyt hiilarit alle 20g vuorokaudessa. Suosittelenkin laittamaan kalorilaskurin/vastaavaan kaiken mitä päivän aikana suusta alas menee, ei tässä tapauksessa siksi, että laskisi nyt niitä kaloreita, mutta laskuri näyttää kätevästi myös grammoina ja prosentteina miten paljon mitäkin on mennyt. Se on itseäni helpottanut, sillä tuo 20g täyttyy todella nopeasti jo pelkillä kasviksillakin. Joten tätäkin alla olevaa, suussa sulavaa uunifetaakin syödessä kannattaa punnita ainakin kasvisten määrä, ettei tule liikaa!

No mutta, tein tätä nyt siis ensimmäistä kertaa perjantaina ja oli niin sairaan hyvää, että olisi mennyt koko vuoka kerralla jos olisi sen itselleen sallinut.

Tarvitset:

1 tuore pasrsakaali

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 fetakimpale

1 tuore chili

1 dl oliiviöljyä

Suolaa

Pippuria

Lorauta vähän öljyä vuoan pohjalle ja pyörittele kasvikset öljyssä suolan ja pippurin kanssa. Kaadafetan päälle loput öljyt ja ripottele pilkottu chili lopuksi päälle. Paista uunissa 15 min 200 asteessa ja toiset 15 min 225 asteessa grillivastuksella, niin pinta paahtuu kivasti. Aina grillivastuksella paistaessa kannattaa olla varoivainen ja vahtia ruokaa, itsellä ainakin monta kertaa päässyt sapuskat vahingossa palamaan, kun hetkeksi kääntänyt selän. Itse tein tähän vielä broilerin rintaa kaveriksi, mutta tätähän voi siis syödä vaikka pastan tai riisin kanssa, jos ei ole tarvetta ketoosille!

Palataan taas!

Xoxo

0

Vastaa

Close Menu